loader

Kylpyhuonepuhdistusaine, täyttöpakkaus

38851

Täyttöpakkaus Living Kylpyhuonepuhdistusaine-pulloon. Täytä tyhjä pullo vedellä etiketin yläreunaan asti, kierrä täyttöpakkaus kiinni pulloon ja tiiviste valuu veteen. Liuos on heti käyttövalmis.

4,50 € 3,50 € / 12 ml

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 1 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita sekä näiden täyttöpakkauksia. Dermosil Kylpyhuonepuhdistusaineen täyttöpakkaus sisältää tiivisteen, joka veteen sekoitettuna muodostaa käyttövalmiin puhdistusaineen. Näin tyhjäksi käytetyn Kylpyhuonepuhdistusaineen pullon voi täyttää uudestaan ja muovijätettä syntyy paljon vähemmän.

Kylpyhuonepuhdistusaine sopii kaikkien kylpyhuoneen pintojen puhdistukseen. Tehokkaan suihkeen avulla puhdistat lian ja kalkin helposti ja nopeasti pesualtaasta, suihkusta ja kylpyhuoneen kaakeleista.  

Puhdistusaineen kaikki aktiiviaineet ovat luonnollista alkuperää. Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Puhdistusaineessa on luonnollisen puhdas ja raikas tuoksu.

Kun käsittelet täyttöpakkausta ja tyhjää pulloa, suojaa kädet kumihanskoilla. Täytä tyhjäksi käytetty Kylpyhuonepuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus tiiviisti pullon suuosaan. Jatka kiertämistä niin kauan, kunnes kuulet pienen naksahtavan äänen ja huomaat, että tiiviste valuu suoraan täyttöpakkauksesta pulloon. 

Käytä aina tuotteen alkuperäistä pulloa, jotta täyttöpakkaus toimii oikein. Ravista pulloa ja kierrä pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Parfum, Citric Acid, Sodium Laureth Sulfate.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.
Vaurioittaa vakavasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN. Hävitä pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.
danger.png
VAARA

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Living

Tarkoitus: Kylpyhuoneen pintojen puhdistamiseen.

Käyttöohje: Täytä tyhjäksi käytetty Kylpyhuonepuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus kiinni pullon suuosaan, jolloin pesuaineen tiiviste valuu suoraan pulloon. Kierrä pakkaus irti pullon suusta ja sulje suihkepullo. Seos on käyttövalmis.

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Anna L. 03.06.2021

Tykkäsin. Tuleeko uutta täyttöversioo tilalle?