loader

Juuri sinun ihollesi

Uusi tuotesarjamme Juuri on saanut inspiraationsa sadonkorjuun antimista. Sarja sisältää maanläheisistä raaka-aineista ja luonnollisista ainesosista valmistettuja ravinteikkaita tuotteita ihonhoitoon. Porkkanat ja punajuuret on purkitettu mielenkiintoisiksi ja ravitseviksi ihonhoidon tuotteiksi, joista jätimme kaiken turhan pois. Vain luonnon parhaita raaka-aineita – juuri sinun ihollesi!

Juuri-tuotteet

Voita Juuri-tuotteita!

Miltä kuulostaisi punajuuri purkitettuna ravitsevaksi ihonhoidon tuotteeksi? Entä porkkana osana omaa aamurutiinia? Osallistu arvontaan ja voit voittaa itsellesi uusia Juuri-sarjan tuotteita. Arvomme kymmenen huikeaa tuotesettiä.

Osallistu arvontaan

Porkkanan hehkua ihollesi

Purkitimme herkullisen oranssit ja ravinteikkaat porkkanat iholle helposti imeytyvään muotoon ja saimme aikaan tehokkaita tuotteita suoraan luonnosta. Juuri-sarjan porkkanatuotteet ovat Ecocert Cosmos Organic -sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Osta nyt

Taatusti luonnollista alkuperää

Juuri-sarjamme porkkanatuotteet kantavat kyljessään Ecocert Cosmos Organic -merkkiä. Tämän sertifikaatin saaneet kosmetiikkatuotteet täyttävät kansainvälisesti arvostetun Ecocertin luonnonkosmetiikkakriteerit.

Cosmos Organic -sertifioiduissa tuotteissa vähintään 95 prosenttia ainesosista ja 20 prosenttia lopputuotteesta (pois pestävissä tuotteissa vähintään 10 prosenttia) on luonnonmukaisesti tuotettuja. Tämän lisäksi tuotteet ovat ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti tuotettuja. Juuri-sarjan porkkanatuotteet täyttävät kriteerit ollen 99,3-prosenttisesti luonnollista alkuperää. Jos siis haluat välttää synteettisiä yhdisteitä ja suosia mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita, ovat Juuri-sarjamme porkkanatuotteet valintasi!

Punajuuri: Vau, mikä vitamiinipommi!

Vartalovoide punajuuri sisältää ihoa ravitsevaa, antioksidanttipitoista punajuuriuutetta, joka auttaa säilyttämään ihanteellisen kosteustasapainon. Voiteessa tuoksuvat raikkaat omena, sitrus ja persikka.

Osta voide

Uudet Juuri-tuotteet

Uusi
(0)
4086

Deo Roll-On porkkana, Ecocert Cosmos Organic

5,20 € / 75 ml

Osta
Uusi
(3)
4085

Kasvojen puhdistus porkkana, Ecocert Cosmos Organic

7,90 € / 125 ml

Osta
Uusi
(10)
4087

Kasvovoide porkkana, Ecocert Cosmos Organic

6,90 € / 50 ml

Osta
-10%
Uusi
(0)
9865

Päivän porkkana

22,00 € 19,90 € / 5 ml, 50 ml, 125 ml

Osta
Uusi
(6)
4099

Vartalovoide punajuuri

5,90 € / 125 ml

Osta