loader

Yleispuhdistusaine, täyttöpakkaus

38841

Täyttöpakkaus Living Yleispuhdistusaineen pulloon. Täytä pullo vedellä etiketin yläreunaan asti, ruuvaa täyttöpakkaus kiinni pulloon, jolloin tiiviste valuu veden sekaan. Liuos on heti valmis käytettäväksi.

4,50 € 3,50 € / 12 ml

Lisää suosikkituotteeksi

Tuotetta ei ole vielä arvioitu

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita sekä täyttöpakkauksia. Living Yleispuhdistusaine, täyttöpakkaus sisältää tiivisteen, joka veteen sekoitettuna muodostaa käyttövalmiin puhdistusaineen. Tyhjäksi käytetyn Yleispuhdistusaineen pullon voi täyttää uudestaan, jolloin muovijätettä syntyy paljon vähemmän.

Yleispuhdistusaine sopii kodin pintojen puhdistukseen. Suihkeen avulla puhdistat roiskeet, sormenjäljet ja muut tahrat esimerkiksi ovista ja pöytäpinnoilta helposti ja nopeasti.

Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on raikas, luonnollinen tuoksu.

Yleispuhdistusaineen aktiiviaineet, kuten maitohappo, ovat luonnollista alkuperää.

Kun käsittelet täyttöpakkausta ja tyhjää pulloa, suojaa kädet kumihanskoilla. Täytä tyhjäksi käytetty Yleispuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti.  Kierrä täyttöpakkaus tiiviisti pullon suuosaan. Jatka kiertämistä niin kauan, kunnes kuulet pienen naksahtavan äänen ja huomaat, että tiiviste valuu suoraan täyttöpakkauksesta pulloon. 

Käytä aina tuotteen alkuperäistä pulloa, jotta täyttöpakkaus toimii oikein. Ravista pulloa ja kierrä pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Parfum, Eugenol, Limonene.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

VAARA: Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin.  JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Sisältää eugenolia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.  Hävitä pakkaus paikallisten ohjeiden mukaisesti.

UFI: 069G-V342-N005-0AU7

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Living

Tarkoitus: Kodin pintojen puhdistukseen.

Käyttöohje: Täytä tyhjäksi käytetty Yleispuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus kiinni pullon suuosaan, jolloin yleispuhdistusaineen tiiviste valuu suoraan pulloon. Ruuvaa pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Tuotetta ei ole vielä arvioitu