loader
series logo

Kuivashampoo

6,50 € / 200 ml

Paras kuivashampoo raikastaa hiukset tehokkaasti ja nopeasti pesukertojen välillä. Antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia. Imee tehokkaasti rasvaa. Tuotetta suihkutetaan hiusten tyveen ja hiuspohjaan. Ravistetaan ennen käyttöä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Paras kuivashampoo raikastaa ja antaa rakennetta

Dermosil Kuivashampoo raikastaa hiukset nopeasti sekä antaa niille ryhtiä ja volyymia. Hyvän kuivashampoon avulla voit helposti ja nopeasti raikastaa hiuksia pesukertojen välillä. Kuivashampoo imee tehokkaasti rasvaa ja antaa samalla hiuksille ryhtiä ja volyymiä. 

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Paina ensimmäisellä käyttökerralla suutinta voimakkaasti sen takaosasta, jotta suuttimen sinetti napsahtaa auki. Shampoota suihkutetaan hiusten tyveen ja hiuspohjaan noin 15–20 cm:n etäisyydeltä painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Lopuksi hierotaan hiuspohjaa sormilla sekä harjataan ja muotoillaan hiukset halutulla tavalla.  Tuote on 200 ml:n pakkauksessa. Kuivashampoossa on mieto Hypoparfum®-tuoksu. Tuote on vegaaninen.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png

VAARA

Tarkoitus
Raikastaa hiukset nopeasti pesukertojen välillä. Imee tehokkaasti rasvaa ja antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia.
Käyttöohje
Ravista pulloa voimakkaasti ja paina ensimmäisellä käyttökerralla suutinta voimakkaasti sen takaosasta, jotta suuttimen sinetti napsahtaa auki. Suihkuta noin 15–20 cm etäisyydeltä hiusten tyveen sekä hiuspohjaan painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Hiero shampoo hiuspohjaan sormilla. Harjaa ja muotoile hiukset tavalliseen tapaan.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Normaali; Rasvoittuva; Ohut
Sopii myös
Miehet

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Aqua, Silica, Isopropyl Myristate, Polyurethane-14, AMP-Acrylates Copolymer, Polymethylsilsesquioxane , Parfum, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, BHT

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Ihan kohtalainen tuote - ei huippu muttei umpisurkeakaan. Tummalle tukalle tarkoitettu kuivashampoo puuttuu ilmeisesti kokonaan valikoimasta.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ok kuivashampoo.

Aiheutti kutinan päänahkaan, voimakas tuoksu . Hiukset rasvoittuivat parin päivän sisällä, kun pesen pelkällä vedellä hiukset pysyvät puhtaina.

Maailman paras kuivashampoo! Jos jotain voisi toivoa kehitettävän, niin kevyt raikas tuoksu tähän, on aika tukkainen nyt. Mutta toimivuudeltaan on ykkönen.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Parhaita kuivashampoita, mitä on markkinoilla! Raikas tuoksu, imee hyvin rasvan hiuspohjasta ja on vieläpä suht näkymätön tummassa hiuksessa oikein annosteltuna. Ravistan pulloa aina ennen käyttöä ja suihkautan kevyesti vain rasvaisimpiin kohtiin. Toimii!

Lataa lisää