loader
series logo

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml

Kosteudenpitävä musta ripsiväri, joka pysyy tilanteessa kuin tilanteessa. Uudistuneen harjan ansiosta ripsiväri tuo ripsiin kaunista pituutta ja volyymia. Poistetaan noin 38-asteisella vedellä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Ripsivärissä on sama tuttu koostumus kuin valikoimamme aiemmassa Moist Proof ripsivärissä, mutta harja on uudistettu. 

Dermosil Maximizing Moist Proof ripsiväri tuo ripsiin pituutta ja volyymia sekä erottelee ripset kauniisti toisistaan. 

Tämä ripsiväri pysyy paikoillaan tilanteessa kuin tilanteessa. Kosteudenkestävä ripsiväri pysyy ripsillä, vaikka käyt kävelyllä sadesäässä tai hikoilet kuntosalilla. Tunteetkin ovat sallittuja, sillä tämä tuote kestää myös kyyneleet!

Ripsivärin intensiivisen musta sävy tuo voimaa katseeseen. Kosteudenkestävyytensä ansiosta ripsiväri on huoleton käyttää. Tuote sisältää hoitavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa panthenolia.

Ripsivärin harjasrivistöistä joka toinen on pidempi ja joka toinen on lyhyempi. Pehmeät, mutta napakat harjakset levittävät ripsivärin helposti ja tarkasti. Harja kapenee kärkeä kohti. Harja ja ripsivärin koostumus yhdessä tuuheuttavat ja pidentävät ripsiä. 

Ripsiväri on helppo poistaa lämpimällä, noin 38-asteisella vedellä. Kastele ripset lämpimällä vedellä ja ota ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden. Ripsiväri irtoaa ripsien pinnalta pitkulaisina paloina. Vaihtoehtoisesti voit käyttää poistamisessa apuna kostutettuja vanulappuja.

Ripsiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Tuote on hajustamaton.

Tarkoitus
Kosteutta kestävä ripsiväri silmäripsille.
Käyttöohje
Levitä ripsiväriä silmäripsille ripsivärin harjalla silmämeikin viimeisessä vaiheessa. Vedä ripsiväriä silmäripsien tyvestä kärkeen pienillä, sivuttaissuuntaisesti sahaavilla liikkeillä koko ajan kohti ripsien kärkeä kulkien. Voit levittää ripsiväriä ylä- ja alaripsiin. Ripsivärin poisto onnistuu kastelemalla ripset 38-asteisella vedellä. Ota kostutetut ripset hellävaraisesti sormenpäiden väliin. Vedä varovasti sormenpäitä ripsien tyvestä kärkeä kohden, jolloin ripsiväri irtoaa pitkulaisina palasina ripsien ympäriltä. Voit käyttää myös kostutettuja vanulappuja ripsivärin poistoon.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Ikääntyvä; Nuori

Aqua, PPG-17/IPDI/DMPA Copolymer, Kaolin, CI 77499, Cera Alba, Polyurethane-35, Jojoba Wax PEG-120 Esters, Methylpropanediol, MICA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sorbitol, Potassium Sorbate, Cellulose, Hectorite, Xanthan Gum, Citric Acid, Panthenol, Tocopherol, Caprylhydroxamic Acid, Glycerin, Tropolone

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Luin arvosteluita ja odotukset olivat korkeat. Valitettavasti totesin, että oli huonoin kokeilu hetkeen. Koostumus on todella märkää, kuivuu huippunopeasti ja liimaa riipset klimppeihin. Taivutuksen vei mennessään ja jopa sai ripset vielä alemmas, ihan kuin olisin itkenyt koko päivän. Lopputulos oli kuin purkkaan vertaisi, jos otti jostain kärjestä kiinni, väri venyi ja paukkui kuin purkka. Ei tätä voinut silmiin jättää. Pois pestäessä lähti varisten ja venyen pois, eikä helppoudesta tietoakaan.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Olen kokeillut kymmeniä eri ripsivärejä ja tämä vie voiton. Pysyy todella hyvin. En suostu enää käyttämään edes muuta. Toivottavasti pysyy aina valikoimassa.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vakiotuote! Pysyy täydellisesti ja saa ripset näyttämään hyvältä kono päivän

Tämä on koko valikoimastanne parhain tuote. Olen tilannut tätä jo useasti, välillä kokeilen muuta mutta aina palaan tähän! Ihanaa kun voi pestä vain vedellä, ei aamuisia pandasilmiä sekä kestää päivän, ei varise. Toivottavasti tämä pysyy aina valikoimassanne.

Ehkä huonoin ripsiväri, jota olen koskaan käyttänyt. Harja on vetelää kumia ja liian pitkä (materiaalia ei muuten mainita missään). Tuloksena ympäriinsä sohittua sotkua, joista ripsien tyveen ei päädy väriä yhtään. Lopputulos on märkä ja näyttää siltä, että ripsien määrä olisi vähempi kuin ilman ripsaria. Voisi luulla, että olisin käynyt suihkussa vedenkestävän ripsivärin kanssa. Ehdottomasti ei jatkoon.

Lataa lisää