loader

iDeal BB-voide SPF 15 honey

3977

Meikkivoide, päivävoide ja aurinkosuoja yhdessä tuotteessa

Tasoittaa sävyä, häivyttää virheitä, kosteuttaa

Kuulaan kaunis, raikas ja virheetön iho koko päivän! BB-voide eli BB Cream tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta. Honey on vaalea, kellertävään taittava sävy.

1000 P / 30 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 25 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Honey on todella hyvä sävy vaalealle lömpimän pohjasävyn omaavalle iholleni. Antaa luonnollisen ja kauniin lopputuloksen.

Liisa V.

BB-voide eli BB Cream tekee ihosta kauniin

iDeal BB-voide SPF 15 yhdistää meikkivoiteen, päivävoiteen ja aurinkosuojan täydelliseksi kokonaisuudeksi. BB-voide eli BB Cream tekee ihosta kuulaan kauniin ja sopii jokaiseen päivään.

BB-voide tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, häivyttää pieniä virheitä, kosteuttaa ja suojaa auringolta suojakertoimella SPF 15. Ihanteellisen koostumuksensa ansiosta voide sulautuu iholle antaen täydellisen tasaisen vaikutelman ja häivyttäen samalla ihohuokosia ja ihon pieniä juonteita. Voide tuntuu kasvoilla kevyeltä, mutta peittää tehokkaasti ihon pienet virheet ja sävyerot.

Voide on helppo levittää kasvoille tasaisesti ja lopputulos on luonnollinen. Iho näyttää kauniilta ja pysyy raikkaana koko päivän.  

BB-voidetta voidaan käyttää kasvoilla yksistään tai sen alle voi halutessaan levittää kasvovoiteen ja viimeistellä lopputuloksen puuterilla. 

Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. 

BB-voiteesta löytyy neljä eri sävyä. Honey on vaalea, kellertävään taittava sävy.

Termi BB-voide eli BB Cream tulee sanoista Blemish Balm, Beauty Balm tai Beauty Benefit.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Makeup

Tarkoitus: Tasoittamaan ihon sävyä ja pintaa, häivyttämään pieniä virheitä, kosteuttamaan ja suojaamaan ihoa auringolta.

Käyttöohje: Levitä BB-voide kasvoille meikkisienen tai sormien avulla ja häivytä rajat huolellisesti kohti kaulaa, korvia ja hiusrajaa. Käytä yksistään tai levitä halutessasi BB-voiteen alle kasvovoide ja viimeistele puuterilla.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali; Sekaiho; Nuori; Rasvoittuva; Ikääntyvä

Hajusteet: Hajustamaton

certificate logotype

Aqua, Dimethicone, Triethylhexanoin, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Glycerin, Phenoxyethanol, Polymethylsilsesquioxane, Polysorbate 80, Mica, Trimethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, Tin Oxide, +/-, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891

Suosittelemme sinulle

Uusi
product image
(6)
9825

Talvisuihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
product image
(2)
4035

Talvikasvoseerumi

5,90 € / 30 ml

Osta
Uusi
product image
(4)
9835

Vitamiinikiekko

3,90 € / Ø 9 cm

Osta
Uusi
product image
(2)
9774

Classic Berry Boost suihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Sirpa A. 14.10.2021

Hyvä tuote, mutta pakkaus vääränlainen juoksevalle koostumukselle. Saa olla tosi varovainen kun avaa korkin, koska aine valuu itsellään ulos purtilosta ja ettei sotke vaatteitaan. Yleensä nokkaosan ympärille on purkautunut jo liikaakin ainetta yhtä käyttökertaa varten. Tästä syystä tuskin tilaan uudelleen.

reviewer avatar
Anneli H. 08.08.2021

Ehdottomasti paras meikkivoide mitä olen koskaan käyttänyt. Riittoisaa ja sopii vaalealle iholleni. Toivottavasti pysyy valikoimassa. Anneli H

reviewer avatar
Mari A. 11.07.2021

Tämä on paras bb-voide, jota olen koskaan käyttänyt. Välillä kokeilen muita bb-voiteita/meikkivoiteita mutta palaan aina tähän. Helppo levittää nopeasti sormin. Omalla ihollani ei ole oikeastaan peitettävää ja tämä tasoittaa ihon sävyä sopivasti. Kesällä laitan alle ainoastaan seerumin ja päälle hiukan Dermosilin C-vitamiinipuuteria. Talvella laitan alle seerumin lisäksi kosteusvoiteen ja puuterin voi jättää pois.

reviewer avatar
Liisa V. 05.02.2021

Honey on todella hyvä sävy vaalealle lömpimän pohjasävyn omaavalle iholleni. Antaa luonnollisen ja kauniin lopputuloksen.

reviewer avatar
Tapio L. 05.02.2021

Tämä on hyvä!

reviewer avatar
Marjo N. 01.09.2020

Minulla ei kokemusta muista bb-voiteista, mutta tällä saa kevyesti peittävän tasaisen tuloksen. Itse käytän tämän päällä dermosilin fair mineraalipuuteria. Yhdessä tekevät luonnollisen mutta peittävän lopputuloksen. Testeri, jossa oli kaikki neljä sävyä oli kätevä, sai valittua omalle iholle sopivan sävyn. oma ihoni on vaalea mutta hieman keltapohjainen, honey on sopivin sävy minulle.