loader
series logo

Hopeasuihke

7,50 € / 250 ml

Hiuksiin jätettävä Hopeasuihke auttaa taittamaan vaaleiden ja harmaiden hiusten keltaisuutta. Suihkuta tasaisesti kuiviin tai kosteisiin hiuksiin vaikka jokaisen pesukerran jälkeen!

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Hair Care
Tuotteesta

Dermosil Hopeasuihke auttaa kirkastamaan hiustesi sävyä ja neutraloi vaaleiden tai harmaiden hiusten keltaisuutta. Hiuksiin jätettävä suihke sisältää lilaa väripigmenttiä, joka hiuksen pinnalle jäädessään vaikuttaa hiusten sävyyn. 

Hopeasuihke toimii suihkehoitoaineen tavoin. Se kosteuttaa hiuksia, sillä se sisältää betaiinia ja glyseriiniä. Suihkeen sisältämät silikonit silottavat hiuksia ja antavat niille runsaasti kiiltoa ja pehmeyttä. Hopealehmusuute hoitaa hiuksia, kosteuttaa ja tuo volyymia. Suihke auttaa myös selvittämään hiuksia pesun jälkeen ja tekee niistä helpommin käsiteltävät.

Suihketta voi käyttää sekä värjätyille, vaalennetuille että luonnostaan vaaleille hiuksille. Voit levittää suihketta hiusten ollessa joko kuivat tai kosteat. Suihke tekee hiuksista myös helpommin käsiteltävät ja kammattavat, joten voit käyttää suihketta aina tarvittaessa.

Suihkepullosta tulee kevyt tasainen suihke, kun painat pumppumekanismista. Suihkuta tuotetta aina suoraan hiuksiin. Suihkeen sisältämät väripigmentit voivat värjätä tekstiilejä. 

Valikoimassamme on myös Hopeashampoo  ja Hopeahoitoaine, joiden vaikutusta Hopeasuihke täydentää. Kaikissa hopeatuotteissa on sama eloisa kukkaistuoksu. 

Tarkoitus
Suihke neutraloi vaaleiden tai harmaiden hiusten kellertävää sävyä.
Käyttöohje
Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin tarvittaessa. Ei huuhdella pois.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Hiustyyppi
Normaali; Värjätty; Harmaa

Aqua, Dipropylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Silicone Quaternium-18, Betaine, Trideceth-6, Sodium Benzoate, Cetrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Trideceth-12, Glycerin, Sodium Cocoyl Amino Acids, Acid Violet 43, Potassium Dimethicone PEG-7 Panthenyl Phosphate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Tilia Tomentosa Bud Extract, Parfum, Citral, Citronellol, D-Limonene, Eugenol, Geraniol, Linalool

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Parfyyminen tuoksu. Tuotetta täytyy ravistaa ennen hiuksiin suihkuttamista sillä väri pigmentit ilmeisesti pohjalla. Huomasin tämän kun kokeilin tuotetta ensin paperille. Ravistamatta tämä oli väritöntä, mutta kun ravisti muuttui selkästi violetin sävyiseksi, joka taittaa keltaisuutta

Olen puoliharmaa- hiuksinen. En ole värjäillyt tms. Ja ajattelin että tämä ok....mutta en voi käyttää..houkseni rasvoittuivat niin pahasti.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Todella hyvä tuote. Hiukset näyttävät heti puhtaamman vaaleilta ja vaalentaa hiuksiani jopa paremmin kuin kalliit hopeashampoot. Ainoa pieni miinus, että suihke tahraa paikkoja jos sitä suihkii vahingossa väärään kohtaan, mutta täytyy vaan olla varovainen.

Voiko käyttää jos on luonnostaan ruskeat hiukset, joihin tullut harmaita hiuksia?

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

En näe mitään muutosta omassa vaalennetussa tukassa vaikk kuinka tätä suihkii.

Lataa lisää