loader

Skin Comfort Kasvojenhoitosetti

9520

Täyteläistä huolenpitoa ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Skin Comfort -sarjan tuotteet ravitsevat ja kosteuttavat ihoa, auttaen ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja tuoden sille kaunista hehkua.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Kirjaudu sisään ostaaksesi tuote

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 8 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Kasvojenpuhdistustuote LOISTAVA couperosaiholle. Ainoa Dermosilin putsari, joka minulle toimii ja toimii paremmin kuin moni kallis selektiivinen/apteekkisarjan tuote. Kasvovesi oli pettymys, koska se ärsytti. Mutta kokonaisuus jää niin vahvasti plussan puolelle, että saa viisi tähteä. Plussaa tuotteiden kauniista ulkonäöstä!

Carita K.

Skin Comfort -sarjan Dermosil-tuotteet hemmottelevat kasvojesi ihoa aamusta iltaan. Ikääntyvälle ja kuivalle iholle tarkoitetut tuotteet kosteuttavat ja ravitsevat ihoa auttaen sitä säilyttämään kimmoisuutensa.

Puhdista kasvojen iho Tasapainottavalla puhdistusvoiteella, joka huolehtii ihon luonnollisesta kosteustasapainosta. Voide puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja auttaa ihoa säilyttämään kosteutensa ja kimmoisuutensa. 

Kosteuta kasvojen iho aamuin illoin puhdistuksen jälkeen. Teho Päivävoide on tehokkaasti kosteuttava kasvovoide ikääntyvälle ja kuivalle iholle. Ylellinen päivävoide antaa iholle lisäkosteutta ja ravinteita. Teho yövoide kosteuttaa tehokkaasti ihon pintaa ja syvempiä kerroksia yön aikana. Se vahvistaa ihon uudistumisprosessia, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja suojaa ihoa. Aamuin illoin käytettävä Silmänympärysgeelivoide tekee silmänympärysihosta raikkaan tuntuisen, silkinpehmeän ja mattapintaisen.

Tuotesetti sisältää seuraavat tuotteet: Tasapainottava puhdistusvoide (3922), Teho Päivävoide (3054), Teho Yövoide (3212) sekä Silmänympärysgeelivoide (3592).

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Skin Comfort

Tarkoitus: Tuotekokonaisuus päivittäiseen kasvojen ihon hoitoon ikääntyvälle ja kuivalle iholle.

Käyttöohje: Pese kasvot puhdistusvoiteella. Levitä iholle aamuisin päivävoidetta ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa yövoidetta. Kosteuta silmänympärysiho silmänympärysvoiteella.

Ihotyyppi: Ikääntyvä; Kuiva

Hajusteet: Hypoparfum®

Suosittelemme sinulle

Joulu
(2)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,0/5

reviewer avatar
Kati A. 18.11.2021

Odotin paljon arvioiden perusteella, mutta yllättäen kuivatti minun ihoani tosi paljon. Jää käyttämättä kokonaan. Tuoksu oli hyvä.

reviewer avatar
Tiina K. 24.02.2021

Olisi viiden tähden tuotesarja jos ei tuoksuisi niin voimakkaalta. Voiteet pyyhin jalkoihin ja kasvovettä en pysty käyttämään ollenkaan tuoksun takia. Parasta on sarjan silmänympärysgeelivoide jota aion jatkossakin käyttää. Onko pakko käyttää voimakkaita tuoksuja tuotteissa?

reviewer avatar
Terttu H. 30.01.2021

Hyvä tuotesarja ikääntyvälle iholle. On parantanut selvästi ihon kuntoa. Se on kiinteämmän ja heleämmän näköinen. Varsinkin kasvovesi ja yövoide ovat suosikkejani. Puolisen vuotta olen käyttänyt tätä tuotesarjaa. Yksi kysymys askarruttaa kun kirkas auringonvalo tulee kohta esiin. Ihoni on herkkä auringolle ja saan siitä pigmenttiläiskiä. Miksi päivävoiteessa ei ole UV-suojaa? Jos saisin vastauksen Dermosilin edustajalta. Kiitos.

reviewer avatar
Carita K. 01.01.2021

Kasvojenpuhdistustuote LOISTAVA couperosaiholle. Ainoa Dermosilin putsari, joka minulle toimii ja toimii paremmin kuin moni kallis selektiivinen/apteekkisarjan tuote. Kasvovesi oli pettymys, koska se ärsytti. Mutta kokonaisuus jää niin vahvasti plussan puolelle, että saa viisi tähteä. Plussaa tuotteiden kauniista ulkonäöstä!

reviewer avatar
Tiina P. 30.08.2020

Todella ihana ihonhoitosetti ikääntyvälle iholle.

reviewer avatar
Kristiina V. 25.09.2019

Erittäin kuivan, herkän ihon pelastajat! Skin Comfort Teho -nimi ei ole hituistakaan yliampuva, vaan juuri osuva: säännöllisellä käytöllä olen saanut iho-ongelmani (lähinnä kuivuus ja siitä aiheutuva kutina) täysin rauhoittumaan. Aikaisemmin ihon puhdistus ym. tuntui esim. iltaisin väsyneenä rasittavalta rutiinilta, mutta nyt siitä nauttii: hoitava ja virkistävä vaikutus alkaa jo puhdistusemulsiota iholle pyöritellessä. Kasvovesi on yksi parhaista koskaan käyttämistäni! En halua sortua ylisanoihin, mutta iloni on aitoa, sillä kärsin pitkäkestoisista iho-ongelmista, joihin ei tuntunut löytyvän kestävää apua mistään tuotteesta. Ihon kiristäminen ja kutina häiritsivät jopa yöunia, eikä mikään rasvaaminen tuntunut riittävän. Etenkin yövoide on upea apu ja on ihme miten nämä eivät ole ärsyttäneet tosi helposti ärsyyntyvää atoopikon ihoa! Lämmin kiitos koko sarjasta, ja pyyntö, että pysyy valikoimassa muuttumattomana.