loader
series logo

Astianpesuaine, Ecocert Natural Detergent

6,50 € / 500 ml

Moderni ja tyylikäs käsitiskiaine kotiin tai kesäkeittiöön. Luonnollinen, tehokas ja biohajoava astianpesuaine vaahtoaa juuri sopivasti ja irrottaa tehokkaasti lian ja rasvan.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Ympäristöystävällinen Dermosil Astianpesuaine, Ecocert Natural Detergent puhdistaa astiat tehokkaasti kotona! Tyylikäs ja moderni käsitiskiaine sopii kaunistamaan jokaisen keittiön sisustusta. 

Luonnollinen, tehokas ja biohajoava astianpesuaine vaahtoaa juuri sopivasti ja irrottaa tehokkaasti lian ja rasvan. Käsitiskiaine on lempeä käsille, ja kätevää korkkia pystyy käyttämään vaikka yhdellä kädellä. 

Ympäristöystävällinen tuote on Ecocert-sertifioitu ja sen ainesosista 99,6 % on luonnollista alkuperää. Tuote on vegaaninen ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. 

Astianpesuaineessa on luonnollinen, raikas tuoksu.

Annostelu: 5 ml / 5 l vettä. Ei sovellu käytettäväksi astianpesukoneessa.

Tuotteen pH on 3.50 +/- 0.5.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Parfum, Lactic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

Tarkoitus
Käsitiskiaineeksi.
Käyttöohje
Annostelu: 5 ml / 5 l vettä.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Sertifikaatti

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Tykkään koostumuksesta ja pesuteho on soppeli, en toki yleensä käytä fairya, joten siihen osaa verrata. Mutta tuoksu ei oikein iske, jokin siinä hajussa vähän tökkii. Mutta käytän kuitenkin, koska uskon mainoslauseeseen siitä, että on parempi ympäristölle.

Hyvä korkki ja muotoilu muutenkin, mutta rasvanpoistoteho aivan onneton. Mökkiolosuhteisiin ekotuotteena täydellinen valinta, mutta siellä ei tiskivesi aina ole välttämättä kovin kuumaa. Vähänkin viileämmällä vedellä rasvanpoisto on täysi nolla vaikka annostelisi puoli pulloa. Tuotekehitykseen terveisiä tästä ja lisäksi ympäristöajattelu kaipaa täyttöpussia.

Fairyyn tottuneena tämä tuntuu poistavan aika paljon heikommin rasvaa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Hyvin toimiva tiskiaine. Pullo sopii hyvin käteen ja keittiöön. Ainoa miinus siitä, että on aika juoksevaa ja siksi kuluu nopeasti. Tilasin uuden, koska kuitenkin tykkäsin paljon.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana ja mieto tuoksu, tyylikäs pullo.

Lataa lisää