Youth – uuden sukupolven ihonhoito

Hehkuva ja hyvinvoiva iho

Jos sinua kiinnostaa hehkuva ja hyvinvoiva iho, on Youth-sarja sinua varten. Periaatteillemme uskollisina olemme kehittäneet nuoren ihonhoitotuotteet herkälle iholle, testanneet ne dermatologisesti ja panostaneet vastuullisuuteen. Youth-tuotesarja on tiukasti ajassa kiinni: tuotteet ovat täynnä vaikuttavia ainesosia, joita olemme ottaneet talteen muun muassa sivuvirroista.

 

Get ready with me

Laita aamurutiinit kuntoon kanssamme!

Luo aamuihisi rutiineja, joiden avulla kohtaat päivän hehkuvana – mutta ole itsellesi armollinen. Kauneudenhoidon tarkoitus on tuoda hyvää oloa, joten laita siis rohkeasti hyvinvointisi etusijalle.

Ehkäpä löydät tästä uudet luottotuotteet kiireisiin arkiaamuihin?

Valmiiksi (lähes) suoraan sängystä

Vain sinä tiedät, miten paljon aikaa tahdot aamulla käyttää peilin edessä. Kolme tuotetta voi olla avain onneen – aamuisen ihonhoitorutiinin ei tarvitse olla tämä vaikeampaa. Mottomme onkin: mieluummin luonnollinen kuin täydellinen!

01

Puhdista kasvot Youth Puhdistusgeelillä (4178).

02

Levitä kasvoille Rauhoittavaa geelivoidetta (4179) tai Kevyesti itseruskettavaa kasvovoidetta (4187). Jos käytät molempia tuotteita, käytä silloin Kevyesti itseruskettavaa kasvovoidetta aamulla ja Rauhoittavaa geelivoidetta illalla.

03

Sipaise huulille huulipunaa. Syksyyn sopii kauniisti esimerkiksi roosaan taittava, beigen sävyinen Huulipuna Retro (3943).

Erityisen pehmeä päästä varpaisiin

Kasvojen lisäksi haluaa hemmotella tietenkin myös vartalon ihoa. Eikä hyvinvoivan ja pehmeän ihon salaisuus ole tämän monimutkaisempi: täyteläisen kuohkea vartalovoide ja hellävarainen sheivausrutiini.

Iki-ihana sheivausrutiini

Ai voiko sheivaus olla nautinnollinen osa kauneudenhoitoa? Kyllä vain! Laita sheivausrutiinisi kuntoon Youth-sarjan tuotteilla ja hemmottele ihoasi.

01

Aloita Youth Vartalokuorinnalla (4184). Hiero tuotetta kostealle iholle ja huuhtele. Kun kuorit ihon ennen ihokarvojen poistoa, vältyt sisäänpäin kasvaneilta karvoilta. Ihana, kevyesti vaahtoava, aprikoosin kiviä ja piitä sisältävä vartalokuorinta kuorii ihoa kevyesti.

02

Kokeile uutta, pehmeän hoitavaa Youth Sheivausvoidettamme (4185), jonka kanssa ihokarvojen poisto sujuu haavoja aiheuttamatta. Sheivausvoide kosteuttaa ihoa, mikä yhdessä lämpimän veden kanssa pehmentää ihoa ja karvatuppea – ja sheivaus sujuu hellävaraisesti.

03

Helli ihoasi kuohkealla Youth Vartalovoiteella (4123). Kosteuttavan voiteen käyttö sheivauksen jälkeen vähentää ihoärsytystä ja ehkäisee sisäänpäin kasvavia ihokarvoja.

Youth-sarjan tuotteet