loader

Antiperspirantti jalkasuihke

3418

Hikoilua ja hajujen muodostumista ehkäisevä raikas antiperspirantti jaloille. Sisältää alumiinisuoloja, mentolia ja piparminttuöljyä. Tuntuu viilentävältä iholla. Suihkutetaan jaloille ja annetaan kuivua.

5,50 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,7 / 5

Perustuu 18 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Toimiva tuote, ajaa asiansa. Myös pumppu on pysynyt ehjänä.

Essi J.

Spa & Sauna -sarjan Antiperspirantti jalkasuihkeella on tehokas deodoroiva vaikutus. Helppokäyttöinen suihkutettava jalkasuihke sisältää alumiinisuoloja, jotka estävät hien erittymistä ihon pinnalle ja ehkäisevät ihon kostumista.

Antiperspirantti jalkasuihke sisältää mentolia ja piparminttuöljyä, joiden ansiosta jalkasuihke tuntuu viilentävältä iholla. Mentoli ja piparminttuöljy antavat tuotteelle myös raikkaan tuoksun.

Antiperspirantti jalkasuihkeella on kätevä 360 asteen pumppu, joka toimii myös ylösalaisin käytettynä. Suihkuta jalkasuihketta jaloille ja anna sen kuivua kokonaan ennen sukkien pukemista tai jalkineiden käyttöä. Näin varmistat tuotteen toimivuuden.

Tuotteella on kätevä 100 ml:n koko, minkä vuoksi tuote on helppo ottaa mukaan. Antiperspirantti jalkasuihkeen väri on tasaisen kirkas turkoosi.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Spa & Sauna

Tarkoitus: Estää jalkojen hikoilua ja ehkäisee hajujen muodostumista.

Käyttöohje: Suihkuta jaloille ja anna kuivua kokonaan ennen sukkien pukemista tai jalkineiden käyttöä.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Vegaaninen

Aqua, Alcohol Denat, Aluminum Chlorohydrate, Polysorbate 20, Mentha Piperita Oil, Menthol, Sodium Chloride, CI 42045, CI 19140, CI 42090, Limonene

Suosittelemme sinulle

Joulu
(0)
22552

Cardamom Käsisaippua

4,90 € / 250 ml

Osta
Joulu
(0)
2255

Joulun tuoksuja

9,90 € / 2 x 250 ml

Osta
Joulu
(1)
22761

Mauri Kunnas Living Käsisaippua

7,50 € / 500 ml

Osta
Joulu
(3)
2263

Viileä lumiukko

9,90 € / 500 ml, 75 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

4,7/5

reviewer avatar
Nette L. 02.09.2021

Luottotuote! Tehokas, eikä tule ihnottavaa hien tunnetta. Talvella kävelyn jälkeen viilentää mukavasti. Itse käytän jo koko kroppaan töissä, mutta muilla on ihoa poltellut ja kirvellyt laittaessa. Toivottavasti tuote säilyy listoilla, mutta korkkisysteemiä voisi kehittää. Itsellä menee aina korkki rikki reissun päällä tai jos ottaa tuotteen reppuun mukaan, mikä ei suihkepullolle ole mitenkään käytännöllistä.

reviewer avatar
Ronja S. 03.07.2021

Lifesaver. Itsellä tulee työkengissä hirveät hiertymät kun jalat pääsee hikoilemaan. Molemmat ongelmat ratkaistu samalla kertaa. Ja tuoksuukin kivalta, pitkäkestoinenkin vielä.

reviewer avatar
Minna K. 31.05.2021

Hei, olen käyttänyt tuotetta pitkään ja tykkään! Pitää jalat raikkaina koko päivän. Pumput näissä reistailee, koska tuote tukkii suihkepään seistessään vähänkin pidempään käyttämättömänä. Saan ne itse jälleen toimivaksi liottamalla suihkepäätä vedessä =)

reviewer avatar
Katja M. 24.03.2021

Suosikkituote. MUTTA. Nytkin kaapissa odottaa 2 hieman vajaata pulloa "ihmekorjautumista", kunnen saa tavaraa ulos, eli pumppu molemmissa rikki. Onko saatavilla jotain "täyttöpulloa", mihin näiden sisuksen voisi yhdistää ja saisi käyttöön?

reviewer avatar
Tuulikki K. 14.09.2020

Hyvä tuote jalkojen raikastamiseen, muutaman kerran olen tuotetta ostanut ja pumppu on mennyt joka kerran rikki

reviewer avatar
Essi J. 04.09.2020

Toimiva tuote, ajaa asiansa. Myös pumppu on pysynyt ehjänä.