loader
Uusi

Pink Box

25,00 €

Pink Box – ystävänpäivälahjoista parhain. Vastustamaton lahjalaatikko kätkee sisäänsä Vitamin E -sarjasta tutut ihonhoidon suosikkituotteet. Ilahduta ystävää tai piristä itseäsi arjen keskellä ihoa hemmottelevalla paketilla.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Täydellinen ystävänpäivälahja!

Vastustamaton Pink Box kätkee sisälleen Vitamin E -sarjan suosittuja ihonhoitotuotteita sekä pienen makean yllätyksen herkkusuille. Pink Box on täydellinen idea ystävänpäivälahjaksi tai itselle piristämään ja tuomaan iloa arkeen. Pink Box tarjoaa Vitamin E -tuotteet edulliseen pakettihintaan, sillä erikseen ostettuna tuotteiden arvo on 30.60 euroa.

Korkealaatuiset Vitamin E -sarjan tuotteet sisältävät runsaasti aktiivisia ainesosia, joiden ansiosta niin käsien kuin vartalonkin iho pysyy puhtaana, pehmeänä ja miellyttävän tuntuisena joka päivä. Tuotteilla on ihanan mieto, pehmeän naisellinen tuoksu.

Ystävänpäivälahja on ihana tapa ilahduttaa ja muistaa ystävää. Myös kauempana asuvan ystävän muistaminen onnistuu nyt entistäkin helpommin, sillä voit lähettää paketin ja henkilökohtaisen tervehdyksen suoraan ystävällesi. Tee tilaus verkkokaupassa ja kirjoita tervehdys - tulostamme tekstin korttipohjaan ja pakkaamme sen tilauksen mukaan. Ystävälle lähetettävä tilaus on tehtävä erillisenä tilauksena ja maksettava tilaushetkellä. Lue lisää lahjan lähettämisestä täältä.

Pink Box sisältää:

Vitamin E Suihkugeeli, 500 ml

Vitamin E Ihonhoitovoide, 500 ml

Vitamin E Deo Roll-on, 75 ml

Vitamin E Käsivoide, 200 ml

Vitamin E Käsisaippua, 500 ml

PusPus-täytelakritsi, 14 g x 2

Tarkoitus
Käsien ja vartalon ihon pesuun ja hoitoon. Ystävänpäivälahjaksi tai itselle.
Hajusteet
Hypoparfum®

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Voisiko lahjaboksia myydä erikseen tai lahjaboksiin saada kerättyä omat suosikkituotteet?