loader

Intiimisaippua täyttöpussi

30161

Mieto ja voidemainen intiimipesuneste intiimihygieniaan ja hellävaraiseen kokovartalopesuun. Miedosti vaahtoava ja miellyttävä käytössä. Sisältää maitohappoa. Tuotteen pH-arvo on 4,5. Riittoisa ja väriaineeton.

5,50 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 21 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Intiimipesuneste 500 ml täyttöpakkauksessa

Dermosil Intiimisaippua on maitohappoa sisältävä intiimipesuneste. Sen pH-arvo on 4,5. Alhainen pH-arvo on olennaista, jotta saippua sopisi intiimipesuun. Intiimipesuneste on miedosti vaahtoava ja tuntuu miellyttävältä käytössä. Sillä on myös jälleenkosteuttava vaikutus.

Intiimisaippua on täysin väriaineeton ja hajustamaton. Intiimipesunestettä voidaan käyttää myös koko vartalon pesuun. Silloin on hyvä muistaa, että sen pesuominaisuudet eivät vastaa tavallisen saippuan tehoa. Jos iho on hyvin kuiva, voi peseytymiseen käyttää vuoropäivin esimerkiksi Classic-sarjan Voidesaippuaa ja Intiimisaippuaa.

Intiimipesunesteellä on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tuote on turvallinen myös 0–3-vuotiaille lapsille ja se sopii myös atooppiselle iholle.  Tuote on vegaaninen.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Dermosil nestesaippuan täyttöpakkaukset ovat tilavuudeltaan 500 ml ja niissä on aukikierrettävä korkki ja pullomainen suu, jonka kautta sisältö on helppo kaataa tyhjään pulloon. Saippuan täyttöpakkausten sisältö on täysin sama kuin alkuperäisen tuotteen pullossa.

Tyhjennä nestesaippuan täyttöpakkauksen sisältö aina puhtaaseen, kuivaan ja tyhjään pulloon. Puhdista myös pumppu ennen sen asentamista paikalleen. Älä täytä puolillaan olevaa pulloa! Näin säilytät pullon hygieenisyyden eikä uusi sisältö pääse pilaantumaan vanhojen tuotekerrostumien vuoksi. Dermosil-pullot ja pumput kestävät ainakin 3-4 täyttökertaa, kun huolehdit puhdistuksesta vaihtokertojen yhteydessä.

Täyttöpakkausten parasta ennen -päivämäärä on painettu pussin saumaan. Päivämäärä koskee avaamattoman tuotteen säilyvyyttä. Avattuna tuote säilyy käyttökelpoisena kuusi (6) kuukautta. Huomaa uusi päivämäärä kun kaadat pulloon uuden sisällön. Pulloon painettu päivämäärä koskee pullon alkuperäistä sisältöä.

Täyttöpakkausten materiaali on PET/PA/PE-muovia ja korkin PP-muovia. Korkin sinetti on alumiinia. Tyhjä täyttöpakkaus korkkeineen painaa 13 grammaa, kun tyhjä 500 ml:n pullo ja pumppu painavat yhteensä 46 grammaa. Täyttöpakkaus säästää siis huomattavan määrän muovia ja vie vähemmän tilaa jäteastiassa. Dermosil täyttöpakkaus on ympäristöystävällinen valinta. Tyhjän Dermosil täyttöpakkaus voit laittaa keittiöjätteisiin.

Huomaathan, että saippuan täyttöpakkausten tuotenumerot ovat viisinumeroisia.
 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Sensitive

Tarkoitus: Intiimihygieniaan. Sopii myös kokovartalopesuun.

Käyttöohje: Kostuta iho, pese kevyesti ja huuhtele.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva; Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Glycereth-2 Cocoate, Glycol Distearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Benzoate, C12-15 Alkyl Lactate, Trisodium Sulfosuccinate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Cocamide MEA, Laureth-10, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Benzoic Acid, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Ostetaan yleensä yhdessä

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Miisa V. 15.05.2021

Luottotuote

reviewer avatar
Olga V. 05.01.2021

reviewer avatar
Eija R. 31.08.2020

Päivittäin käytössä oleva luottotuote, jolle olen saanut uusia ystäviä lähipiiristäkin!

reviewer avatar
Johanna K. 27.08.2020

Meidän perheen luottotuote. Tätä pitää aina olla. Lapsetkin käyttävät tätä. Hyvä kun löytyy täyttöpussivalikoimasta.

reviewer avatar
Johanna K. 27.08.2020

Meidän perheen luottotuote. Tätä pitää aina olla. Lapsetkin käyttävät tätä. Hyvä kun löytyy täyttöpussivalikoimasta.

reviewer avatar
Hilma O. 17.07.2020

Loisto tuote niin intiimi-, käsien-, vartalon- kuin keittiö käsinpesuun. Ollut käytössä jo muutaman vuoden. Jos haluaa jtn tuoksua niin laita eteeristä öljyä sekasn saippuapulloon.