loader

Karbamidi jalkavoide

3573

Hoida kuivat jalat kuntoon Karbamidi jalkavoiteella. Täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava jalkarasva karheille ja kuiville jaloille sekä halkeileville kantapäille. Sisältää karbamidia (17,5 %), kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä ja allantoiinia. Kuivuu nopeasti.

/ 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 34 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Paras jalkavoide!! Pehmentää tehokkaasti kuivat kantapäät ja tehoaa myös kovettumiin. Aamuin illoin käytössä. Yksi tuubi nyt käytetty ja lisää on tilattava useampi varastoon :)

Minna A.

Hoida kuivat jalat täyteläisellä karbamidivoiteella

Täyteläinen, tehokkaasti kosteuttava voide karheille ja kuiville jaloille sekä halkeileville kantapäille. Sisältää karbamidia (17,5 %), kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä ja allantoiinia. Kuivuu nopeasti.

Tuote sisältää karbamidia 17,5 %. Karbamidi parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja tekee kuivista jaloista erittäin pehmeät. Karbamidi on synteettistä materiaalia, jota käytetään yleisesti kosmetiikkatuotteissa. Jalkarasva sisältää myös kasviperäisiä öljyjä, glyseriiniä sekä pienten haavojen parantumista edistävää allantoinia.

Karbamidi jalkavoide kuivuu nopeasti eikä jätä ihoa lainkaan tahmaisen tuntuiseksi. Kuivat jalat hyötyvät voiteesta erityisesti, mutta se on hyvä jalkavoide myös terveille jaloille. Jalkarasva on hajustamaton ja soveltuu sekä naisille että miehille.

Riittoisassa 150 ml:n tuubissa on flippikorkki. Levitä puhtaille jaloille aamuin ja illoin. Hiero kevyesti jalkapohjiin ja kantapäiden alueille. Kuivat jalat kiittävät!
 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Classic

Tarkoitus: Jalkojen hoitoon.

Käyttöohje: Hiero runsaasti voidetta jalkoihin aamuin ja illoin.

Ihotyyppi: Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Urea, Olus Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Ethylhexyl Stearate, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Allantoin, Ethylhexylglycerin

Suosittelemme sinulle

Uusi
product image
(6)
9825

Talvisuihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
product image
(2)
4035

Talvikasvoseerumi

5,90 € / 30 ml

Osta
Uusi
product image
(4)
9835

Vitamiinikiekko

3,90 € / Ø 9 cm

Osta
Uusi
product image
(2)
9774

Classic Berry Boost suihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Katariina P. 29.12.2021

Käytän tätä tuotetta aina niin, että levitän sen yöksi jalkoihin ja laitan puuvillasukat päälle. Voide yleensä ehtii imeytyä kokonaan yön aikana.

reviewer avatar
Aino Ö. 11.12.2021

Paras jalkavoide! Enää ei halkeile kantapäät 👌🏼

reviewer avatar
Tiina H. 19.11.2021

Ehdottomasti paras jalkavoide mitä tiedän ja monia olen kokeillut. Kovettumat pehmenee ja olen päässyt eroon raspauskierteestä tämän huippurasvan avulla. Edullinen ja riittoisa.

reviewer avatar
Tarja S. 17.11.2021

Aivan ylivoimainen jalkojen hoitaja! Kevyt raspaus kovettumille ja aamuisin tällä rasvaus eikä kovettumista ole tietoakaan! Ehdottomasti suosikkilistan kärkituote!

reviewer avatar
Rosa T. 18.08.2021

Ihan tajuttoman hyvä jalkavoide! Kovettumat lähti pois kirjaimellisesti yhdessä yössä. Jalat ei oo koskaan tuntunu yhtä pehmeiltä kuin tämän tuotteen käytön jälkeen. Lyö kaikki kokeilemani apteekin ja marketin jalkavoiteet 100-0. Uusi luottotuote!

reviewer avatar
Päivi R. 04.08.2021

Paras jalkavoide! Hoitaa hyvin kuivat kantapäät. Karbamidipuikko tehostaa hoitoa ja nämä yhdessä antavat nopean avun.