loader
series logo

Keittiöpuhdistusaine, täyttöpakkaus

4,50 € / 12 ml

Refill-patruuna Living Keittiöpuhdistusaineen pulloon. Täytä pullo vedellä etiketin yläreunaan asti, ruuvaa refill-patruuna kiinni pulloon, jolloin tiiviste valuu veden sekaan. Liuos on heti valmis käytettäväksi.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita sekä refill-patruunoita. Living Keittiöpuhdistusaine, täyttöpakkaus sisältää tiivisteen, joka veteen sekoitettuna muodostaa käyttövalmiin puhdistusaineen. Tyhjäksi käytetyn Keittiöpuhdistusaineen pullon voi täyttää uudestaan, jolloin muovijätettä syntyy paljon vähemmän.

Living Keittiöpuhdistusaine sopii keittiön pintojen puhdistukseen. Tehokkaan suihkeen avulla puhdistat helposti ja nopeasti esimerkiksi rasva- ja ruokatahrat sekä roiskeet työtasoilta, keraamiselta liedeltä, kaakeleista ja tiskipöydältä.

Tuotteen kaikki aktiiviaineet ovat luonnollista alkuperää. Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on miellyttävä raikas, luonnollinen tuoksu.

Kun käsittelet täyttöpakkausta ja tyhjää pulloa, suojaa kädet kumihanskoilla. Täytä tyhjäksi käytetty Keittiöpuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus tiiviisti pullon suuosaan. Jatka kiertämistä niin kauan, kunnes kuulet pienen naksahtavan äänen ja huomaat, että tiiviste valuu suoraan täyttöpakkauksesta pulloon. 

Käytä aina tuotteen alkuperäistä pulloa, jotta täyttöpakkaus toimii oikein. Ravista pulloa ja kierrä pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Parfum, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Sodium Glutamate Diacetate, Geraniol, Citral, Limonene, Linalool. 

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

Lue merkinnät ennen käyttöä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Sisältää sitraalia, eukalyptolia, limoneenia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

danger2.png
VAARA 

Tarkoitus
Keittiön pintojen puhdistukseen.
Käyttöohje
Täytä tyhjäksi käytetty Keittiöpuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpatruuna kiinni pullon suuosaan, jolloin Keittiöpesuaineen tiiviste valuu suoraan pulloon. Ruuvaa patruuna irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Erittäin kätevä täyttöpakkaus, ok mieto tuoksu!

Hei Merja! Kiitos viestistäsi. Täyttöpatruunasta kotona tehty ohjeittein mukainen liuos säilyy käyttökelpoisena 6 kuukautta. Tuote ja sen pH on kehitetty niin että se säilyy hyvänä.

Kuinka kauan täyttöpatruunasta kotona tehty liuos säilyy käyttökelpoisena normaaliin hanaveteen sekoitettuna? Vedenpuhdistamoissa valtaosa bakteereista tuhotaan mutta silti niitä voi jäädä ja irrota myös putkistosta lisää. Lisäksi hanavedessä on luontaisesti metalleja ja riippuen puhdistamosta ja puhdistusprosessista, niitä voi tulla lisää samoin kuin irrota putkistosta. Käsittääkseni tehtaissa joissa kemikaalituotteita valmistetaan käytetään tavallista hanavettä puhtaampaa vettä, esim tislattua. Näissä pintojen pesuaineissa täyttöpakkaukset ovat todella minejä joihin lisätään kotona itse vesi, muut täyttöpakkaukset ovat tehtaalla loppuunasti valmistettuja, eli hanavettä ei lisätä enää kotona..

Hei Iiris. Kiitos viestistäsi. Lakatun pinnan puhdistuksessa on hyvä olla erityisen varovainen. Joskus pinta on niin arka, että on tyydyttävä puhdistamaan pelkällä nihkeällä liinalla. Voi olla, että Keittiönpuhdistusaine on liian voimakas käytettäväksi juuri tälle lakatulle pinnalle.

Asiakaspalvelu, minkä vuoksi puhdistettaviin pintoihin jää jälki niihin kohtiin, joihin vaahto osuu? Vaikka pinnan pyyhkisi välittömästi, kohta, johon vaahto osui, on pinnaltaan eri näköinen. Pilaako tuote ajan kanssa lakatut pinnat?

Lataa lisää