loader
series logo

Arganöljyseerumi

12,00 € / 50 ml

Hoitaa erittäin kuivia ja vahingoittuneita hiuksia. Antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa. Sopii myös kuivan ja ärsyyntyneen hiuspohjan hoitamiseen. Voidaan käyttää kuurina tai säännöllisesti.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Arganöljyseerumi hoitaa vahingoittuneita hiuksia ja ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Lisäksi se antaa hiuksille kiiltoa ja elinvoimaa.

Kaikille hiustyypeille sopiva Arganöljyseerumi ravitsee tehokkaasti sekä hiuksia ja hiuspohjaa. Siksi se soveltuu erityisen hyvin kuiville, käsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille. 

Vaikuttavina aineina tuotteessa on arganöljyn lisäksi erityisesti hiuspohjaa hoitavaa tyrnin siemenöljyä sekä auringonkukan siemenöljyä ja rosmariinin lehtiuutetta. Seerumin sisältämä silikoni lisää hiusten kiiltoa.

Arganöljyseerumia voi käyttää kuuriluonteisesti tai säännöllisesti. Kuurina käytettäessä seerumia lisätään hiuspohjaan ja kammataan sitä hiusten tyvestä latvoihin asti. Seerumin annetaan vaikuttaa 15 minuutin ajan, jonka jälkeen hiukset pestään normaalisti. Käsittely sopii erityisen hyvin hoitamaan kuivaa tai ärsyyntynyttä hiuspohjaa. Säännöllisesti käytettäessä seerumia lisätään muutama pisara pyyhekuivien hiusten latvoihin ennen hiusten muotoilua. Jos tuotetta lisätään pyyhekuiviin hiuksiin, se helpottaa hiusten muotoilua. Kuiviin hiuksiin laitettaessa se antaa runsaasti kiiltoa.

Tuotteessa on miellyttävä Hypoparfum®-tuoksu. Arganöljyseerumi on 50 ml:n lasipullossa, jossa on pumppumekanismi. Säilytä pulloa pystyasennossa ja varmista kuljetusta varten, että pullon korkki on kunnolla kiinni.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Vahingoittuneiden hiusten ja ärtyneen hiuspohjan hoitoon sekä antamaan hiuksille elinvoimaa ja kiiltoa.
Käyttöohje
Kuurina: Lisää seerumia kuivaan hiuspohjaan. Kampaa öljyä hiusten tyvestä latvoihin asti. Anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia, minkä jälkeen hiukset pestään normaalisti. Päivittäisessä käytössä: Lisää muutama pisara pyyhekuivien tai kuivien hiusten latvoihin. Muotoile hiukset normaalisti.
Hajusteet
Hypoparfum®
Hiustyyppi
Kuiva & vahingoittunut; Värjätty; Normaali

Cyclopentasiloxane, Diphenyl Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Dimethiconol, Parfum, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Alunperin hankin päänahan kuuriluontoiseen hoitoon (käytin esihoitona ennen hiustenpesua), mutta ei soveltunut itselläni siihen. Onneksi tulin kokeilleeksi myös föönauksen jälkeen! Heikoksi ja kuivaksi päässyt kuontaloni saa tästä kiiltoa ja jäntevyyttä, ja pysyy paremmin siinä mallissa, johon olen sen föönannut. Ihan huipputuote, joka oli lähellä joutua hylätyksi. Erittäin riittoisa myös!

Loistotuote, selvittää pahimmatkin takut

Pesun jälkeen hyvä tuote , helposti kammattavaksi tulee hiukset. Kuiville ja kiharoille hiuksilleni sopii hyvin.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Olen käyttänyt kalliimpiakin hiusten selvittäjiä eikä tämä kyllä yhtään jää jälkeen niille! Todella edullinen laatuun nähden.

Aivan loistava tuote, joka selvittää hiukset, silottaa kiiltäviksi ja hoitaa hiukset tyvestä latvaan, kiitos

Lataa lisää