loader

Solistica

3603

Ravintolisä. Kasviöljykapseli. Luonnollista tukea auringon säteille altistuvalle iholle.

1000 P / 29 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 20 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kesän pelastus! Luottotuote jo vuosien ajan. Aloitan toukokuussa ja lopetan elokuun lopulla. Suomen kesässä siis. Ulkomaille jos olen lähtenyt talviaikaan, niin hyvissä ajoin valmistaudun aurinkoon. Iho tulee tasaisen väriseksi jo pelkästään tällä, vaikkei aurinkoa ottaisikaan. Ei korvaa suojavoidetta.

Outi O.

Solistica-kapselit ovat 100 % luonnollisia. Kapselit sisältävät öljyjä ja vitamiineja, jotka auttavat ylläpitämään ihon normaalia hyvinvointia.

Solistica sisältää levästä saatavia luontaisia karotenoideja. Elimistö muuntaa karotenoidit tarpeen mukaan A-vitamiiniksi, joka edistää ihon pysymistä normaalina.

Vehnänalkioöljy yhdessä viinirypäleen siemenöljyn kanssa sisältävät runsaasti E-vitamiinia. E-vitamiini auttaa soluja suojautumaan hapettumisstressiltä, jota muun muassa auringosta aiheutuneet vauriot, stressi, ikääntyminen ja epäterveellinen ruokavalio aiheuttavat. Aurinko altistaa ihon voimakkaalle rasitukselle.

Pakkauksen koko 60 kpl / 29 g.

Laktoositon.

Kalorimäärä per kapseli 4 Kcal / 16 kJ.

Valmistettu Ranskassa.

Käyttö: 1 kapseli päivässä niellään kokonaisena veden kanssa ruokailun yhteydessä. Kapselin kuori sisältää kalagelatiinia, joka voi aiheuttaa yliherkkyyttä. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Tuote tulee säilyttää pienten lasten ulottumattomissa.

Solistica-kapseleiden käyttö aloitetaan 2 viikkoa ennen auringonottoa ja jatketaan koko auringonottokauden ajan.

Aineosat: Kalagelatiini (kapselin kuori), kylmäpuristettu purasruohon siemenöljy (Borago Officinalis), vehnänalkioöljy (Triticum aestivum), viinirypäleen siemenöljy (Vitis vinifera), kosteudensäilyttäjänä glyseriini, karotenoideja luontaisesta levätiivisteestä (Dunaliella salina), emulgointiaineena mehiläisvaha, luontainen E-vitamiini (D-alfa-tokoferol).

1 Solistica kapseli sisältää:
Purasruohon siemenöljyä                            104 mg
Vehnänalkioöljyä                                    102,5 mg
Viinirypäleen siemenöljyä                         90,25 mg
Rasvahappoja                                           323 mg
  - josta tyydyttymättömiä                            257 mg  
  - monityydyttymättömiä                             184 mg
            - GLA gammalinoleenihappoa            20 mg
Luonnollisia karotenoideja                             6 mg*
E-vitamiinia                                  7 mg / 58% päivittäisestä vertailuarvosta.

*Sisältää 950 µg betakaroteenia ja muita provitamiini A:n karotenoideja, mikä vastaa127 % miehillä ja 146 % naisilla päivittäisestä A-vitamiinin vertailuarvosta. Elimistö muuntaa betakarotenoidit tarpeen mukaan A-vitamiiniksi. 1 Solistica-kapseli päivässä sisältää tarvittavan määrän, jotta keho voi hyödyntää A-vitamiinin hyvinvointia edistäviä vaikutuksia

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Skin Comfort

Käyttöohje: Yksi kapseli päivässä niellään kokonaisena veden kera ruokailun yhteydessä. Kapseleiden käyttö aloitetaan 2 viikkoa ennen auringonottoa ja jatketaan koko auringonottokauden ajan.

Ostetaan yleensä yhdessä

product bundle image

Solistica 13,90 €

+
product bundle image

Suojaava päivävoide SPF 30 9,90 €

23,80€
molemmat tuotteet yhteensä

Suosittelemme sinulle

Uusi
product image
(6)
9825

Talvisuihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta
Uusi
product image
(2)
4035

Talvikasvoseerumi

5,90 € / 30 ml

Osta
Uusi
product image
(4)
9835

Vitamiinikiekko

3,90 € / Ø 9 cm

Osta
Uusi
product image
(2)
9774

Classic Berry Boost suihkugeeli

6,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Jenni R. 29.07.2021

Kaunis väri iholle,vaikka et varsinaisesti edes aurinkoa ottaisi. Eikä tullut normaalia ihon punaisuutta auringon ensi säteistä. Tätä aion ostaa myös ensi kesänä!

reviewer avatar
mari V. 22.04.2021

Antaako nämä sävytystä iholle vaikka ei ottaisi aurinkoa? Minulla on ollut melanooma ja siksi en voi olla enää auringossa, mutta haluaisin edes vähän väriä ihoon.

reviewer avatar
Outi O. 05.04.2021

Taas kevätauringon pilkistellessä ja porottaessa (just nyt sataa vettä, yritän eläytyä) valmistaudun kesään. Minulla on hyvin herkästi palava iho, joten Solistica on ollut luottotuote jo usean vuoden. Niinpä aloitan nauttimaan näin keväällä ja jatkan pitkälle syksyyn. Ihoni kiittää, kestää aurinkoa paremmin (ei korvaa aurinkosuojavoidetta!) ja antaa kivan perussävyn iholle. Feel healthy and wealthy.

reviewer avatar
Sanna H. 19.03.2021

Voiko tuotetta käyttää raskauden tai imetyksen aikana?

reviewer avatar
Minna L. 31.08.2020

Joka kevät aloitan ja koko kesän syksyyn saakka syön näitä. Aivan loistava tuote, jos aurinkosuoja ei riitä ja iho pääsee punoittamaan, seuraavana päivänä ei enään punoita, suojaa niin hyvin sisäisesti. Aurinkoihottumaa ei enään ole näkynyt. Tästä en luovu!

reviewer avatar
Paula W. 30.08.2020

Luottotuote, jo kevään alussa otettuna estää aurinkoihottuman tulemisen. Suojaa ihoa koko kesän ja pidentää rusketuksen kestoa pitkälle syksyyn. Edullisempi ja vähintään yhtä laadukas kuin muiden merkkien aurinkokapselit.