loader

Kulmakynä fair

3544

Antaa kulmille luonnollisen, pitkäkestoisen ja huolitellun lopputuloksen. Väri levittyy kynästä pehmeästi. Halutessasi lisää väriä toinen kerros. Viimeistele lopputulos kynän harjaosan avulla. Teroitettava.

5,50 € / 1,14 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

0,0 / 5

Perustuu 12 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Hyvä pigmenttinen kulmakynä, pysyy koko päivän kulmissani.

Tiija A.

Dermosil Kulmakynä tuo kulmiin luonnollisen ja huolitellun vaikutelman. Helposti levittyvä Kulmakynä on miellyttävän tuntuinen käyttää.

Kulmakynä tekee kulmista täyteläisen näköiset ja muotoilee kulmia kauniisti. Kulmakynä antaa kulmiin pitkäkestoisen, luonnollisen ja mattapintaisen lopputuloksen.

Kulmakynä sisältää kasviperäisiä vahoja, joiden ansiosta kynää on miellyttävä käyttää. Tuote on vedenkestävä eikä leviä kulmista päivän aikana.

Kulmakynä vaalea (fair) sopii hyvin vaaleille kulmille tai jos haluat lisätä vain hieman sävyä kulmiisi. Lisää väriä kulmiin ensin varovaisesti ja lisää tarvittaessa toinen kerros. Levitä ja tasoita väri Kulmakynän toisessa päässä olevalla harjaosalla.  Kulmakynän kuluessa voit teroittaa sitä tarvittaessa meikkiteroittimella.

Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Kulmat

Tarkoitus: Antaa kulmille väriä ja tekee kulmista täyteläisen näköiset.

Ihotyyppi: Normaali; Herkkä; Nuori; Ikääntyvä

Hajusteet: Hypoparfum®

MICA, C10-18 Triglycerides, Synthetic Wax, CI 77891, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77492, CI 77499, CI 77491, Pentaerythrityl tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate

Arvosana ja kommentit

0,0/5

reviewer avatar
Tiija A. 22.08.2020

Hyvä pigmenttinen kulmakynä, pysyy koko päivän kulmissani.

reviewer avatar
anonymous 29.03.2019

Tidigare bäst, nu har den förändrats...

reviewer avatar
katarina R. 07.03.2019

Hinta ja laatu todellakin tässä kohdannut. Just hyvä vaalea väri mulle. Uskaltaako uutta tilatakkaan jos koostumus muuttunut ja levittämisen helppous hävinnyt...?

reviewer avatar
Jenni J. 11.12.2018

Tämä oli ennen ihan mun suosikki kulmakynä, mutta tälle on tapahtunut kyllä jotain. Koostumus aivan erilainen kuin ennen, eikä tästä meinaa lähteä väriä ollenkaan! Menee valitettavasti vaihtoon, mikäli jotain parannusta ei lähiaikoina tule.

reviewer avatar
Jasmin H. 15.08.2018

Aikaisemmin ihan paras kulmakynä, mutta koostumusta on kai muutettu, sillä värin koostumus on nykyään todella kova. Vanha pehmeys ja helppo levittyvyys takaisin kiitos! Sävy puolestaan todella hyvä!

reviewer avatar
Riina K. 23.06.2018

Meinasin tilata, kun vanha kynä vetelee viimeisiään ja on tosiaan ollut aivan huippu väriltä ja koostumukselta, MUTTA jos tosiaan on punertavaksi väri vaihtunut niin siirryn toiseen merkkiin :-(