loader

Kuivashampoo

3666

Raikastaa hiukset nopeasti

Antaa ryhtiä ja volyymia

Paras kuivashampoo raikastaa hiukset tehokkaasti ja nopeasti pesukertojen välillä. Antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia. Imee tehokkaasti rasvaa. Tuotetta suihkutetaan hiusten tyveen ja hiuspohjaan. Ravistetaan ennen käyttöä.

630 P / 200 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,1 / 5

Perustuu 19 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Parhaita kuivashampoita, mitä on markkinoilla! Raikas tuoksu, imee hyvin rasvan hiuspohjasta ja on vieläpä suht näkymätön tummassa hiuksessa oikein annosteltuna. Ravistan pulloa aina ennen käyttöä ja suihkautan kevyesti vain rasvaisimpiin kohtiin. Toimii!

Johanna W.

Paras kuivashampoo raikastaa ja antaa rakennetta

Dermosil Kuivashampoo raikastaa hiukset nopeasti sekä antaa niille ryhtiä ja volyymia. Hyvän kuivashampoon avulla voit helposti ja nopeasti raikastaa hiuksia pesukertojen välillä. Paras kuivashampoo imee tehokkaasti rasvaa ja antaa samalla hiuksille ryhtiä ja volyymiä. 

Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Paina ensimmäisellä käyttökerralla suutinta voimakkaasti sen takaosasta, jotta suuttimen sinetti napsahtaa auki. Shampoota suihkutetaan hiusten tyveen ja hiuspohjaan noin 15–20 cm:n etäisyydeltä painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Lopuksi hierotaan hiuspohjaa sormilla sekä harjataan ja muotoillaan hiukset halutulla tavalla.  Tuote on 200 ml:n pakkauksessa. Kuivashampoossa on mieto Hypoparfum®-tuoksu. Tuote on vegaaninen.

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C/122 °F lämpötiloille. Säilytä lasten ulottumattomissa.

danger3.png

VAARA

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hair Care

Tarkoitus: Raikastaa hiukset nopeasti pesukertojen välillä. Imee tehokkaasti rasvaa ja antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia.

Käyttöohje: Ravista pulloa voimakkaasti ja paina ensimmäisellä käyttökerralla suutinta voimakkaasti sen takaosasta, jotta suuttimen sinetti napsahtaa auki. Suihkuta noin 15–20 cm etäisyydeltä hiusten tyveen sekä hiuspohjaan painamalla pullon yläosan matalampaa reunaa. Hiero shampoo hiuspohjaan sormilla. Harjaa ja muotoile hiukset tavalliseen tapaan.

Hiustyyppi: Normaali; Rasvoittuva; Ohut

Hajusteet: Hypoparfum®

certificate logotype

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Tapioca Starch, Aqua, Silica, Isopropyl Myristate, Polyurethane-14, AMP-Acrylates Copolymer, Polymethylsilsesquioxane , Parfum, Aminomethyl Propanol, Tocopherol, BHT

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suosittelemme sinulle

Uusi
product image
(18)
9888

Sunny Apricot Deo Roll-On

3,90 € / 75 ml

Osta
Bestseller
product image
(175)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
(44)
3417

Aloe geeli

4,90 € / 100 ml

Osta
Uusi
product image
7030

Sunny Keittiökäsisaippua

5,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,1/5

reviewer avatar
Mervi K. 22.05.2022

Todella hyvä hinta-laatu -suhde, toimii hyvin, raikastaa ja tuuheuttaa. Suosittelen!

reviewer avatar
Satu V. 11.05.2022

Hyvän tuoksuinen ja puhdistava tuote.

reviewer avatar
Heidi A. 20.03.2022

Hyvä kuivashampoo. Miinuksena ettei ole tummalle tukalla omaa kuivista, jättää helposti hieman harmahtavan tyven tummaan hiukseen.

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 31.01.2022

Hei Heidi! Mikäli epäilet että tuotteessasi on jotain vikaa voit ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme niin voimme parhaiten auttaa. Kuivashampoon koostumus ei tule olla kostea.

reviewer avatar
Heidi V. 31.01.2022

Tykkään tuotteesta, mutta mietin että kuuluuko suihkeen olla suihkuttaessa "kosteaa"?? välillä tulee jauhemaisena (jolloin toimii paremmin), mutta useimmiten kosteana, vaikka olisi ravistanut ennen käyttöä... tuntuu että ravistamisvoimakkuudella ei ole tähän vaikutusta.

reviewer avatar
Titta P. 03.12.2021

Hyvä tuote muuten mutta haju on kauhea!