loader
series logo

Ikkunanpuhdistusaine, Ecocert Natural Detergent

5,90 € / 500 ml

Ympäristöystävällinen ECOCERT-sertifioitu tuote kodin ikkuna- ja peilipintojen puhdistamiseen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Living-tuotesarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita. Dermosil Living Ikkunanpuhdistusaine on ECOCERT-sertifioitu tuote, joka sopii kodin ikkunapintojen puhdistukseen. Suihkeen avulla puhdistat roiskeet, sormenjäljet ja muut tahrat ikkunoista ja esimerkiksi parvekkeen oven ikkunasta tai lasiovista helposti ja nopeasti.

Suihkepullon suulla on läppä. Kun käännät läpän auki, pullosta tulee kevyt, tasainen suihke. Kun läppä on kiinni, suihkeesta muodostuu vaahtoa. Tuote on tehokas ja riittoisa käytössä. Pyyhi puhdistettava pinta siivousliinan avulla puhtaaksi. 

Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on raikas, kevyen hedelmäinen tuoksu. Ikkunanpuhdistusaineen ainesosista 100% on luonnollista alkuperää.

Tuote on ECOCERT Detergents puhdistusaineosaston sertifioima. Lue merkinnät tuotteen etiketistä ennen käyttöä.

Ikkunanpuhdistusaineeseen on saatavilla myös kätevä täyttöpakkaus. Valikoimaan kuuluuvat myös Living Keittiöpuhdistusaine, Yleispuhdistusaine  ja täyttöpakkaukset.

Huomioitavaa: Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Hävitä pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Sodium Laureth Sulfate.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

Tarkoitus
Ikkunapintojen puhdistamiseen.
Käyttöohje
Käännä suutin spray-asentoon. Avaa läppä ja suihkuta. Pyyhi puhtaalla liinalla. Käännä läppä kiinni, niin saat suihkutettua vaahtoa. Älä suihkuta herkille pinnoille. Älä käytä polyamidi-, kupari- tai messinkipinnoille. Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Ylitti odotukset! Kannattaa kokeilla myös pesualtaiden hanoihin, kirkasta tuli :)

Ikkunoihin en ole tätä kokeillut, mutta peilien puhdistuksessa jättää ikävän harmaan pinnan, josta en pidä. Ei jatkoon.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Mikrokuituliinan kanssa tekee hyvää työtä. Käytän peilien pesuun kylpyhuoneessa ja eteisessä. Haju on mieto.

Paras ikkunanpesuaine ja hyvä raikas tuoksu !

Tätä kehuttiin, ja itse tällä ikkunat pesseenä voin myös kehua minäkin. Ei jäänyt raitoja tästä aineesta. Suosittelen, kirkasta tuli :)

Lataa lisää