loader

Yleispuhdistusaine, Ecocert Natural Detergent

3884

Ympäristöystävällinen ECOCERT-sertifioitu tuote kodin pintojen puhdistamiseen. Tehokas, biohajoava suihke sopii sekä päivittäiseen pikasiivoukseen että perusteellisemman siivouksen luottotuotteeksi.

5,90 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

En luopuisi enää koskaan. Itse pidän tuoksusta , tuoksuu mielestäni puhtaalle, ja aine on tehokas. Käteni eivät kestä hanskoitta useita pesuaineita, mutta tämän kanssa ei ongelmia. Ihan loistoaine!

Annukka L.

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita. Living Yleispuhdistusaine on ECOCERT -sertifioitu tuote, joka sopii kodin pintojen puhdistukseen. Suihkeen avulla puhdistat roiskeet, sormenjäljet ja muut tahrat esimerkiksi ovista ja pöytäpinnoilta helposti ja nopeasti.

Suihkepullon suulla on läppä. Kun käännät läpän auki, pullosta tulee kevyt, tasainen suihke. Kun läppä on kiinni, suihkeesta muodostuu vaahtoa. Tuote on tehokas ja riittoisa käytössä, joten 1-2 suihkausta pudistettavalle pinnalle riittää.

Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on raikas, luonnollinen mintun tuoksu mausteisella vivahteella.

Yleispuhdistusaineen ainesosista 99,8 % on luonnollista alkuperää. Tuotteen kaikki aktiiviaineet, kuten maitohappo, ovat luonnollista alkuperää.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita. Tuote on ECOCERT Detergents puhdistusaineosaston sertifioima. Lue merkinnät tuotteen etiketistä ennen käyttöä.

Tuotteeseen on myynnissä myös refill-kapseli. Sinun ei tarvitse ostaa uutta pulloa, vaan voit täyttää tyhjäksi käytetyn Yleispuhdistusainepullon vedellä ja refill-patruunalla. Voit lukea lisää refill-pakkauksesta täältä. Valikoimaan kuuluu myös Living Keittiöpuhdistusaine ja täyttöpakkaus sekä Ikkunanpuhdistusaine ja täyttöpakkaus.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Parfum.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

Huomioitavaa: Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai etiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä poissa auringonvalosta, kuivassa ja viileässä, hyvin ilmastoidussa paikassa. Vältä aineen jäätymistä. Älä käytä polyamidi-, kupari- tai messinkipinnoille. Hävitä pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

Puhdistustuotteella ei ole parasta ennen -päiväystä. Pullon alareunassa on tuotteen eränumero. Etiketissä on virheellisesti tiimalasisymboli, joka tullaan poistamaan tulevista tuote-eristä

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Living

Tarkoitus: Kodin pintojen puhdistukseen.

Käyttöohje: Käännä suutin spray-asentoon. Avaa läppä ja suihkuta vain tarpeellinen määrä kerralla eli 1-2 suihkausta. Pyyhi puhtaalla liinalla. Vaahtoa saat kääntämällä suuttimen spray-asentoon ja pitämällä läppä kiinni.

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Parfum.

Arvosana ja kommentit

4,0/5

reviewer avatar
Sarianna A. 09.10.2020

Tuotteen haju muistuttaa niin paljon hammastahnaa, että jäi meidän taloudessa ainoastaan kylppärin puhdistukseen.

reviewer avatar
Iiris K. 22.12.2019

Haju on hieman voimakas ja outo ja ja muistuttaa takavuosien hammaslääkärikäynneistä. Onneksi haju kuitenkin haihtuu aika nopsaan.

reviewer avatar
Annukka L. 03.11.2019

En luopuisi enää koskaan. Itse pidän tuoksusta , tuoksuu mielestäni puhtaalle, ja aine on tehokas. Käteni eivät kestä hanskoitta useita pesuaineita, mutta tämän kanssa ei ongelmia. Ihan loistoaine!