loader
series logo

Arganöljyseerumi

12,00 € / 50 ml

Hoitaa erittäin kuivia ja vahingoittuneita hiuksia. Antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa. Sopii myös kuivan ja ärsyyntyneen hiuspohjan hoitamiseen. Voidaan käyttää kuurina tai säännöllisesti.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Arganöljyseerumi hoitaa vahingoittuneita hiuksia ja ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Lisäksi se antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa.

Kaikille hiustyypeille sopiva Arganöljyseerumi ravitsee tehokkaasti sekä hiuksia ja hiuspohjaa. Siksi se soveltuu erityisen hyvin kuiville, käsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille. 

Vaikuttavina aineina tuotteessa on arganöljyn lisäksi erityisesti hiuspohjaa hoitavaa tyrnin siemenöljyä sekä auringonkukan siemenöljyä ja rosmariinin lehtiuutetta. Seerumin sisältämä silikoni lisää hiusten kiiltoa.

Arganöljyseerumia voi käyttää kuuriluonteisesti tai säännöllisesti. Kuurina käytettäessä seerumia lisätään hiuspohjaan ja kammataan sitä hiusten tyvestä latvoihin asti. Seerumin annetaan vaikuttaa 15 minuutin ajan, jonka jälkeen hiukset pestään normaalisti. Käsittely sopii erityisen hyvin hoitamaan kuivaa tai ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Säännöllisesti käytettäessä seerumia lisätään muutama pisara pyyhekuivien hiusten latvoihin ennen hiusten muotoilua. Jos tuotetta lisätään pyyhekuiviin hiuksiin, se helpottaa hiusten muotoilua. Kuiviin hiuksiin laitettaessa se antaa runsaasti kiiltoa.

Tuotteessa on miellyttävä Hypoparfum®-tuoksu. Arganöljyseerumi on 50 ml:n lasipullossa, jossa on pumppumekanismi. Säilytä pulloa pystyasennossa ja varmista kuljetusta varten, että pullon korkki on kunnolla kiinni.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vahingoittuneiden hiusten ja ärtyneen hiuspohjan hoitoon sekä antamaan hiuksille elinvoimaa ja kiiltoa.
Käyttöohje
Kuurina: Lisää seerumia kuivaan hiuspohjaan. Kampaa öljyä hiusten tyvestä latvoihin asti. Anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia, minkä jälkeen hiukset pestään normaalisti. Päivittäisessä käytössä: Lisää muutama pisara pyyhekuivien tai kuivien hiusten latvoihin. Muotoile hiukset normaalisti.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Kuiva & vahingoittunut; Värjätty; Normaali

Cyclopentasiloxane, Diphenyl Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethiconol, Parfum, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Huipputuote! Tästä tuli uusi lempparini. Tuoksu on kiva, tekee kuivat latvat pehmeiksi ja kiiltäviksi. Pullo toimii, kun oppii käyttämään👍🏻

Olen samaa mieltä kuin osa muista käyttäjistä: tuote on ihana, mutta pullo surkea. Suuri osa seerumista valuu huonon nokan takia pitkin pullon reunaa ja muutenkin käyttö on sotkuista (pullo on aina öljyinen). Mutta kuten alussa totesin, tuote on muuten aivan ihana. Se on erittäin riittoisa, ja rakastan myös sen tuoksua.

Hyvä tuote pilattu täysin surkealla pumpulla! Jotta tuotetta saa hyvin pullosta ulos, pitää pulloa pitää ensin vinossa ja pumpata näin, muutoin kaikki öljy valuu vain pitkin pullonreunaa. Näin tein, kunnes öljyä oli jäljellä noin puolet ja sen jälkeen oli pakko pumpata pullo pystyasennossa, jotta sitä tulee ulos. Suurin osa öljystä valuu kyllä suoraan pitkin pumppua ja pullon reunaa, eikä päädy käsiin asti. Pullo oli myös jäänyt valuttamaan ja seuraavalla kerralla pullon käteen ottaessa se lipesi tämän öljyn vuoksi laattalattialle, sinne meni loput öljyt + runsaasti lasin sirpaleita. Hyvä tuote pilattu pullo- ja pumppuvalinnalla. Miksei voi olla toisenlainen ratkaisu??

Hyvä tuote. Tekee hiukset kiiltäviksi ja sileiksi ja pehmeiksi. Ei jätä hiuksia rasvaisiksi tai raskaiksi kun käyttää kerran pesun jälkeen. Jos laittaa seuraavana päivänä lisää ilman hiusten pesua tulee hiuksista nopeasti rasvaiset. Itselläni ei ainakaan ole pullon kanssa ollut ongelmia.

Mahtava tuote ja ohana tuoksu! Ensimmäinen pullo tyhjentyi juuri; onko lasipullo kelvollinen lasikeräykseen?

Lataa lisää