loader

Ikkunanpuhdistusaine, täyttöpakkaus

39121

Täyttöpakkaus Living Ikkunanpuhdistusaineelle. Täytä tyhjä pullo vedellä etiketin yläreunaan asti, ruuvaa täyttöpakkaus kiinni pulloon, jolloin tiiviste valuu pulloon.

4,50 € 3,50 € / 12 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Mahtava, pieni pakkaus. Ja sisältö on taattua laatua. Toimii suihkepullossa loistavasti ja on helppo putsata heti pienetkin tahrat ikkunoista ja peileistä!

Kristiina S.

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita sekä täyttöpakkauksia. Living Ikkunanpuhdistusaineen täyttöpakkaus sisältää tiivisteen, joka veteen sekoitettuna muodostaa käyttövalmiin puhdistusaineen. Tyhjäksi käytetyn Ikkunanpuhdistusaineen pullon voi täyttää uudestaan, jolloin muovijätettä syntyy paljon vähemmän.

Living Ikkunanpuhdistusaine sopii kaikkien ikkunapintojen puhdistukseen. Tehokkaan suihkeen avulla puhdistat helposti ja nopeasti esimerkiksi pölyt ja sormenjäljet ikkunoista. 

Tuotteen kaikki aktiiviaineet ovat luonnollista alkuperää. Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on miellyttävän raikas, luonnollinen tuoksu.

Kun käsittelet täyttöpatruunaa ja tyhjää pulloa, suojaa kädet kumihanskoilla. Täytä tyhjäksi käytetty Ikkunanpuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus tiiviisti pullon suuosaan. Jatka kiertämistä niin kauan, kunnes kuulet pienen naksahtavan äänen ja huomaat, että tiiviste valuu suoraan täyttöpakkauksesta pulloon. 

Käytä aina tuotteen alkuperäistä pulloa, jotta täyttöpakkaus toimii oikein. Ravista pulloa ja kierrä pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycoside (Lauryl Glucosiede, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Sodium Laureth Sulfate. 

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.


Vaurioittaa vakavasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN. Hävitä pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

danger2.png
VAARA

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Living

Tarkoitus: Ikkunapintojen puhdistukseen.

Käyttöohje: Täytä tyhjäksi käytetty Ikkunanpuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpatruuna kiinni pullon suuosaan, jolloin pesuaineen tiiviste valuu suoraan pulloon. Ruuvaa patruuna irti pullon suusta ja sulje suihkepullo. Seos on käyttövalmis.

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Kristiina S. 31.10.2020

Mahtava, pieni pakkaus. Ja sisältö on taattua laatua. Toimii suihkepullossa loistavasti ja on helppo putsata heti pienetkin tahrat ikkunoista ja peileistä!