loader
series logo

Kulmasivellin

3,20 €

Kulmasivellin siistin ja viimeistellyn kulmameikin tekoon. Viistopäisen kärjen avulla levität kulmavärin tarkasti ja vaivattomasti. Harjaosalla tasoitat lopputuloksen ja harjaat kulmat kauniiksi.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Makeup
Tuotteesta

Dermosil Kulmasiveltimen avulla luot näyttävän ja viimeistellyn kulmameikin. Viistopäisen kärjen avulla levität kulmavärin tarkasti ja vaivattomasti. Siveltimen toisessa päässä olevalla harjalla häivytät ja tasoitat kulmameikin ja harjaat kulmat kauniiksi.  

Kulmasivellin soveltuu parhaiten Dermosil Moist proof Kulmavärin levittämiseen, mutta sitä voi käyttää myös puuterimaisten värien levittämisessä. Viistopäisellä kärjellä voi levittää myös eyelinerin tai luomivärin pitkin ripsien tyveä. 

Annostele kulmaväriä viistopäisen siveltimen kärkeen ja rajaa ensin kulmakarvat haluamaasi muotoon. Sen jälkeen ota siveltimeen lisää väriä ja täytä sävyllä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita lopuksi kulmameikki siveltimen toisessa päässä olevan kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Kaksipäinen sivellin on valmistettu synteettisestä karvasta.

Asiakkaidemme toiveesta Moist proof Kulmaväristä tutun Kulmasiveltimen voi ostaa nyt myös erikseen! Kun kulmaväri on ahkerassa käytössä, on sivellin hyvä puhdistaa säännöllisesti ja vaihtaa silloin tällöin myös uuteen. Näin sivellin säilyy hygieenisenä ja lopputulos on aina siisti. Toista sivellintä voi kuljettaa myös mukana vaikkapa käsilaukussa, jos kulmameikkiä tarvitsee päivän aikana korjata.

Tarkoitus
Sivellin voidemaisen ja puuterimaisen kulmavärin levittämiseen sekä kulmien viimeistelyyn. Sopii myös eyelinerin tai luomivärin levittämiseen.
Käyttöohje
Annostele kulmaväriä viistopäisen siveltimen kärkeen ja rajaa kulmakarvat haluamaasi muotoon. Ota sitten siveltimeen lisää väriä ja täytä sävyllä rajaamasi alue. Häivytä ja tasoita kulmameikki kulmaharjan avulla. Harjaa kevyin vedoin karvojen kasvusuuntaa mukaillen.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Hyvä sivellin. Saa nöppärästi meikattua kulmat. Minäkin kaipaan siveltimelle jotain suojakoteloa tai vastaavaa. Nyt menee meikkipussissa huonoksi ja harjasosaan tarttuu kaikkea kiinni.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Sopii ihan superhyvin kulmien tekemiseen! Suosittelen!

Todella hyvä sivellin mutta kaipaisin säilytyskoteloa sille ettei meikkipussi likaantuisi.

Tykkään siveltimestä, koska sillä saa tehtyä tarkan jäljen. Kaipaan kuitenkin harjaspäälle suojakoteloa, että se ei suttaisi meikkipussia!

Muista tarkastaa, että siveltimen karvat pysyy paikoillaan. Varmistat sen heti ennen käyttöä puristamalla metallia tiukemmalle kiinni (ettei karvat irtoa ja sivellin ohene hetkessä liikaa).

Lataa lisää