loader

Neljä vuodenaikaa ihon haasteena

Dermosil_teemafiilistelyä_09.01.jpg

Dermosil-tuotteet on kehitetty huolehtimaan ihosi hyvinvoinnista Pohjolan vaihtelevissa sääoloissa. Vaihtuvat vuodenajat koettelevat ihosi ja hiustesi hyvinvointia, jolloin on tärkeää valita juuri ajankohtaan sopivat, tarpeitasi vastaavat tuotteet. 30-vuoden kokemuksella tiedämme, millaisia tuotteita iho kaipaa voidakseen hyvin.

Talvella kylmyys, viima, tuuli ja kuiva ilma saavat ihon herkästi kuivamaan, halkeilemaan ja punoittamaan. Kesähelteellä hikoilemme enemmän, pulahdamme suolaiseen meriveteen uimaan ja aurinko polttaa kalpeaa ihoa saaden hiuksetkin hapsottamaan kuivina.

Tuotekehityksemme lähtökohtana ovat aina pohjoisen ilmastoon sopivat ainesosat, jotka tukevat ihosi hyvinvointia: puhdistavat hellävaraisesti, suojaavat ja auttavat sitomaan kosteutta ihoon ja ravitsevat niin ihoa kuin hiuksiakin.

Yli 400 ihoystävällisen tuotteen Dermosil-valikoimasta löydät ihotyypillesi sopivan ja ihosi erityistarpeita vastaavan tuotteen jokaiseen vuodenaikaan. Valikoimaamme kuuluvat myös sesonkituotteet, kuten aurinkosuojatuotteet.

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista