loader
series logo

Kylpyhuonepuhdistusaine, täyttöpakkaus

4,50 € / 12 ml

Täyttöpakkaus Living Kylpyhuonepuhdistusaine-pulloon. Täytä tyhjä pullo vedellä etiketin yläreunaan asti, kierrä täyttöpakkaus kiinni pulloon ja tiiviste valuu veteen. Liuos on heti käyttövalmis.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita sekä näiden täyttöpakkauksia. Dermosil Kylpyhuonepuhdistusaineen täyttöpakkaus sisältää tiivisteen, joka veteen sekoitettuna muodostaa käyttövalmiin puhdistusaineen. Näin tyhjäksi käytetyn Kylpyhuonepuhdistusaineen pullon voi täyttää uudestaan ja muovijätettä syntyy paljon vähemmän.

Kylpyhuonepuhdistusaine sopii kaikkien kylpyhuoneen pintojen puhdistukseen. Tehokkaan suihkeen avulla puhdistat lian ja kalkin helposti ja nopeasti pesualtaasta, suihkusta ja kylpyhuoneen kaakeleista.  

Puhdistusaineen kaikki aktiiviaineet ovat luonnollista alkuperää. Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Puhdistusaineessa on luonnollisen puhdas ja raikas tuoksu.

Kun käsittelet täyttöpakkausta ja tyhjää pulloa, suojaa kädet kumihanskoilla. Täytä tyhjäksi käytetty Kylpyhuonepuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus tiiviisti pullon suuosaan. Jatka kiertämistä niin kauan, kunnes kuulet pienen naksahtavan äänen ja huomaat, että tiiviste valuu suoraan täyttöpakkauksesta pulloon. 

Käytä aina tuotteen alkuperäistä pulloa, jotta täyttöpakkaus toimii oikein. Ravista pulloa ja kierrä pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Parfum, Citric Acid, Sodium Laureth Sulfate.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.
Vaurioittaa vakavasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Lue merkinnät ennen käyttöä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN. Hävitä pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.
danger.png
VAARA

Tarkoitus
Kylpyhuoneen pintojen puhdistamiseen.
Käyttöohje
Täytä tyhjäksi käytetty Kylpyhuonepuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus kiinni pullon suuosaan, jolloin pesuaineen tiiviste valuu suoraan pulloon. Kierrä pakkaus irti pullon suusta ja sulje suihkepullo. Seos on käyttövalmis.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Arvioi tuote ensimmäisenä!