loader

Keittiöpuhdistusaine, täyttöpakkaus

38861

Refill-patruuna Living Keittiöpuhdistusaineen pulloon. Täytä pullo vedellä etiketin yläreunaan asti, ruuvaa refill-patruuna kiinni pulloon, jolloin tiiviste valuu veden sekaan. Liuos on heti valmis käytettäväksi.

4,50 € 3,50 € / 12 ml

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 7 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Erittäin kätevä täyttöpakkaus, ok mieto tuoksu!

Tanja K.

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita sekä refill-patruunoita. Living Keittiöpuhdistusaine, täyttöpakkaus sisältää tiivisteen, joka veteen sekoitettuna muodostaa käyttövalmiin puhdistusaineen. Tyhjäksi käytetyn Keittiöpuhdistusaineen pullon voi täyttää uudestaan, jolloin muovijätettä syntyy paljon vähemmän.

Living Keittiöpuhdistusaine sopii keittiön pintojen puhdistukseen. Tehokkaan suihkeen avulla puhdistat helposti ja nopeasti esimerkiksi rasva- ja ruokatahrat sekä roiskeet työtasoilta, keraamiselta liedeltä, kaakeleista ja tiskipöydältä.

Tuotteen kaikki aktiiviaineet ovat luonnollista alkuperää. Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on miellyttävä raikas, luonnollinen tuoksu.

Kun käsittelet täyttöpakkausta ja tyhjää pulloa, suojaa kädet kumihanskoilla. Täytä tyhjäksi käytetty Keittiöpuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus tiiviisti pullon suuosaan. Jatka kiertämistä niin kauan, kunnes kuulet pienen naksahtavan äänen ja huomaat, että tiiviste valuu suoraan täyttöpakkauksesta pulloon. 

Käytä aina tuotteen alkuperäistä pulloa, jotta täyttöpakkaus toimii oikein. Ravista pulloa ja kierrä pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Parfum, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Sodium Glutamate Diacetate, Geraniol, Citral, Limonene, Linalool. 

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

Lue merkinnät ennen käyttöä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Sisältää sitraalia, eukalyptolia, limoneenia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

danger2.png
VAARA 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Living

Tarkoitus: Keittiön pintojen puhdistukseen.

Käyttöohje: Täytä tyhjäksi käytetty Keittiöpuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpatruuna kiinni pullon suuosaan, jolloin Keittiöpesuaineen tiiviste valuu suoraan pulloon. Ruuvaa patruuna irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Asiakaspalvelu .. 14.06.2021

Hei Juulia, valitettavasti tämä tuotesarja on poistumassa.

reviewer avatar
Juulia L. 11.06.2021

Hienoa kun on ecocert ja täyttöpakkaus! Ei kai tämä ole kokonaan poistumassa? Koko sarja on tosi hyvä!

reviewer avatar
Taina Y. 28.05.2021

Ihan paras tuote ja hienoa, kun on ollut tämä täyttöpatruuna! Ei kai tämä ole pysyvästi poistumassa valikoimasta?!?

reviewer avatar
Mia T. 03.05.2021

ihan paras tuote!

reviewer avatar
Tanja K. 30.08.2020

Erittäin kätevä täyttöpakkaus, ok mieto tuoksu!

reviewer avatar
anonymous 05.06.2019

Hei Merja! Kiitos viestistäsi. Täyttöpatruunasta kotona tehty ohjeittein mukainen liuos säilyy käyttökelpoisena 6 kuukautta. Tuote ja sen pH on kehitetty niin että se säilyy hyvänä.