loader

Suolavesisuihke

9278

Suolasuihke hiuksille antaa luonnollista volyymia, rakennetta ja pitoa, mikä tekee hiusten käsittelystä helpompaa. Suolasuihkeen käyttö on helppoa: suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Soveltuu sekä lyhyille että pitkille hiuksille.

5,20 € / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,1 / 5

Perustuu 21 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Poistaa hienosti pörröisyyttä pitkistä hiuksista tekemättä niitä likaisen oloisiksi. Yksi luottotuotteista, jota on oltava aina kaapissa.

Elli V.

Suolasuihke hiuksille antaa tuuheutta ja rakennetta

Suolasuihke hiuksille antaa tuuheutta ja helpottaa hiusten käsittelyä.

Suolavesisuihkeella on monia ominaisuuksia. Se antaa hiuksille luonnollista volyymia sekä rakennetta ja pitoa, joten se helpottaa hiusten käsittelyä. Esimerkiksi pitkät sileät hiukset tulevat helpommin käsiteltäviksi Suolavesisuihkeen avulla ja vaikkapa lettien teko helpottuu, ja ne pysyvät paremmin.

Suolasuihkeen käyttö on helppoa. Suihketta voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin, jonka jälkeen hiukset föönataan tai annetaan niiden kuivua luonnollisesti. Jos halutaan mahdollisimman runsas ja tuuhea lopputulos, tuotetta suihkutetaan märkiin hiuksiin ja hiukset föönataan ilmavasti, mielellään päätä alaspäin pitäen. Kun suolasuihketta käytetään kuiviin hiuksiin, yksi vinkki on laittaa suihketta hiussuortuvaan ja kiertää suortuva sitten sormien ympärille. Näin saadaan luotua kevyitä laineita. Suolavesisuihkeella saa halutessaan hyvin esiin luonnonkiharat.

Suolavesisuihke soveltuu niin lyhyille kuin pitkillekin hiuksille. Suolasuihke sopii mainiosti myös miehille, jotka haluavat rennon ja huolettoman kampauksen.

Tuote on vegaaninen.

TARKOITUS Suolasuihke hiuksille antaa luonnollista volyymia, rakennetta ja pitoa.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Hair Care

Tarkoitus: Antaa hiuksille luonnollista volyymia, rakennetta ja pitoa.

Käyttöohje: Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Anna kuivua luonnollisesti tai föönaa

Hiustyyppi: Normaali; Ohut; Värjätty

Hajusteet: Hypoparfum®

Aqua, VP/VA Copolymer, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, C12-15 Pareth-12, Propylene Glycol, Citric Acid, Fucus Vesiculosus Extract, Parfum, CI 42090

Suosittelemme sinulle

Last Chance
(32)

Suu-nenäsuoja, 50 kpl

19,90 € / 50 kpl

Osta
Uusi
(18)

Silottava hiusvoide

5,90 € / 100 ml

Osta
Bestseller
(49)

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)

Puolukkashampoo 30 ml

1,90 € / 30 ml

Osta

Viimeksi katsomasi tuotteet

Arvosana ja kommentit

4,1/5

reviewer avatar
Kaisa S. 16.09.2021

Oikein toimiva suolasuihke. Tulee kivasti volyymia ja rakennetta.

reviewer avatar
Anne-Mari H. 10.08.2021

Edellisen mukaan, toimii paremmin ennen föönausta. Antaa kuohkeutta lättänään tukkaan pahemmin tahmailematta. Kuivaan hiukseen suihkittuna en juuri huomannut mitään vaikutusta paitsi ihan ok tuoksun.

reviewer avatar
Joanna L. 28.06.2021

Olen yhden pullon joskus lahjoittanut jo poiskin ja nyt pitkästä aikaa ostin uudestaan, kun sitä niin paljon kehutaan enkä ole löytänyt vielä omaa holy grailia muotoilutuotteiden saralta. Mutta ei vaan tuntunut toimivan mun kuontalossa. Kunnes! Tajusin viimein kokeilla lisätä kosteisiin hiuksiin ennen föönaamista. Meni heittämällä ohi kaikista muista tuuheuttavista ja kohottavista tuotteista! Todella helppo käyttää, on riittoisa eikä vie kiiltoa mitä pelkäsin ensin. Annostelu on erityisen kivaa, koska ei ole kovin suurta vaaraa laittaa liikaa. Tuoksu on aika pistävä, mutta ei onneksi jää leijumaan, joten en tiputa sen takia tähteä muutoin täydelliseltä vaikuttavalta tuotteelta.

reviewer avatar
Minna S. 26.06.2021

Liian voimakas tuoksu.

reviewer avatar
Jonna K. 04.03.2021

Antaa hyvin ryhtiä ja rakennetta hiuksille. Raikas tuoksu.

reviewer avatar
Elli V. 15.10.2020

Poistaa hienosti pörröisyyttä pitkistä hiuksista tekemättä niitä likaisen oloisiksi. Yksi luottotuotteista, jota on oltava aina kaapissa.