loader

Kuivashampoo

3666

Paras kuivashampoo raikastaa hiukset tehokkaasti ja nopeasti pesukertojen välillä. Antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia. Imee tehokkaasti rasvaa. Tuotetta suihkutetaan hiusten tyveen ja hiuspohjaan. Ravistetaan ennen käyttöä.

6,50 € / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 14 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Parhaita kuivashampoita, mitä on markkinoilla! Raikas tuoksu, imee hyvin rasvan hiuspohjasta ja on vieläpä suht näkymätön tummassa hiuksessa oikein annosteltuna. Ravistan pulloa aina ennen käyttöä ja suihkautan kevyesti vain rasvaisimpiin kohtiin. Toimii!

Johanna W.

Paras kuivashampoo raikastaa ja antaa rakennetta

Dermosil Kuivashampoo raikastaa hiukset nopeasti sekä antaa niille ryhtiä ja volyymia. Hyvän kuivashampoon avulla voit helposti ja nopeasti raikastaa hiuksia pesukertojen välillä. Kuivashampoo imee tehokkaasti rasvaa ja antaa samalla hiuksille ryhtiä ja volyymiä. 

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Paina ensimmäisellä käyttökerralla suutinta voimakkaasti sen takaosasta, jotta suuttimen sinetti napsahtaa auki. Shampoota suihkutetaan hiusten tyveen ja hiuspohjaan noin 15–20 cm:n etäisyydeltä painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Lopuksi hierotaan hiuspohjaa sormilla sekä harjataan ja muotoillaan hiukset halutulla tavalla.  Tuote on 200 ml:n pakkauksessa. Kuivashampoossa on mieto Hypoparfum®-tuoksu. Tuote on vegaaninen.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png

VAARA

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hair Care

Tarkoitus: Raikastaa hiukset nopeasti pesukertojen välillä. Imee tehokkaasti rasvaa ja antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia.

Käyttöohje: Ravista pulloa voimakkaasti ja paina ensimmäisellä käyttökerralla suutinta voimakkaasti sen takaosasta, jotta suuttimen sinetti napsahtaa auki. Suihkuta noin 15–20 cm etäisyydeltä hiusten tyveen sekä hiuspohjaan painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Hiero shampoo hiuspohjaan sormilla. Harjaa ja muotoile hiukset tavalliseen tapaan.

Hiustyyppi: Normaali; Rasvoittuva; Ohut

Hajusteet: Hypoparfum®

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Aqua, Silica, Isopropyl Myristate, Polyurethane-14, AMP-Acrylates Copolymer, Polymethylsilsesquioxane , Parfum, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, BHT

Suosittelemme sinulle

Joulu
(2)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,0/5

reviewer avatar
Titta P. 03.12.2021

Hyvä tuote muuten mutta haju on kauhea!

reviewer avatar
Paula V. 22.09.2021

Tuoksu on hyvä, mutta jättää hiukset kähmäisiksi. Ei toimi minulla.

reviewer avatar
Kaisa S. 16.09.2021

Hintaan nähden todella hyvä tuote!

reviewer avatar
Anita K. 23.06.2021

Hyvin toimii vesipesujen välissä ja lisää myös hiusten volyymiä helpottaen hiusten laittoa. Ainut huono puoli on voimakas tuoksu, joka näin astmaatikolla ja hajuherkällä ottaa henkeen. Jopa mieheni reagoi tuoksuun. Onneksi se katoaa melko pian!

reviewer avatar
Johanna K. 07.12.2020

Ihan kohtalainen tuote - ei huippu muttei umpisurkeakaan. Tummalle tukalle tarkoitettu kuivashampoo puuttuu ilmeisesti kokonaan valikoimasta.

reviewer avatar
Titta T. 24.09.2020

Ok kuivashampoo.