loader

Jatkuva laadunvalvonta on työtä tuoteturvallisuuden hyväksi

Dermosil-tuotteiden laadunvalvonta alkaa aina ainesosien valinnasta. Laadunvalvonta jatkuu huolellisessa ja valvotussa valmistusprosessissa ja tuotteiden säännöllisissä tarkistuksissa myös varastolla. Aivan viimeinen laaduntarkistus tehdään varastollamme, kun henkilökuntamme pakkaa asiakkaan tilaaman tuotteen lähetettäväksi asiakkaalle.

Kemianteknisten palveluiden johtaja Rosmarie Grannas-Rissanen tekee laadunvalvontatyötä Dermoshopin omassa laboratoriossa, joka sijaitsee pääkonttorilla Korsnäsissä, Pohjanmaalla.

Laboratorioon siististi asetellut mittarit ja tutkimuslaitteet ovat laboratorion tärkeimpiä työvälineitä, sillä niiden avulla pystytään mittaamaan tarkasti Dermosil-tuotteiden eri ominaisuuksia.

– Esimerkiksi tuotteiden viskositeettia voidaan analysoida viskosimetrilla, Rosmarie esittelee.


Dermoshopin valikoimissa on yli neljäsataa tuotetta, joista jokainen käy läpi laadunvalvontaprosessin säännöllisesti.

Dermosil-tuotteista kerätään dataa jatkuvasti. Mitä enemmän tuotteista on olemassa dataa, sitä helpommin pystytään havaitsemaan pienimmätkin muutokset tuotteiden laadussa.

Omassa laboratoriossa tuotteita pystytään tutkimaan tarvittaessa hyvinkin nopealla varoitusajalla.

Laadunvalvonnan lisäksi Rosmarien työhön kuuluu myös kosmetiikka-alaan kuuluvia lakisääteisiä tehtäviä. Kosmetiikkaa säädellään tiukalla lainsäädännöllä, ja tuoteturvallisuuden kannalta on olennaisen tärkeää, että voimassaolevaa lakia seurataan. Jokaisesta tuotteesta tehdään tuoteturvallisuusraportti ennen tuotteen lanseeraamista.

Rosmarie toimii myös yhteyshenkilönä viranomaisiin ja tuotteita valmistaviin tehtaisiin.

– Nautin työni monipuolisuudesta. Tuotevalikoimassa ja kosmetiikkalainsäädännössä tapahtuu jatkuvasti, mikä tekee työstä entistä mielenkiintoisempaa.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista