loader

Kuorintasukat

3713

Jalkojen kuorintasukat, on kertakäyttöinen jalkahoito, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja kovettumia. Jalkojen kuorintasukkia pidetään jalassa 90 minuuttia. Iho alkaa kuoriutua 3–5 päivän kuluttua hoidosta. Pakkauksessa kaksi kertakäyttöistä sukkaa.

13,20 € / 1 pari

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,6 / 5

Perustuu 56 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Puolison kanssa kokeiltiin molemmat ja oli niin tyydyttävä tunne, kun iho alkoi kuoriutumaan viidennen päivän jälkeen, nyt kahden viikon jälkeen viimeiset rippeet irtoilee ja molempien jalat kuin vauvan pylly. Ehdottomasti jatkoon. Öisin kannattaa pitää sukat jalassa, sänky oli hieman nahan rippeissä 😂

Marjut K.

Jalkojen kuorintasukat – tehokas jalkahoito kotona

Jalkojen kuorintasukat on helppo ja kivuton keino huolehtia jalkojen ihosta. Hengähdä ja suo itsellesi rauhoittava hemmotteluhetki jalkakuorinnalla kotona.

Jalkojen kuorintasukat ovat kertakäyttöinen jalkahoito, jonka lopputulos säilyy viikkoja. Sukkien sisällä oleva geeli kuorii jalkojen ihoa. Kuorintasukat sisältävät luonnollisia kuorivia ainesosia, kuten maitohappoa ja salisyylihappoa sekä kasviperäisten uutteiden yhdistelmää.

Kuorintasukat-pakkaus sisältää kaksi kuorintasukkaa, jotka laitetaan jalkoihin 90 minuutin ajaksi.

- Kiristä sukan suuaukko tiiviisti jalkaa vasten pakkauksessa olevalla teipillä.
- Kun olet laittanut kuorintasukat jalkoihisi, vältä kävelemistä, etteivät sukat rikkoudu. Istuma-asennossa vältät geelin valumisen ulos sukasta.
- Anna kuorintasukkien olla väljästi jaloissa, joten vältä istumista jalkaterät päällekkäin.
- Huuhtele lopuksi jalat huolellisesti lämpimällä vedellä.
- Ota kuorintasukat pois jaloista heti, jos huomaat ihosi ärsyyntyvän ja huuhtele jalat runsaalla lämpimällä vedellä.

Jalkojen kuorintasukkien vaikutus alkaa näkyä 3-5 päivän kuluessa hoidosta. Kun kuollut ihosolukko alkaa irrota, jalat saattavat näyttää epämiellyttävältä, mutta vaihe on kivuton. Voit hoitaa jalkojen ihoa jalkakylvyllä ja jalkavoiteella, kun kuollutta ihosolukkoa alkaa irrota. Kosteusvoiteen tai jalkaseerumin käyttö ei estä tai hidasta kuolleen ihosolukon irtoamista. 

Kuollut ihosolukko irtoaa pieninä palasina. Anna ihon kuoriutua rauhassa, äläkä revi ihoa, ettet aiheuta haavaumia jalkoihisi. Ihon uusiutuminen kestää noin kaksi viikkoa. Kuorintasukkien käyttö kannattaa siis ajoittaa siten, että iho ehtii kuoriutua ennen kuin lähdet esimerkiksi uimahalliin tai käytät sandaaleja. 

Hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme uutta käsittelyä kuorintasukilla 3-4 kuukauden välein. Viimeistele jalkahoito Dermosil Jalkaseerumilla (3714), joka auttaa myös ylläpitämään lopputulosta, jalkojen sileää ja pehmeää ihoa.

Kuorintasukat sopivat sekä naisten että miesten jalkojen hoitoon. Yksi koko, kuorintasukan pohjan mitta on n. 32 cm.

Tuotetta ei pidä käyttää, mikäli sinulla on jaloissa avohaavoja, kutinaa, kynsisieni tai muuta ihoärsytystä tai olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Ei sovi raskaana oleville, emmekä suosittele tuotteen käyttämistä imetyksen aikana. Diabeetikon on suositeltavaa keskustella tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Emme suosittele tuotetta herkkäihoisille. Emme suosittele kuorintasukkien käyttöä tatuoidulle iholle. Tuote on tarkoitettu aikuisten jalkojen hoitoon. Vältä tuotteen sisältämän geelin joutumista silmiin. Mikäli geeliä joutuu silmiin huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Vältä myös geelin joutumista vaatteille, huonekaluille tai lattialle, sillä se saattaa aiheuttaa värjäytymiä. Katso myös muut jalkojen kuorintatuotteet, jalkakylpytuotteet ja jalkavoiteet.

Käytä jalkojen kuorintasukat (engl. exfoliating socks) heti avattuasi pakkauksen, sillä tuote tulee säilyttää valolta suojattuna.
 

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Spa & Sauna

Tarkoitus: Kertakäyttöinen jalkahoito kovettumien ja kuolleen ihosolukon kuorimiseen jaloista.

Käyttöohje: Laita sukat puhtaisiin jalkoihin ja sulje suuaukko pakkauksessa olevalla teipillä. Anna vaikuttaa 90 minuuttia. Ota Kuorintasukat pois jaloista ja huuhdo jalat puhtaiksi vedellä. Kuollut ihosolukko alkaa irrota noin 3-5 päivän kuluttua hoidosta ja jatkuu noin kahden viikon ajan. Anna kuolleen, kuivan ihon irrota itsekseen. Älä revi irtoavaa ihoa, ettet aiheuta vaurioita terveelle ihosolukolle. Käytä kuorintasuokat heti avattuasi pakkauksen, sillä tuote tulee säilyttää valolta suojattuna.

Ihotyyppi: Normaali

Hajusteet: Hajustamaton

Aqua, Alcohol Denat., Lactic Acid, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PPG-12/SMDI Copolymer, Salicylic Acis, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Lappa Root Extract, Saponaria Officinalis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract

Suosittelemme sinulle

Uusi
(0)
4102

Vitamin E Käsivoide mini

3,20 € / 50 ml

Osta
Uusi
(2)
2240

Joulukalenteri

47,50 €

Osta
Bestseller
(53)
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Osta
Uusi
(0)
9858

Keittiökäsisaippua kontio

5,90 € / 500 ml

Osta

Arvosana ja kommentit

3,6/5

reviewer avatar
Salla T. 07.10.2021

Parhaat kuorintasukat mitä olen käyttänyt. Suosittelen.😍

reviewer avatar
Pia K. 15.08.2021

Pettymys, ei taaskaan mitään kuoriudu. Jalat vain entistä kuivemmat. Viime kerralla sama juttu, mutta aattelin että ehkä oli vain vanhentunut pussi. Eka kokeilulla toimi moitteetta mutta ei enää sen jälkeen 🙁

reviewer avatar
Outi O. 05.08.2021

Erinomainen tuote. Tosin kuoriutumisvaikutus alkoi n viikon kuluttua. Mutta tekee jalat todella sileiksi. Oli kesäjalkojen paras apu. Ei ole tarvinnut koko kesänä raspata jalkoja! Välillä tietty rasvata. Suosittelen. Tein hoidon toukokuussa ja vieläkin (elokuu) jalat ihanan sileät. Monta jalkahoitoa säästetty. :)

reviewer avatar
Maarit P. 03.08.2021

Reilu viikko mennyt ja jalat ainostaan todella kuivat, mitään kuoriutumista ei ole näkyvissä. Pettymys!

reviewer avatar
Virpi H. 09.06.2021

Toimii!

reviewer avatar
Josefiina F. 07.06.2021

Omalla kohdallani vei noin 1,5viikkoa sukkien käytöstä, ennen kuin jalkani iho alkoi kuoriutumaan. Kesti odotettua kauemmin, mutta se tietenkin melko yksilöllistä. Pääasia, että kuorintasukat toimivat kuitenkin lopulta erinomaisesti ja jalkojeni iho oli sileä, kuin uusi. Vaikka turhauttikin, että jaloissa kesti n. pari viikkoa ns kuoriutua kauttaaltaan, niin ehdottomasti sen arvoista. Käyttäisin toistekin.