loader
series logo

Ikkunanpuhdistusaine, täyttöpakkaus

4,50 € / 12 ml

Täyttöpakkaus Living Ikkunanpuhdistusaineelle. Täytä tyhjä pullo vedellä etiketin yläreunaan asti, ruuvaa täyttöpakkaus kiinni pulloon, jolloin tiiviste valuu pulloon.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita sekä täyttöpakkauksia. Living Ikkunanpuhdistusaineen täyttöpakkaus sisältää tiivisteen, joka veteen sekoitettuna muodostaa käyttövalmiin puhdistusaineen. Tyhjäksi käytetyn Ikkunanpuhdistusaineen pullon voi täyttää uudestaan, jolloin muovijätettä syntyy paljon vähemmän.

Living Ikkunanpuhdistusaine sopii kaikkien ikkunapintojen puhdistukseen. Tehokkaan suihkeen avulla puhdistat helposti ja nopeasti esimerkiksi pölyt ja sormenjäljet ikkunoista. 

Tuotteen kaikki aktiiviaineet ovat luonnollista alkuperää. Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on miellyttävän raikas, luonnollinen tuoksu.

Kun käsittelet täyttöpatruunaa ja tyhjää pulloa, suojaa kädet kumihanskoilla. Täytä tyhjäksi käytetty Ikkunanpuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus tiiviisti pullon suuosaan. Jatka kiertämistä niin kauan, kunnes kuulet pienen naksahtavan äänen ja huomaat, että tiiviste valuu suoraan täyttöpakkauksesta pulloon. 

Käytä aina tuotteen alkuperäistä pulloa, jotta täyttöpakkaus toimii oikein. Ravista pulloa ja kierrä pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycoside (Lauryl Glucosiede, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Sodium Laureth Sulfate. 

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.


Vaurioittaa vakavasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN. Hävitä pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

danger2.png
VAARA

Tarkoitus
Ikkunapintojen puhdistukseen.
Käyttöohje
Täytä tyhjäksi käytetty Ikkunanpuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpatruuna kiinni pullon suuosaan, jolloin pesuaineen tiiviste valuu suoraan pulloon. Ruuvaa patruuna irti pullon suusta ja sulje suihkepullo. Seos on käyttövalmis.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Mahtava, pieni pakkaus. Ja sisältö on taattua laatua. Toimii suihkepullossa loistavasti ja on helppo putsata heti pienetkin tahrat ikkunoista ja peileistä!