loader
series logo

Tassuvoide

9,20 € / 90 ml

Pehmentävä, hoitava ja suojaava voide koiran polkuanturoille. Voidaan käyttää myös koiran kuiviin ja haavautuneisiin korviin. Voiteelle on myönnetty Allergy Certified -allergiasymbolin käyttöoikeus.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Friend
Tuotteesta

Dermosil Tassuvoide sopii hoitamaan kaikenkokoisten ja -rotuisten koirien tassuja. Koostumukseltaan salvamainen voide sisältää lanoliinia ja palmuöljyä, jotka pehmentävät, hoitavat ja suojaavat koiran halkeilleita ja kipeitä tassuja.

Koiran tassut voivat kuivua erityisesti talvisin. Tällöin tassuja voi kirvellä ja ne saattavat olla kipeät. Kun tassuja hoidetaan säännöllisesti Tassuvoiteella, myös koira tottuu tassujen käsittelyyn.

Levitä voidetta koiran polkuanturoille ja anna sen imeytyä. Voide on turvallista käyttää, vaikka koira nuolisi tassujaan. Tassuvoidetta voi käyttää myös koiran kuonoon sekä korviin, mikäli ne ovat kuivat ja niissä on haavaumia. Käytä voidetta vain ulkoisesti. Dermosil Tassuvoiteelle on myönnetty Allergy Certified -allergiasymbolin käyttöoikeus.

Voiteen kätevä pakkaus on helppo avata painamalla peukalolla kannen syvennystä. Kantta ei tarvitse kiertää auki.

Valikoimaan kuuluvat myös Dermosil Koirashampoo ja Dermosil Turkinhoitoaine.

Tarkoitus
Pehmentää, suojaa ja hoitaa koiran tassuja. Voidaan käyttää myös koiran korviin.
Käyttöohje
Levitä voidetta koiran polkuanturoille ja anna imeytyä.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Kuiva; Herkkä

Elaeis Guineensis Oil, Lanolin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Aivan loistava tuote!! Alkuun olin tosi skeptinen, mutta yllätyin kuinka jo kahdesta kerrasta oli apua halkeileviin tassuihin. Laitetaan aina yötä vasten, nopeasti imeytyvä, jättää pehmeän tuntuiseksi anturat. Koirakin nauttii kun tätä laitetaan. Söisi purkista jos saisi, mutta tassuissa antaa olla. Purkki on riittoisa ja helposti avattavissa. Suosittelen!

Allerginen koira, tykkäsi tosiaan liikaa ja nuoli pois heti, siitä seurasi että tassut entistä karheammat

Hyvä tassuvoide, mutta beagleni tykkää siitä hieman liikaa. Nuolee suoraan purkista, jos vain saa, saatika tassuista...

Hyvä voide tassuille ja imeytyy nopeasti. Iso plussa tuoksuttomuudesta, koirani antaa voiteen olla eikä pyri nuolemaan pois. Purkki on tyylikäs sekä helppo avata ja sulkea. Pakkauskoko myös todella riittoisa.

Tassut kiittää hyvästä voiteesta!

Lataa lisää