loader

iDeal BB-voide SPF 15 honey

3977

Kuulaan kaunis, raikas ja virheetön iho koko päivän! BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Honey on vaalea, kellertävään taittava sävy.

9,90 € / 30 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 22 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Honey on todella hyvä sävy vaalealle lömpimän pohjasävyn omaavalle iholleni. Antaa luonnollisen ja kauniin lopputuloksen.

Liisa V.

Dermosil iDeal BB-voide SPF 15 yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan täydelliseksi kokonaisuudeksi. BB-voide tekee ihosta kuulaan kauniin ja sopii jokaiseen päivään.

BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta suojakertoimella SPF 15. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman ja häivyttäen samalla ihohuokosia ja ihon pieniä juonteita. Voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja sävyerot.

Voide on helppo levittää kasvoille tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen. Iho näyttää kauniilta ja pysyy raikkaana koko päivän.  

BB-voidetta voidaan käyttää kasvoilla yksistään tai sen alle voi halutessaan levittää kasvovoiteen ja viimeistellä lopputuloksen puuterilla. 

Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. 

BB-voiteesta löytyy neljä eri sävyä. Honey on vaalea, kellertävään taittava sävy.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Makeup

Tarkoitus: Tasoittamaan ihon sävyä ja pintaa, häivyttämään pieniä virheitä, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa auringolta.

Käyttöohje: Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. Käytä yksistään tai levitä halutessasi BB-voiteen alle kasvovoide ja viimeistele puuterilla.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali; Sekaiho; Nuori; Rasvoittuva; Ikääntyvä

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Dimethicone, Triethylhexanoin, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Glycerin, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 80, Mica, Trimethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Tin Oxide, +/-, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Liisa V. 05.02.2021

Honey on todella hyvä sävy vaalealle lömpimän pohjasävyn omaavalle iholleni. Antaa luonnollisen ja kauniin lopputuloksen.

reviewer avatar
Tapio L. 05.02.2021

Tämä on hyvä!

reviewer avatar
Marjo N. 01.09.2020

Minulla ei kokemusta muista bb-voiteista, mutta tällä saa kevyesti peittävän tasaisen tuloksen. Itse käytän tämän päällä dermosilin fair mineraalipuuteria. Yhdessä tekevät luonnollisen mutta peittävän lopputuloksen. Testeri, jossa oli kaikki neljä sävyä oli kätevä, sai valittua omalle iholle sopivan sävyn. oma ihoni on vaalea mutta hieman keltapohjainen, honey on sopivin sävy minulle.

reviewer avatar
Titta L. 31.08.2020

Luonnollinen ja kuulas lopputulos, silti tarpeeksi peittävä, levittyy todella hyvin eikä pakkaannu ihohuokosiin. Aivan loistava tuote siis.

reviewer avatar
Suvi L. 30.08.2020

Paras BB-voide mitä oon ikinä käyttänyt! Kosteuttaa ja peittää sopivasti, ei jää kiinni juonteisiin vaan levittyy virheettömästi. Tästä en enää luovu! Honey on hyvä sävy vaalealle suomalaiselle iholle.

reviewer avatar
Heta L. 30.08.2020

BB-voiteen keveys, mutta hyvä pysyvyys ja peittävyys. Todella hyvä tuote ja ollut käytössä jo pidempään.