loader
series logo

Kosteuttava hoitoaine

7,50 € / 500 ml

Kosteuttava hoitoaine palauttaa kiillon kuiville, elottomille ja hauraille hiuksille. Kotimainen betaiini vahvistaa hiuksia ja tekee hyvää myös hiuspohjalle.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Kosteuttava hoitoaine tuo kuiville, hauraille ja kiillottomille hiuksille elinvoimaa. Se tekee hiuksista helpommin käsiteltävät ja palauttaa niille luonnollisen kiillon.

Hoitoaine sisältää runsaasti kotimaisesta sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia, joka vahvistaa hiuksia tehden niistä kiiltävät, joustavammat ja pehmeämmät. Betaiini auttaa myös ehkäisemään päänahan hilseilyä ja kutinaa, sillä se ehkäisee kosteuden haihtumista iholta.

Hoitoaine sisältää runsaasti glyseriiniä, joka auttaa huolehtimaan hiusten ja hiuspohjan kosteustasapainosta.

Pese ensin hiukset Dermosil Kosteuttavalla shampoolla. Levitä hoitoainetta puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti haalealla vedellä. Voit levittää hoitoainetta hiuksiin, kun menet saunaan. Hetki saunan lämmössä tehostaa hoitoaineen vaikutusta.

Hoitoaineessa on raikkaan hedelmäinen tuoksu, jossa on aavistus ruusun ja jasmiinin kukkien lämpöä.

Tarkoitus
Kuivien ja hauraiden hiusten hoitoon.
Käyttöohje
Levitä pyyhekuiviin puhtaisiin hiuksiin ja huuhtele huolellisesti.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Hiustyyppi
Kuiva & vahingoittunut; Normaali; Ohut; Harmaa

Aqua, Cetearyl Alcohol, Betaine, Glycol Stearate, Behentrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Quaternium-91, Isopropyl Alcohol, Cetrimonium Methosulfate, Polysilicone-15, Panthenol, Ceteareth-20, Glycerin, Tribehenin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene, CI 16255, Parfum

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Perus hyvä hoitoaine. Hyvä ja sopiva määrä tuoksua mukana. Selvittää hiukset hyvin, kun antaa olla hieman pidemmän aikaa vaikuttamassa hiuksissa.

Selvittää ja siloittaa hiukset ihaniksi.

Ikävä kyllä tämä ei toiminut hiuksissani lainkaan. Hiukseni tuntuivat jopa kuivemmilta ja olivat hankalammin selvitettävissä. Yleensä pidän järjestäen Dermosilin tuoksumaailmasta, mutta tämän tuoksukin oli jotenkin ontto, kuin vanhaksi syöty hedelmäpurkka.

Ihana hoitoaine, tuoksu ja koostumus luonnonkiharoille hiuksilleni juuri loistavat. Nyt jo toiset pullot käytössä, joten minulle suuri koko sopii:)

Näytteen perusteella (sain 2,5käyttökertaa pussista) ohuille lyhyille värjätyille ja latvoista tosikuiville hiuksille oikein hyvän tuntuinen tuote. Hiukset eivät olleet seuraavana aamuna rasvaisen tuntuiset, mitä monet muut hoitoaineet tuntuvat minun päässäni tekevän. Mutta taas vain 500ml pullo, eikö voisi olla myös pienempää pullokokoa?? tuo 500ml kestäisi itselläni ikuisuuden,liian kauan.

Lataa lisää