loader

Käsidesinfiointi 4-pack

9690

Neljän käsidesin pakkaus edullisesti! Yksi autoon, toinen laukkuun, kolmas työpaikalle ja viimeinen treenikassiin – hyvä käsihygienia on itsestä ja muista välittämistä! Käsien hygieeniseen desinfiointiin tarkoitettu Käsidesinfiointi on lempeä iholle ja sopii toistuvaan käsien desinfiointiin. Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa aloe veraa.

19,60 € 15,90 € / 4 x 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,0 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Huipputuote: ei tahmaa, eikä haise. Satsi riittää perheelle jaettavaksi, pidän autossa ja käsilaukussa omat plot koko ajan saatavilla.

Susanna K.

Käsidesinfiointi 4-pack tarjoaa käsidesinfioinnit koko perheelle! Yksi autoon, toinen laukkuun, kolmas työpaikalle ja viimeinen treenikassiin. Hyvä käsihygienia on itsestä ja muista välittämistä.

Dermosil Käsidesinfiointi on käsien hygieeniseen desinfiointiin tarkoitettu valmiste, joka on samalla lempeä iholle.

Helppokäyttöinen desinfiointiaine ei vaadi vesipesua. Alkoholipohjainen geeli sopii toistuvaan käsien desinfiointiin kuivattamatta käsiä. Tuotteen sisältämä aloe veran lehtiuute hoitaa, suojaa ja kosteuttaa käsien ihoa.

Käsidesinfiointi kuivuu nopeasti ja se on hajustamaton.

Pese kädet ensin, jos mahdollista tai jos kädet ovat oikein likaiset. Kuivaa kädet huolellisesti ja annostele geeliä 3–5 ml kuiviin käsiin. Hiero huolellisesti käsiin, sormenpäihin ja -väleihin, jotta kädet kastuvat kauttaaltaan ja jatka hieromista kunnes geeli on kuivunut.

Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille.

Käsidesinfiointi on biosidi. Käytä biosideja turvallisesti. Lue aina merkinnät ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tuote sisältää 70 % alkoholia.

danger.pngdanger3.png

VAARA

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kaikki tuotteet

Tarkoitus: Käsien desinfiointiin.

Käyttöohje: Annostele 3–5 ml kuiviin käsiin. Hiero huolellisesti käsiin, sormenpäihin ja -väleihin kunnes geeli on kuivunut.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Arvosana ja kommentit

3,0/5

reviewer avatar
Marika L. 06.01.2021

Ei tahmaa, ei haise, ei kuivata käsiä. Kätevä koko käsilaukkuun. En käytä enää muita!

reviewer avatar
Susanna K. 30.08.2020

Huipputuote: ei tahmaa, eikä haise. Satsi riittää perheelle jaettavaksi, pidän autossa ja käsilaukussa omat plot koko ajan saatavilla.

reviewer avatar
Elina H. 30.08.2020

Kätevä koko joka päivään.Liuos miellyttävä käsissä,ei ärsytä,kuivuu nopeasti.Pidän aina mukanani.Suosittelen.

reviewer avatar
Kati K. 27.08.2020

Ei mulla tästä jääny tahaman tuntua. Erityisen hyvä puoli se, että tää ei haise! Hyvä koko auton hanskalokerosa säilytettäväks (koska lokero viilennetty, niin ei kuumu). Meilä tykättii.

reviewer avatar
Samu L. 22.08.2020

Käsidesistä jää todella tahmainen tuntuma käsiin. Tekee mieli pestä kädet käsidesin käytön jälkeen. Todella pettynyt tuotteeseen. Tilatut tuotteet menevät palautukseen.