loader
series logo

Duo Peitevoide

6,50 € / 2,6 g NET

Peittää ihon epätasaisuuksia, punoittavia kohtia ja tummia silmänalusia. Sisältää kaksi beigen sävyä: vaalean ja tummemman. Yhdistele sävyjä tarpeen mukaan. Kätevä rasia, jossa peili ja sivellin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Duo Peitevoide peittää ihon epätasaisuuksia, punoittavia kohtia ja silmänalusten tummuutta.

Duo Peitevoide sisältää kaksi sävyä, vaalean ja hieman tummemman sävyn. Voit yhdistellä sävyjä keskenään, jotta saat juuri omalle ihosävyllesi sopivan sävyn. Sävyjä yhdistelemällä saat luotua aina sopivan sävyn myös vuodenaikojen mukaan. Kesällä päivettyneelle iholle sopii tummempi ja talviaikaan puolestaan vaaleampi sävy.

Tuote on pakattu kätevään rasiaan, jossa on mukana peili ja sivellin. Voit levittää Peitevoidetta kasvoille sormen tai siveltimen avulla. Pienien virheiden peittämiseen sivellin on kätevämpi, sillä se mahdollistaa tarkemman lopputuloksen. Silmien alle, tai muille laajemmille alueille voidemainen tuote on kätevä levittää sormin.

Dermosil Duo Peitevoide on hajustamaton ja se on saanut Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden, joten se sopii myös herkälle iholle. Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Kasvojen ihon epätasaisuuksien, kuten punoittavien kohtien, peittämiseen.
Käyttöohje
Käytä Peitevoidetta iholla joko ennen meikkivoidetta tai sen jälkeen. Normaalilla, kuivalla tai ikääntyneellä iholla Peitevoidetta käytetään ennen meikkivoidetta. Levitä voidetta mielellään siveltimen avulla iholle. Voit myös levittää voidetta sormenpäällä iholle. Peitevoide peittää tehokkaasti mm. ihon värivirheitä, punoitusta ja näppylöitä, sillä voiteen sävy neutralisoi ihon punaista väriä. Peitevoiteen kahdesta sävystä voit sekoittaa omalle ihollesi sopivan sävyn. Se saa olla mieluummin hieman vaaleampi kuin oma ihonsävysi. Ota huomioon myös eri vuodenajat, kun sekoitat sävyä. Levitä Peitevoidetta ihon pienille alueille, jotka kaipaavat peittävää voidetta. Voit häivyttää ihon punoitusta esimerkiksi nenänpielistä, tummia silmänalusia ja ihon värivaihteluita. Häivytä rajat huolellisesti.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Herkkä; Sekaiho

Ethylhexyl Palmitate, Isodecyl Neopentanoate, Tribehenin, C30-45 Alkyl Dimethicone, Nylon-12, Talc, MICA, Euphorbia Cerifera Cera, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Isopropyl Titanium Triisostearate, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, +/-:, CI 77891, CI 77492, CI 77491, Triethoxycaprylylsilane, CI 77499

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Vaalea sopi silmänalusille, tosin ei peittänyt ihan tarpeeksi hyvin. Tumma jäi käyttämättä.

Toimii ainakin minulla. Sekoittamalla saan omaan ihooni sopivan sävyn, joka peittää hyvin punoittavat posket. Arkisin tämä riittää, en tarvitse värivoidetta kaikkialle kasvoihin. Minusta on hyvä, että tässä on kaksi sävyä samassa rasiassa, koska ei ihon sävykään ole ihan sama kesät talvet. Tarvitsenhan Aina-voiteestakin kaksi sävyä, koska vaalein on liian vaalea ja medium hiukan liian tumma. Sekoittamalla saa juuri sopivan sävyn.

Itselläni ei ole kokemusta uudesta tuotteesta. Vanhaa olen käyttänyt lähiaikoina varjostusten ja korostusten tekoon. Siinä toimii. Sävyä voi muutella sekoittelemalla värejä yhteen. En voi käyttää tuotetta itse kuitenkaan silmänalusiin tai näppyjen päälle, sillä vähänkin kuivaan ihoon levittyy huonosti ja jää juonteisiin.

Pyöreä kaksivärinen takaisin, kiitos.

Samaa mieltä siinä, että koostumus ei samaa luokkaa kuin ennen ja ehdottomasti pitäisi olla vaalea ja tumma erikseen. Ei ole edes ekologista että tumma jää kokonaan käyttämättä ja joutuu sellaisenaan roskiin. Olen käyttänyt monta vuotta mutta harkitsen siirtymistä toiseen merkkiin.

Lataa lisää