loader

Dermosil x Vuokkoset: näin syntyi sinun luottoystäväsi

Dermosil_March-April2020-model3.jpg
Intiimihygieniatuotteiden valikoimamme täydentyy Dermosil by Vuokkoset -tuotteilla. Mutta mikä tekee näistä niin tavattoman hyviä? Kokosimme lisätietoa Dermosil by Vuokkoset -tuotteista ja niiden valmistuksesta. Kysymyksiimme vastasi Vuokkoset-tuotteiden markkinointijohtaja Katarina Hanell.

Missä Dermosil by Vuokkoset -tuotteet valmistetaan?
Kaikki Vuokkoset-tuotteet valmistaa kotimainen, toisen sukupolven perheyritys Delipap Oy. Yrityksemme valmistaa myös monille lapsiperheille tuttuja Muumi Baby -vaippoja. Tehtaamme ovat näissä kategorioissa Suomen ainoat. Pääraaka-aineemme saadaan Suomesta ja kaikki toimintamme tuotekehityksestä markkinointiin on Suomessa.

Mikä tekee Vuokkoset -tuotteista laadukkaita?
Siteet ja pikkuhousunsuojat ovat ylellisen ohuita ja ihanan pehmeitä – niiden olemassaolon voi melkein unohtaa. Tuotteet pysyvät paikoillaan ja ehkäisevät tehokkaasti ohivuodot.

Käytämme aina parhaita raaka-aineita ja sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettu pinta yhdistettynä imukykyiseen kerrosrakenteeseen tekee siteestä hengittävän ja luotettavan.

Valmistamme tuotteet omissa tehtaissamme Suomessa. Todisteena laadukkaasta toiminnastamme meille on myönnetty useita sertifikaatteja, esimerkiksi Joutsenmerkki ja Allergiatunnus – ensimmäisenä kuukautissuojana maailmassa!

Miksi Dermosil by Vuokkoset -tuotteet sopivat erityisesti herkälle iholle?
Tuotteet sisältävät ainoastaan puhtaita ja tutkittuja raaka-aineita, eikä niihin ole lisätty turhia kemikaaleja, kuten väriaineita ja hajusteita. Tuotteiden pintamateriaali on 100 % GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa, joka on paras valinta intiimialueen herkälle iholle. Olemme myös tehneet pitkään yhteistyötä Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hajustamattomia eikä niiden valmistuksessa ole käytetty klooria.

Miten tuotteiden materiaalit valitaan?
Dermosil by Vuokkoset -tuotteiden materiaalien ja raaka-aineiden valintaan kiinnitetään erityistä huomiota, jotta ne täyttäisivät tiukat puhtauden, ihoystävällisyyden ja ympäristövastuullisuuden kriteerimme. Suosimme aina ensisijaisesti lähialueiden raaka-aineita ja tuotteidemme materiaalit tulevatkin pääosin joko Suomesta, Pohjoismaista tai Pohjois-Euroopasta.

Mikä oli tavoitteena Dermosil by Vuokkoset -siteiden kehittämisessä?
Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme jakavat samat arvot ja ajatusmaailman. Tässä yhteistyössä kohtaavat kaksi suomalaista perheyritystä, jotka tahtovat tarjota naisille laadukkaita ja ihoystävällisiä tuotteita. Tavoitteenamme on luoda laadukas tuotesarja, josta sekä Dermosil että Vuokkoset voivat olla ylpeitä.

Mikä inspiroi teitä tuotekehitystyössä?
Naisten hyvinvointi ja luonto. Haluamme tarjota parhaat tuotteet, jotta naisilla olisi hyvä olla kuukautisten aikana ja teemme valintamme aina ympäristöä huomioiden.

Miten huomioitte ympäristövaikutukset?
Kunnioitamme ja rakastamme luontoa ja meille onkin tärkeää huomioida ympäristöarvot koko tuotantoketjussa, aina raaka-ainevalinnoista tuotteiden hävittämiseen saakka. Valitsemme sellaisia raaka-ainetoimittajia, jotka kantavat vastuuta ympäristöstä. Myös tuotteidemme materiaalit ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Suosimme tuotteissamme sertifioitua luomupuuvillaa ja kehitämme tuotteistamme koko ajan ympäristöystävällisempiä. Kaikki pakkauksemme voi kierrättää.

Olemme onnistuneet minimoimaan tuotannostamme syntyvän jätteen määrän niin, ettei meiltä päädy ollenkaan tuotantojätettä kaatopaikalle. Kierrätämme tuotantojätteen tai poltamme sen ja hyödynnämme energiana. Käytämme tuotantolaitoksillamme ainoastaan vesivoimalla tuotettua sähköä, joka on täysin uusiutuvaa energia ja josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä.

Millä kolmella sanalla kuvailisit Dermosil by Vuokkoset -tuotteita?
Naisen ihoystävällinen luottoystävä.

Lue lisää Dermosil by Vuokkoset -tuotteista ja intiimihygieniasta.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista