loader

Uutta ryhmätilaajille!

Dermosil-New-group-order_article.jpg

Yhdessä tilaaminen on aina kannattavampaa ja ryhmänä pääsette parhaiten hyödyntämään edut ja tarjoukset. Ryhmätilauksessa sinä ja ystäväsi teette tilauksen yhdessä. Kuka tahansa voi perustaa ryhmän – eduista hyötyy koko porukka.

Ryhmätilaajille on nyt hyviä uutisia! Olemme tehneet parannuksia ja luoneet kokonaan uusia toiminnallisuuksia helpottamaan ryhmässä tilaamista.

Ryhmää perustettaessa on mahdollisuus valita kahdesta erilaisesta ryhmätilaustavasta. Nimesimme nämä kaksi eri tapaa: DermoPlus ja DermoClassic.

Kun perustat DermoPlus-ryhmän, jokainen ryhmän jäsen pääsee itse syöttämään oman tilauksensa verkkokaupassa. Tässä tilaustavassa sinä ja ryhmäsi saatte käyttöönne eksklusiivisesti ryhmätilaajille tarkoitetun oman sivuston. Sivustolla on uutena toimintona keskustelutoiminto, jossa voitte vaihtaa ajatuksia tilauksen tiimoilta, jakaa tuotesuosituksia oman ryhmän kesken tai höpötellä niitä näitä – oma digitaalinen kahvipöytäkeskustelu!

Ryhmätilaajien omalla sivustolla on uutuutena nyt myös omat osiot ajankohtaisille asioille ja kampanjoille. Ajankohtaista-välilehdeltä löytyy aina ajankohtaisia asioita, mielenkiintoisia vinkkejä ja tuoreimpia kuulumisia – esimerkiksi asiakaspalvelun terveisiä tai vinkkejä.
Kampanjat-välilehdellä on koottuna kaikki sen hetkiset kuumimmat tarjoukset ja edut. Halusimme hemmotella ryhmätilaajia vielä entisestään, joten jatkossa sivulta löytyy eksklusiivisesti ryhmätilaajille tarkoitettu, vaihtuva tarjous tai kampanja!

Kun perustat DermoClassic-ryhmän, ryhmän yhteyshenkilö kerää itse tilaukset ryhmäläisiltään ja hoitaa tilaamisen kokonaan oman ryhmänsä puolesta verkkokaupassa. Tässä tavassa ryhmän yhteyshenkilöllä on ainoastaan pääsy ryhmätilaajien omalle sivustolle. Uutena toimintona DermoClassic-ryhmille on erittelevä tilauslomake, joka helpottaa yhteyshenkilön työtä. Vaikka ryhmän jäsenet eivät olekaan digitaalisesti itse mukana, yhteyshenkilö voi nimetä tilauslomakkeelle jokaisen ryhmän jäsenen ja voi näin syöttää jokaisen tilauksen erikseen – tämä helpottaa yhteyshenkilöä tilauksen saapuessa!

DermoClassic-ryhmän yhteyshenkilö saa käyttöönsä ryhmän oman sivuston, jossa on kaikki samat edut, kampanjat ja toiminnallisuudet kuin DermoPlus-tilaustavassakin – ainoastaan keskutelutoimintoa ei ole.

Nyt ryhmätilauksen yhteyshenkilö voi korvata sisäisen tilauslomakkeen näppärillä tilauslapuilla. Tilauslaput voit valita veloituksetta tilauksen mukaan kassalla.

Ryhmätilaajien sivustolta löydät helposti nyt myös asiakaspalvelun yhteystiedot ja usein kysytyt kysymykset.

Kahdesta eri ryhmätilaustavasta voit lukea lisää klikkaamalla tästä. Miksi et kokeilisi ja perustaisi omaa ryhmää vaikkapa jo tänään?

 

 

Jaa

Artikkeliin liittyvät tuotteet

Ajankohtaista