Uusi inspiroiva meikkikokoelma

Vuoden juhlavin meikkikokoelma tuo iloa ja inspiraatiota meikkaamiseen. Uutuuksien joukosta löydät piristystä arkimeikkiin sekä upeita ja kiinnostavia tuotteita, joilla päivität meikin helposti arjesta juhlaan. Erikoiskokoelma on myynnissä vain rajoitetun ajan!

Uutuudet

Kiinnostava uutuus tuo kasvonpiirteet esille

Korostus ja varjostus tekevät kasvoilla ihmeitä. Uuden Kasvopaletin varjostus- ja korostusväreillä sekä poskipunilla tuot kasvonpiirteet esiin kauniisti. Kokeile rohkeasti uutta tekniikkaa!

Katso ohjeet

Piristystä silmämeikkiin

Upea silmämeikki onnistuu jokaiselta – etenkin kun käytät näitä kauniita ja näppäriä uutuuksia. Uudet luomivärikynät ja silmänrajauskynät tekevät katseestasi kauniin.

Step by step -ohjeet

Uutuuksia huulille

Huulikiilto on arjen luksusta ja kaunis huulipuna tekee olosta hetkessä naisellisen ja juhlavan. Ylelliset uutuudet pitävät huulistasi hellää huolta.

Katso uutuudet

Katseet kynsiin

Kauniit kynnet viimeistelevät niin arki- kuin juhlalookin. Valitse sävyksi hillitty roosa tai naisellinen punainen ja viimeistele eläväisen hohtavalla Holografisella päällyslakalla.

Näytä tuotteet

Tarpeelliset tarvikkeet

Meikkaaminen on aina vähän myös välineurheilua. Laadukkaat siveltimet takaavat kauniin lopputuloksen, meikkijärjestelijä helpottaa meikkaamista ja säihkyvässä meikkilaukussa kaikki tarpeellinen kulkee aina mukanasi.

Tutustu tarkemmin