loader

Winter Flower Tuoksukoriste

2317

Raikas kukkaistuoksu omenan vivahteilla

Kauniin valkoinen ja elegantti keraaminen tuoksukoriste toimii huonetuoksuna ja kauniina yksityiskohtana sisustuksessa. Tuoksu on valmiina koristeessa, joten sen voi vain ripustaa esille tai sujauttaa kaappiin tuomaan raikkautta.

7,50 € / 1 kpl

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

1,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Uniikki joululahja hyvien tuoksujen ystävälle

Tuoksukoriste on uniikki lahjaidea, jossa yhdistyy trendikkyys, kauneus ja käytännöllisyys. Kauniin valkoinen ja elegantti keraaminen tuoksukoriste toimii huonetuoksuna ja kauniina yksityiskohtana sisustuksessa. Tuoksu on valmiina koristeessa, joten sen voi vain ripustaa esille tai sujauttaa kaappiin tuomaan raikkautta.  

Winter Flower Tuoksukoriste sopii yhdistettäväksi Happy Home -joulupakkauksen kanssa, sillä koristeella on sama hurmaava kukkaistuoksu omenan vivahteilla, kuin Happy Home -joulupakkauksen Winter Flower Käsisaippuassa.

Tuoksukoriste tuoksuu alussa voimakkaammin, mutta tuoksu vähenee ajan myötä.

danger.png

VAROITUS

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä viileässä. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti. Vältä kosketusta herkkien pintojen ja herkkien kankaiden kanssa.

 

Sisältää/: Linalool, Alpha-Hexylcinnamaldehyde, Hexyl Salicylate, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naphthalenyl)ethenone, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Citronellol, Tetrahydrolinalool, Geraniol, d-Limonene, 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexen-1-Carboxaldehyde, delta-1-(2,6,6-Trimethyl-3-cyclohexen-1-yl)-2-buten-1-one.

Kategoria: Limited Collection

Tarkoitus: Tuoksukoristeessa yhdistyy kauneus ja käytännöllisyys.

Käyttöohje: Koristeen voi sitoa ovenkahvaan tai asettaa hyllylle tai kaappiin.

Valmistusmaa: Ranska

Saatavilla tuotesetissä

product package image

Scent of Christmas
17,40 € 12,50 €

12,50€
Säästösi 4,90€

Säästösi 4,90€

Osta

Suosittelemme sinulle

9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € / 290 ml

Osta
Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Joulu
product image
video thumbnail
2293

X-Mas Luxury

8,50 € / 3 x 40 ml

Osta
-49%
Last Chance
product image
7082

Black Box

58,60 € 29,90 €

Osta

Tuotearvostelut

1,0/5

reviewer avatar
Sari K. 18.11.2022

Tuoksu hävisi koristeesta reilussa viikossa. Harmitti kovasti, koska olisi ollut ihanan tuoksuinen. Voi kunpa tähän voisi lisätä tuoksua jotta ei olisi ihan kertakäyttöinen tuote.