loader

Voidesaippua

3008

Mieto, luonnon kasviöljyistä valmistettu voidesaippua on tarkoitettu toistuvaan käsienpesuun ja suihkusaippuaksi. Pehmeä ja voidemainen saippua on erittäin riittoisaa, ja se sopii koko perheelle.

5,70 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,5 / 5

Perustuu 15 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Usein tapahtuva pesu kuluttaa ihoa suojaavia luonnollisia rasvakertymiä. Classic-sarjan Voidesaippua on hellävarainen käsien ja vartalon toistuvaan pesemiseen tarkoitettu puhdistustuote. Voidesaippua jälleenkosteuttaa ja auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen rasvatasapainonsa.

Voidesaippua on mieto ja valmistettu laadukkaista luonnon kasviöljyistä. Saippua on koostumukseltaan voidemainen. Käytetään usein toistuvaan käsienpesuun sekä suihkusaippuana koko vartalolle. Voidesaippua pesee hellävaraisesti ja on erittäin riittoisa tuote. Sopii koko perheen käyttöön. Tuote on vegaaninen.

Muista myös kätevä Voidesaippua täyttöpussi (30081).

 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Classic

Tarkoitus: Vartalon pesuun ja hoitoon.

Käyttöohje: Kostuta iho, hiero ihoa saippualla ja huuhtele.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, Coconut Acid, Oleic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Cocamide DEA, Sorbitol, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycol Distearate, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lauric Acid, Myristic Acid, Phenoxyethanol, Linoleic Acid, Palmitic Acid, Parfum, Disodium EDTA

Ostetaan yleensä yhdessä

product bundle image

Voidesaippua 5,70 €

+
product bundle image

Voidesaippua täyttöpussi 5,20 €

10,90€
molemmat tuotteet yhteensä

Arvosana ja kommentit

4,5/5

reviewer avatar
Anne M. 10.06.2021

Ihana tuoksu ja pehmeä vaahto. Tästä tulee hyvä mieli!

reviewer avatar
Krista N. 23.10.2020

Koska ei sisällä Sodium Laureth Sulfatea, ei kuivata käsiä niin pahasti kun kaikki muut käsisaippuat. Sen vuoksi jäänyt vakituotteeksi vessan käsisaippuapulloon.

reviewer avatar
Ritva L. 13.09.2020

Vuodesta toiseen kaikkien perheenjäsenten suosikkisuihku- ja käsisaippua vauvasta vaariin. Hyvinvointia ja kosteutta myös kuivalle ja atooppiselle iholle. Tuoksu on tavallaan tuoksuton - sellainen sopiva puhtaan saippuamainen. Hienoa, että on täyttöpakkaus tähän.

reviewer avatar
Taina L. 04.09.2020

Mukavan tuntuinen tuote, pehmeä vaahto, mutta se tuoksu... huh.. jos saman tuotteen saisi ilman tuoksua.

reviewer avatar
Pia R. 02.09.2020

Tämä kuuluu meidän perheen vakiovarustukseen. Käytössä ihan suihkusaippuaa, toimii hyvin myös atooppisella iholla, pesee ihon puhtaan tuntuiseksi (ei jätä lähmäistä tunnetta kuten voidesaippuat yleensä) silti ihoa kuivattamatta.

reviewer avatar
Arita M. 31.08.2020

Ehdoton loistotuote käsien (ja joskus koko vartalonkin) pesuun, olen käyttänyt varmaan niin kauan kuin Dermosilin asiakkaana olen ollut, eli monen monta vuotta.