loader
series logo

Yleispuhdistusaine, Ecocert Natural Detergent

5,90 € / 500 ml

Ympäristöystävällinen ECOCERT-sertifioitu tuote kodin pintojen puhdistamiseen. Tehokas, biohajoava suihke sopii sekä päivittäiseen pikasiivoukseen että perusteellisemman siivouksen luottotuotteeksi.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita. Living Yleispuhdistusaine on ECOCERT -sertifioitu tuote, joka sopii kodin pintojen puhdistukseen. Suihkeen avulla puhdistat roiskeet, sormenjäljet ja muut tahrat esimerkiksi ovista ja pöytäpinnoilta helposti ja nopeasti.

Suihkepullon suulla on läppä. Kun käännät läpän auki, pullosta tulee kevyt, tasainen suihke. Kun läppä on kiinni, suihkeesta muodostuu vaahtoa. Tuote on tehokas ja riittoisa käytössä, joten 1-2 suihkausta pudistettavalle pinnalle riittää.

Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on raikas, luonnollinen mintun tuoksu mausteisella vivahteella.

Yleispuhdistusaineen ainesosista 99,8 % on luonnollista alkuperää. Tuotteen kaikki aktiiviaineet, kuten maitohappo, ovat luonnollista alkuperää.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita. Tuote on ECOCERT Detergents puhdistusaineosaston sertifioima. Lue merkinnät tuotteen etiketistä ennen käyttöä.

Tuotteeseen on myynnissä myös refill-kapseli. Sinun ei tarvitse ostaa uutta pulloa, vaan voit täyttää tyhjäksi käytetyn Yleispuhdistusainepullon vedellä ja refill-patruunalla. Voit lukea lisää refill-pakkauksesta täältä. Valikoimaan kuuluu myös Living Keittiöpuhdistusaine ja täyttöpakkaus sekä Ikkunanpuhdistusaine ja täyttöpakkaus.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Parfum.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

Huomioitavaa: Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai etiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. Säilytä poissa auringonvalosta, kuivassa ja viileässä, hyvin ilmastoidussa paikassa. Vältä aineen jäätymistä. Älä käytä polyamidi-, kupari- tai messinkipinnoille. Hävitä pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

Puhdistustuotteella ei ole parasta ennen -päiväystä. Pullon alareunassa on tuotteen eränumero. Etiketissä on virheellisesti tiimalasisymboli, joka tullaan poistamaan tulevista tuote-eristä

Tarkoitus
Kodin pintojen puhdistukseen.
Käyttöohje
Käännä suutin spray-asentoon. Avaa läppä ja suihkuta vain tarpeellinen määrä kerralla eli 1-2 suihkausta. Pyyhi puhtaalla liinalla. Vaahtoa saat kääntämällä suuttimen spray-asentoon ja pitämällä läppä kiinni.
Hajusteet
Luonnollisia hajusteita

Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Parfum.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Tuotteen haju muistuttaa niin paljon hammastahnaa, että jäi meidän taloudessa ainoastaan kylppärin puhdistukseen.

Haju on hieman voimakas ja outo ja ja muistuttaa takavuosien hammaslääkärikäynneistä. Onneksi haju kuitenkin haihtuu aika nopsaan.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

En luopuisi enää koskaan. Itse pidän tuoksusta , tuoksuu mielestäni puhtaalle, ja aine on tehokas. Käteni eivät kestä hanskoitta useita pesuaineita, mutta tämän kanssa ei ongelmia. Ihan loistoaine!

+ Tehokas puhdistusaine. - Erittäin epämiellyttävä haju. Haisee suuuvedeltä. Lapsi kuvaili hajua homehtuneen juuston hajuksi.

Tehokas aine. Pesee erittäin hyvin kodin kaikki paikat. Mahtavaa, että tämän saman pullon saa täytettyä helposti uudelleen. Ainoana miinuksena tuoksu joka voisi olla tuotteessa parempi. Hinta-laatusuhteeltaan loistava.

Lataa lisää