loader
series logo

Yleispuhdistusaine, täyttöpakkaus

4,50 € / 12 ml

Täyttöpakkaus Living Yleispuhdistusaineen pulloon. Täytä pullo vedellä etiketin yläreunaan asti, ruuvaa täyttöpakkaus kiinni pulloon, jolloin tiiviste valuu veden sekaan. Liuos on heti valmis käytettäväksi.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Katso myös:

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Kauniita ja käytännöllisiä tuotteita sisältävään Living-sarjaan kuuluu myös kodin puhdistustuotteita sekä täyttöpakkauksia. Living Yleispuhdistusaine, täyttöpakkaus sisältää tiivisteen, joka veteen sekoitettuna muodostaa käyttövalmiin puhdistusaineen. Tyhjäksi käytetyn Yleispuhdistusaineen pullon voi täyttää uudestaan, jolloin muovijätettä syntyy paljon vähemmän.

Yleispuhdistusaine sopii kodin pintojen puhdistukseen. Suihkeen avulla puhdistat roiskeet, sormenjäljet ja muut tahrat esimerkiksi ovista ja pöytäpinnoilta helposti ja nopeasti.

Tuote on biohajoava ja se sisältää vain luonnollisia hajusteita. Tuotteessa on raikas, luonnollinen tuoksu.

Yleispuhdistusaineen aktiiviaineet, kuten maitohappo, ovat luonnollista alkuperää.

Kun käsittelet täyttöpakkausta ja tyhjää pulloa, suojaa kädet kumihanskoilla. Täytä tyhjäksi käytetty Yleispuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti.  Kierrä täyttöpakkaus tiiviisti pullon suuosaan. Jatka kiertämistä niin kauan, kunnes kuulet pienen naksahtavan äänen ja huomaat, että tiiviste valuu suoraan täyttöpakkauksesta pulloon. 

Käytä aina tuotteen alkuperäistä pulloa, jotta täyttöpakkaus toimii oikein. Ravista pulloa ja kierrä pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Ympäristövaikutukset vähenevät noudattamalla annosteluohjeita.

Sisältö: Aqua, Alkylpolyglycosides (Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside), Lactic Acid, Alkyl Ether Carboxylate (Polymer), Parfum, Eugenol, Limonene.

Lisätietoa ainesosista EU:n CosIng-tietokannasta.

VAARA: Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Säilytä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Lue merkinnät ennen käyttöä. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin.  JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Sisältää eugenolia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion.  Hävitä pakkaus paikallisten ohjeiden mukaisesti.

UFI: 069G-V342-N005-0AU7

Tarkoitus
Kodin pintojen puhdistukseen.
Käyttöohje
Täytä tyhjäksi käytetty Yleispuhdistusaineen pullo vedellä etiketin yläreunaan asti. Kierrä täyttöpakkaus kiinni pullon suuosaan, jolloin yleispuhdistusaineen tiiviste valuu suoraan pulloon. Ruuvaa pakkaus irti pullon suusta. Sulje suihkepullo ja seos on käyttövalmis.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään

Tykkään todella paljon! Sekä tuoksusta että ominaisuuksista. Jokaisessa tilauksessa tulee uusi :)

Tämä on hyvä tuote, sopii kodin kaikkien pintojen puhdistukseen, vessasta keittiöön, puhdistaa myös lasipinnat hyvin. Raikas tuoksu.

Hieno ja luontoa säästävä tuote. Mutta mulla ei onnistunu tiivisteen valuminen kiierrettäes patruunaa pulloon. Piti painaa siitä kierrekorkn sisältä, että se "kansi" aukeaa ja saan tiivisteen kaadettua pulloon. Siltikin jatkossa aion tätä ostaa. Pidän miedosta tuoksusta ja todellakin tästä täyttö mahdollisuudesta. Olisiko pesuhuoneisiin (WC, lavuaarit, ammeet, suihkut) tulossa vielä oma pesuaine ?