loader
series logo

Sensitive Extra voide

7,30 € / 200 ml

Erikoisvoide kuivalle iholle. Sopii koko vartalolle, ärsytykselle altistuneelle iholle ja myös atooppiselle iholle ja pienille lapsille. Korkea rasvapitoisuus 40 %.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Katso myös:

Tuotesarja
Sensitive
Tuotteesta

Dermosil Sensitive Extra voide on erikoisvoide kuivan ja ärsytykselle altistuneen ihon hoitoon. Voiteen rasvapitoisuus on 40 %, mikä on huomattavasti korkeampi kuin tavallisessa ihonhoitovoiteessa. Voide sisältää glyseriiniä, bisabololia ja allantoinia.

Sensitive Extra voide on kehitetty erityisesti kuivalle ja rohtuneelle iholle ja se sopii koko vartalon kosteutukseen. Hajustamaton voide sopii myös atooppiselle iholle sekä 0–3 -vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille.

Varsinkin jalat ja kantapäiden, kyynärpäiden, käsien ja taipeiden iho oireilevat usein rohtuneesti. Näihin kohtiin voi käyttää Extra voidetta antamaan iholle lisärasvaa. Voit myös levittää tuotetta illalla käsiin ja jalkoihin, laittaa päälle puuvillahanskat (3945) ja -sukat (3944) ja antaa hoidon vaikuttaa yön yli. Monet asiakkaistamme ovat myös kertoneet, että Extra voiteesta on ollut suuri apu atooppisen ihon hoidossa. 

Voiteessa oleva hopeanhohtoinen väri aiheutuu sen voidepohjaan sisältyvistä ainesosista Cetyl Alcohol ja Stearyl Alcohol, jotka valmistusvaiheessa tavallaan "valuvat" voide-emulsion läpi ja tulevat hopeanvärisiksi. Se, että väri tulee esille itse voiteessa johtuu siitä, että se ei sisällä väriaineita, joilla raaka-aineiden ominaisväri olisi peitetty. Hohde ei kuitenkaan jätä ihoa hohtavaksi.

Tuotteella on Suomen Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tarkoitus
Erittäin kuivan ja vaurioituneen ihon hoitoon, esim. kuivat kyynärpäät ja halkeilevat jalkapohjat.
Käyttöohje
Hiero voidetta ohuesti kuivalle alueelle.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Herkkä; Kuiva; Normaali
Sopii myös
0-3 -vuotiaat lapset; Yli 3 -vuotiaat lapset
Sertifikaatti

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Methoxy PEG-22/Dodecyl Glycol Copolymer, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Dimethicone, Steareth-21, Cetyl Acetate, Dimethiconol, Phenoxyethanol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Acetylated Lanolin Alcohol, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Täydellinen voide atooppisesta ihosta kärsivälle lapsellemme. Voittaa entisen apteekkivoiteen mennen tullen. Mikä parasta, tyttö tykkää hopeisesta väristä.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Paras jalkarasva ! Säännöllinen käyttö suihkun ja saunan jälkeen ja jalkapohjat ovat pehmeät että tarvitse mitään raspeja. <3

Huipputuote varsinkin kuiviin kyynärpäihin ja atooppiselle iholle. Koska tuote on hajuton, väritön ja rasvainen, sopii myös loistavasti tatuoidun ihon jälkihoitoon siitä eteenpäin, kun rupi on lähtenyt ja iho kaipaa useamman viikon tuhdimpaa kosteutusta.

Löytyipä tuote joka tehoaa hyvin lapsen iholla oleviin kuiviin kohtiin. Tätä ennen testattu apteekin voiteet ja myös lääkärin määräämä kortisonivoide. Tätä voidetta löytyy tästä eteenpäin aina kotoa.

Paras yövoide kuiville käsille, mikään muu ei tunnu auttavan.

Lataa lisää