loader
series logo

Kasvojenmuotoilupaletti

8,20 € / 9 g NET

Kasvojenmuotoilupaletin avulla korostat parhaita piirteitä ja luot eloa kasvoille. Kermanvaalea sävy antaa iholle kauniin hehkun, roosa tuo punan poskille ja ruskea sävy korostaa tai häivyttää piirteitä.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kasvojenmuotoilupaletin avulla korostat parhaita piirteitäsi ja luot eloa kasvoillesi. Paletti sisältää kolme sävyä. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta muotoilupaletin eri sävyt on helppo levittää ja häivyttää kasvoille kauniisti. Voiteen koostumus muuttuu kasvoille levitettynä puuterimaiseksi, joten lopputulos on kevyt ja luonnollinen. Paletin värejä voi levittää meikkivoiteen päälle tai suoraan iholle. 

Kermanvaalea sävy on aavistuksen hohtava ja antaa iholle kauniin hehkun. Sävyä voi käyttää kirkastamaan ja heleyttämään kasvojen eri osia ja se on erinomainen korostamaan etenkin poskipäitä, posken korkeinta kohtaa. Kermanvaaleaa sävyä voi sipaista myös kulmaluulle kulmakarvojen alle, otsan keskiosaan, nenänpäähän ja amorinkaarelle.

Paletin roosaa sävyä käytetään kuten poskipunaa. Sävy on aavistuksen kylmä, kirkkaan roosa, joten se sopii erityisen hyvin vaaleille ihonsävyille. Roosaa sävyä voi levittää poskipäille pyörivin liikkein luomaan pehmeän ja pirteän vaikutelman. Vahvemman korostuksen saat, kun sivelet väriä poskipäitä pitkin, heti kermanvaalean sävyn alapuolelle. Roosaa sävyä ei kannata levittää lähelle nenää. 

Ruskeaa sävyä voi levittää poskipään alapuolelle korostamaan poskipäitä ja antamaan kasvoille muotoa. Sipaise väriä ohuena viivana poskipään alapuolelle ja häivytä väri kohti poskipäätä. Lopputuloksena syntyy kevyt varjo poskipään alapuolelle. Ruskeaa sävyä voi lisätä myös hiusrajaan antamaan kasvoille raamikuutta ja luomaan otsaa kaventavan vaikutelman. Sävyä voi sivellä myös leukaluun alapuolelle tuomaan kasvoille kaunista muotoa tai nenäluun molemmin puolin antamaan nenälle muotoa ja kaventavaa vaikutelmaa.  

Kasvojenmuotoilupaletin sävyjä on paras levittää kasvoille Dermosil Varjostussiveltimellä tai puhtailla sormenpäillä. Voit sivellä sävyjä kasvoille ohuesti tai vahvempana kerroksena voimakkaamman vaikutelman saavuttamiseksi. Kaikissa paletin sävyissä on sheavoita, joka pehmentää ihoa ja jättää sille miellyttävän tunteen.

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Kasvonpiirteiden korostamiseen ja häivyttämiseen sekä antamaan hehkua ja punaa kasvoille.
Käyttöohje
Käytä kermanvaaleaa sävyä kirkastamaan ja heleyttämään kasvojen eri osia, kuten poskipäitä ja kulmaluuta. Roosaa sävyä voit sen sijaan käyttää poskipäille poskipunan tavoin. Ruskealla sävyllä korostat tai häivytät kasvojen eri osia ja annat kasvoille muotoa. Levitä paletin värejä Varjostussiveltimellä tai puhtailla sormenpäillä meikkivoiteen päälle tai suoraan iholle. Sivele sävyjä kasvoille ohuesti tai vahvempana kerroksena voimakkaamman vaikutelman saavuttamiseksi.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali; Kuiva; Sekaiho; Rasvoittuva

Phenyl Trimethicone, Isopropyl Isostearate , Talc, MICA, Euphorbia Cerifera Cera, Squalane, Tribehenin, Butyrospermum Parkii Butter, Silica, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Aqua, Tocopherol, +/-:, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, CI 15850

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Toivoisin, että varjostussävyn saisi puikkona. Muita en juurikaan saa kulumaan ja puikko olisi näppärämpi käytössä. Koostumus tuntui aluksi kovalta, mutta muutama pyöräytys ja tuote levittyy erinomaisesti.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Epätasainen lopputulos ja tuote muutenkin aika epämääräistä mössöä. Sotkee meikkipohjan, haastava levittää.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Ihana voidemmainen koostumus sekä hyvät värisävyt! Silti toivoisin että valikoimaan tulisi ns. puikkomalliset varjostus/ korostustuotteet meille, jotka emme käytä kaikkia niin tasapuolisesti. Korostusväri on käytetty jo loppuun, poskipunaa ei lainkaan ja varjostus lähenee pian loppuaan :D

Mainio trio. Suosikkini on poskipuna, joka pysyy hyvin ja raikkaana kasvoilla. Vaalea korostusväri toimii hyvin ja tummalla värillä saa hyvät varjostukset.

Lataa lisää