loader

Sensitive Kasvovoide Extra

3092

Kosteuttava kasvovoide kuivan ja herkän ihon hoitoon. Kosteuttava voide sopii myös atooppiselle iholle. Kosteuttaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia ja hoitaa rohtunutta ihoa. Runsasrasvainen voide sisältää glyseriiniä, allantoiinia ja bisabololia.

400 P / 50 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,9 / 5

Perustuu 23 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Ainoa tuote, joka kosteuttaa atooppista ja pintakuivaa ihoani ilman ärsytystä. Luottotuotteeni!

Anne J.

Kosteuttava kasvovoide kuivalle ja herkälle iholle

Sensitive Kasvovoide Extra on kasvojen iholle kehitetty erikoisvoide kuivan ja herkän ihon hoitoon. Kosteuttava kasvovoide sopii myös atooppiselle iholle.

Kosteusvoide kuivalle iholle kosteuttaa tehokkaasti kasvojen ihon kuivia kohtia ja hoitaa rohtunutta ja rasitukselle altistunutta ihoa. Kasvovoide Extra sisältää runsaasti tehokosteuttavaa glyseriiniä. Hoitavien ominaisuuksien vuoksi kosteuttava kasvovoide soveltuu erityisesti talvi-ilman aiheuttaman kuivan ja rohtuneen ihon hoitoon. Kasvovoide Extra on hajustamaton voide, jolle Allergia-, Iho- ja Astmaliiitto on myöntänyt Allergiatunnuksen käyttöoikeuden.

Kasvovoidetta voidaan levittää kasvojen kuiville ja rohtuneille alueille tai käyttää koko kasvoilla tavallisen kasvovoiteen tapaan. Kosteuttavan voiteen rasvapitoisuus on 25 prosenttia, mikä on enemmän kuin tavallisessa kasvovoiteessa. Paksumpana ja rasvaisempana voiteena Kasvovoide Extra kosteuttaa tehokkaasti ihon kuivia kohtia. Kasvovoide Extra on pakattu käytännölliseen 50 millilitran pakkaukseen, joka on helppo pitää mukana.

AIA_FI_aariviiva_musta-webb.png

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Sensitive

Tarkoitus: Kasvojen kuivien kohtien hoitoon ja kosteutukseen.

Käyttöohje: Levitä kasvojen kuiviin kohtiin.

Ihotyyppi: Herkkä; Kuiva

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Glycerin, Cetyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Stearyl Alcohol, Polysorbate 80, Steareth-21, Cetyl Acetate, Dimethiconol, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bisabolol, Phenoxyethanol, Acetylated Lanolin Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Suosittelemme sinulle

Uusi
product image
(6)
9825

Talvisuihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
product image
(2)
4035

Talvikasvoseerumi

5,90 € / 30 ml

Osta
Uusi
product image
(4)
9835

Vitamiinikiekko

3,90 € / Ø 9 cm

Osta
Uusi
product image
(2)
9774

Classic Berry Boost suihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,9/5

reviewer avatar
Pirkko S. 09.11.2021

Paras kasvovoide kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholleni.

reviewer avatar
Milja M. 14.09.2021

👍

reviewer avatar
Saara M. 26.08.2021

Paras voide hoitamaan ihoani. Olen kokeillut useita eri voiteita ja vain tämä kosteuttaa tarpeeksi. Kesähelteillä ehkä inan liian tuhti, mutta silloinkin muut voiteet jäivät liian kevyiksi. Ei haise voimakkaalle ja on miellyttävä käyttää.

reviewer avatar
Jasmin R. 14.07.2021

Ei kovin miellyttävä tuoksu. Tosi paksua ja jättää ihon rasvaiseksi ja tahmeaksi. Koostumuksen takia ehkä parempi yövoiteeksi?

reviewer avatar
Ida A. 27.05.2021

Tuoksuton ja hyvin imeytyvä kasvovoide. Sopii hyvin omalle tuoksuherkälle ja kuivalle iholle. Paras löytämäni kasvovoide.

reviewer avatar
Sonja L. 13.02.2021

Voide vaikuttaa melko hyvältä, mutta haju on karmea. Haisee härskiintyneelle, sekä märälle villasukalle. Esim. Sensitive 20% voide on tuoksultaan mukavan neutraali, mutta tämä on jotain aivan muuta.