loader

Hiukset ja kynnet

3883

Ravintolisä, joka auttaa sisältäpäin vahvistamaan hiusten kasvua, kynsien rakennetta ja ihon hyvinvointia. Vitamiini-, kivennäisaine- ja aminohappovalmiste.

15,50 € / 86 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,2 / 5

Perustuu 10 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Aivan huipputuote! Hiukset ovat vahvemmat ja kimmoisammat. Mieheni psoriasiksen kynsioireet hävisivät tuotteen myötä. Kynnet ovat todella hyvässä kunnossa. Toivottavasti tuote pysyy valikoimassa. Yhdessä solistican kanssa iho on paljon paremmassa kunnossa. (Olen atoopikko)

Paula L.

Ravintolisä hiuksille, kynsille ja iholle

Dermosil Hiukset ja kynnet on kehitetty vahvistamaan lohkeilevia kynsiä ja hauraita hiuksia. Stressi, liika aurinko ja liiallinen käsittely haurastuttavat hiuksia. Kynnet taas voivat kärsiä niin kuivuudesta, kylmästä kuin ravinteiden puutteestakin.

Hiukset ja kynnet -ravintolisä on yhdistelmä luonnollisia uutteita, aminohappoja, vitamiineja ja mineraaleja, jotka vahvistavat hiusten kasvua, edistävät ihon hyvinvointia ja kynsien rakennetta sisältäpäin.

Hiukset ja kynnet -ravintolisä sisältää peltokorteuutetta, jossa on erityisen runsaasti piihappoa. Peltokorteuute auttaa parantamaan ihon, hiusten ja kynsien kuntoa. Uute edistää hiusten kasvua ja auttaa vahvistamaan hiusta.

Aminohapot L-Kysteiini ja L-Metioniini stimuloivat hiusten kasvua. L-Kysteiini parantaa lisäksi kynsien kuntoa. 

Tuotteen B2-vitamiini eli riboflaviini ja B3-vitamiini eli niasiini edistävät molemmat normaalia ihon hyvinvointia, mikä on edellytys myös hiusten ja kynsien hyvälle kunnolle.

Sinkillä on tärkeä merkitys hiusten, kynsien ja ihon normaalin kunnon ylläpitämisessä.

C-vitamiini ja sinkki suojaavat soluja hapettumisstressiltä, minkä lisäksi C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista. Kollageeni on ihon, kynsien ja hiusten tärkeä rakenneaine. Kollageeni pitää ihon pehmeänä ja kimmoisana, mikä muodostaa myös hyvän pohjan hiusten ja kynsien hyvinvoinnille.

Hiukset kasvavat kuukaudessa 1–1,5 senttiä. Sormien kynnet uusiutuvat 3–6 kuukaudessa, varpaankynnet vielä hitaammin. Hiukset ja Kynnet -ravintolisää kannattaakin käyttää pidempänä kuurina hyvien tulosten aikaansaamiseksi.

Tuote on vegaaninen.

Pakkauksen koko on 86 g / 120 kpl.

Vitamiini-, kivennäisaine- ja aminohappovalmiste.

Annostus: 2 tablettia päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. 

Ainesosat: täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), peltokorteuute (Equisetum arvense L.), omenauute (Malus pumila mill.), askorbiinihappo, L-kysteiini, L-metioniini, kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, glyseroli, natriumkarboksimetyyliselluloosa), nikotiiniamidi, sinkkioksidi, kalsium-D-pantotenaatti, riboflaviini.

2 tablettia sisältää:
Peltokorteuute, josta 7 % piihappoa........ 200 mg
Omenauute........................................ 100 mg
L-kysteiini............................................ 50 mg
L-metioniini.......................................... 50 mg
B2 vitamiini....................... 1,4 mg, 100 %*
B3 vitamiini............................ 16 mg, 100 %*
B5 vitamiini............................. 6 mg, 100  %*
C vitamiini......................... 80 mg, 100 %*
Sinkki............................................ 10 mg, 100 %*
* päivittäisestä vertailuarvosta

Valmistusmaa Tanska.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hair Care

Tarkoitus: Edistää hiusten ja kynsien vahvistumista sekä ihon hyvinvointia sisältä päin.

Käyttöohje: Annostus: 2 tablettia päivässä aikuisille.

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
9813

Huulikiilto stunning

4,90 € / 8 ml

Osta

Tuotearvostelut

4,2/5

reviewer avatar
Saila R. 16.01.2023

Todella hyvä tuote! Hiukset ja kynnet paremmassa kunnossa ja atooppinen iho-oireilu, sekä nokkosihottuma hävinnyt. Tulen käyttämään säännöllisesti. Rinnalla vielä solisticaa niin kynnet, hiukset ja iho kiittää!

reviewer avatar
Heli K. 31.05.2022

Aivan supertuote!

reviewer avatar
Henna S. 13.05.2021

Säännöllisesti päivittäin käytettynä toimii hiusten lähdön estossa.

reviewer avatar
Dora T. 03.05.2021

En osaa vielä sanoa pitkäaikaisesta vaikutuksesta, mutta haisee ja maistuu niin pahalta, että tekee pahaa syödä. Makuun voisi siis panostaa jatkossa.

reviewer avatar
Paula L. 26.03.2021

Aivan huipputuote! Hiukset ovat vahvemmat ja kimmoisammat. Mieheni psoriasiksen kynsioireet hävisivät tuotteen myötä. Kynnet ovat todella hyvässä kunnossa. Toivottavasti tuote pysyy valikoimassa. Yhdessä solistican kanssa iho on paljon paremmassa kunnossa. (Olen atoopikko)

reviewer avatar
Essi Y. 05.03.2021

Hyvä ravintosisältö. Ei sisällä biotiinia, mikä hyvä, koska silloin sopii kilpirauhasen kanssa kamppailevalle (biotiini saattaa nostaa kilpirauhas arvoja, sanoi lääkäri) . Lähtee tilaukseen ☺️