loader
series logo

Kylpyhuonepuhdistusaine, Ecocert Natural Detergent

5,90 € / 500 ml

Ympäristöystävällinen ECOCERT-sertifioitu puhdistusaine ei anna kalkille ja lialle armoa, vaan puhdistaa kylpyhuoneen raikkaan puhtaaksi! Biohajoavan suihkeen ainesosat ovat luonnollista alkuperää.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Living-tuotesarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita. Dermosil Kylpyhuonepuhdistusaine on ECOCERT detergents -sertifioitu tuote, joka sopii kylpyhuoneen pintojen puhdistukseen. Suihkeen avulla puhdistat pesualtaasta, suihkusta ja kylpyhuoneen kaakeleista kalkin ja lian helposti ja nopeasti.

Suihkepullon suulla on läppä. Kun käännät läpän auki, pullosta tulee kevyt, tasainen suihke. Kun läppä on kiinni, suihkeesta muodostuu vaahtoa. Tuote on tehokas ja riittoisa käytössä. Pyyhi puhdistettava pinta siivousliinan avulla 10 minuutin kuluessa. 

Kylpyhuonepesuaine on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Suihkeessa on luonnollisen puhdas ja raikas tuoksu. Tuotteen ainesosista 100% on luonnollista alkuperää.

Tuote on ECOCERT Detergents puhdistusaineosaston sertifioima. Lue merkinnät tuotteen etiketistä ennen käyttöä.

Kylpyhuonepuhdistusaineeseen on saatavilla myös kätevä ja ympäristöystävällinen täyttöpakkaus! Valikoimaan kuuluvat myös Living Yleispuhdistusaine, Keittiöpuhdistusaine ja Ikkunanpuhdistusaine sekä näiden täyttöpakkaukset.

Huomioitavaa: Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai etiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Hävitä pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Parfum, Citric Acid, Sodium Laureth Sulfate.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

Tarkoitus
Kylpyhuoneen pintojen puhdistamiseen.
Käyttöohje
Käännä suutin spray-asentoon. Avaa läppä ja suihkuta. Pyyhi puhtaalla liinalla 10 minuutin kuluessa. Käännä läppä kiinni, niin saat suihkutettua vaahtoa.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita
Sertifikaatti

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Miellyttävä tuoksu, tehokas tuote. Plussaa kiva väri!

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tehokas pieniin kalkkikertymiin mutta tuoksussa on parantamisen varaa! Ihmettelen myös miksi neste suihkupullossa ruskettuu ajan myötä?? Menettääkö tehonsa..?

Raikkaampi tuoksu voisi olla tässä

Tuotteessa voisi olla raikkaampi tuoksu, nii menis meilläkin jatkoon

Hanat kiilsi tämän jälkeen, kannatti ostaa! Muutkin tämän tuoteperheen pesuaineet on toimineet tosi hyvin meillä!

Lataa lisää