loader

Sensitive Vartalovoi 150 ml

22482

Herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle

Allergiatunnus

Vartalovoin samettisen pehmeä koostumus kosteuttaa ja ravitsee kuivaa, ohutta, herkkää ja atooppista ihoa. Sisältää ihoa hoitavaa ja pehmentävää E-vitamiinia, joka myös auttaa hoitamaan ihon kutinaa ja kuivuutta.

650 P / 150 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,8 / 5

Perustuu 3 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Johan on mahtava tuote! Iho jää pehmeäksi ja kimmoisaksi. Tästä tulee ehdottomasti minun lepparituote. Vielä aamullakin iho on ihanan tuntuinen, ei kiristä yhtään. Seuraavaksi hankin tätä 93-vuotiaalle äidilleni ja atoopikkolapselle.

Anja O.

Hajustamaton vartalovoi herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle

Sensitive Vartalovoi on koostumukseltaan samettisen pehmeä ja runsas. Sen ainesosat on valittu hoitamaan ja hemmottelemaan erityisesti kuivaa ja herkkää ihoa, ja se sopii myös atooppiselle iholle. Ylellisen pehmeä tuote sopii koko vartalon iholle.

Vartalovoi ravitsee ja kiinteyttää ihoa sekä kosteuttaa sitä tehokkaasti. Tuote auttaa huolehtimaan ihon normaalista kosteustasapainosta ja säilyttämään ihon kimmoisana. Vartalovoi sisältää muun muassa ihoa hoitavaa ja pehmentävää E-vitamiinia, joka myös auttaa hoitamaan atooppisen ja kuivan ihon kutinaa ja kuivuutta.

Shoreavoi hoitaa, auttaa säilyttämään ihon kimmoisuuden ja ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Vartalovoin sisältämä kaakaovoi on yksi parhaista ihon kosteudensäilyttäjistä ja se antaa iholle suojaa myös ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Vaikka vartalovoin koostumus on paksu, sitä on miellyttävä levittää ja se imeytyy ihoon erittäin hyvin. Parhaan hyödyn vartalovoista saa, kun levittää sitä puhtaalle iholle heti peseytymisen jälkeen.

Tuotteella on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. 

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Vartalovoit

Tarkoitus: Kuivan ihon hoitoon.

Käyttöohje: Levitä vartalovoita iholle kevyin pyörivin liikkein.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

certificate logotype certificate logotype

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Shorea Stenoptera Seed Butter, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Theobroma Cacao Seed Butter, Distarch Phosphate, Caprylyl Glycol, Squalane, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
(168)
3900

Maximizing Moist Proof ripsiväri

10,50 € / 10 ml

Osta
Uusi
product image
(1)
9715

Aurinkovoide SPF 30

12,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
(73)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,50 € / 150 ml

Osta
(23)
9224

Aurinkosuojapuikko SPF 50+

6,50 € / 15 g

Osta

Arvosana ja kommentit

3,8/5

reviewer avatar
Anja O. 20.02.2022

Johan on mahtava tuote! Iho jää pehmeäksi ja kimmoisaksi. Tästä tulee ehdottomasti minun lepparituote. Vielä aamullakin iho on ihanan tuntuinen, ei kiristä yhtään. Seuraavaksi hankin tätä 93-vuotiaalle äidilleni ja atoopikkolapselle.

reviewer avatar
Suvi K. 06.02.2022

Kosteuttaa hyvin. Melko kauan saa hieroa ihoon ennenkuin imeytyy, mutta imeytyy ilman lähmäistä tunnetta. Miinuksena se, että alkaa parin tunnin päästä murenemaan pois iholta.

reviewer avatar
Anni T. 31.01.2022

Kosteuttaa hyvin, mutta kestää tovin imeytyä ihoon ja levittäminen on vähän sellaista lotraamista. Kuvauksessa kerrotaan tuotteen olevan paksua, mutta sitä tämä ei kyllä ole, aika normirasvamaista. Ehkä olen vain tottunut liian hyvään Kaura Body Butterin kanssa, mutta tämä jää kakkoseksi kaikilla aspekteilla - kuinka se levittyy, kuinka hyvin se imeytyy, ja on myös koostumus lirumaisempaa. Ajaa kuitenkin asiansa, eli kosteuttaa ihoa hyvin.