loader
Uusi

Suosikit-setti mini

26,60 € 22,50 €

Tutustu Dermosil-tuotteisiin tuotelajitelman avulla. Suosikit-setti mini sisältää viisi tarkoin valittua suosikkituotetta, uusimman Dermosil-lehden ja setin tuotenäytteitä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Tutustu Dermosil-tuotteisiin – tuotelajitelma aloittelevalle dermoilijalle!

Suosikit-setti mini on kätevä, pieni tutustumispakkaus, joka sisältää viisi tarkoin valittua suosikkituotetta, uusimman Dermosil-lehden ja setin tuotenäytteitä. Tuotelajitelman avulla pääset helposti tutustumaan laadukkaisiin Dermosilin ihonhoitotuotteisiin.

Vitamin E Puhdistusvaahto mini on suosikki kasvojen puhdistukseen minikoossa. Kasvojen puhdistukseen ja hoitoon tarkoitettu tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön. Poistaa myös kevyen, vesiliukoisen meikin. Tuote sisältää E-vitamiinia ja ihoa hoitavaa panthenolia sekä merileväuutetta.

Vitamin E Ravitsevassa käsivoiteessa yhdistyvät tehokkaan käsivoiteen ominaisuudet ja ylellisen hoitotuotteen koostumus. Runsaan kuohkea, lähes moussemainen koostumus levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti.

Vitamin E Kasvovoide on kevyt kosteuttava voide, joka ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Kasvovoide hoitaa ja suojaa ihoa, ja se sisältää tarkkaan mietityn yhdistelmän erilaisia jälleenkosteuttavia ja kosteutta ylläpitäviä ainesosia, kuten rapsi- ja oliiviöljyä sekä E-vitamiinia. 

Pantenolivoide 5% on kehitetty ärtyneen, punoittavan ja kuivan ihon hoitoon. Pantenolivoide tuo nopeasti ja tehokkaasti helpotusta ihon ongelmakohtiin lievittäen ihoärsytystä ja edistäen ihon uusiutumista. Voiteen tehoaineena toimii pantenoli, eli B5-provitamiini. Pantenoli on erinomainen ainesosa ärtyneen ihon hoidossa sen rauhoittavan vaikutuksen ansiosta.

Sensitive Huulibalsami on hajustamaton huulivoide, joka suojaa kylmältä ja viimalta sekä kosteuttaa ja pehmentää rohtuneita ja kuivia huulia. Sopii sekä lapsille että aikuisille ja myös atooppiselle iholle.

Tuotenäytepakkaus sisältää tuotenäytteitä valikoimamme tuotteista. Pakkauksen sisältö vaihtelee.

Dermosil-lehti esittelee kauden uutuustuotteet teeman mukaisesti ja antaa ihanaa inspiraatiota ihonhoitoon. Ota mukava asento ja vietä rentouttava hetki Dermosil-lehden parissa!

Tarkoitus
Tuotteet ihonhoitoon.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!