loader
series logo

Kuorintasukat

13,20 € / 1 pari

Jalkojen kuorintasukat, on kertakäyttöinen jalkahoito, joka irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja kovettumia. Jalkojen kuorintasukkia pidetään jalassa 90 minuuttia. Iho alkaa kuoriutua 3–5 päivän kuluttua hoidosta. Pakkauksessa kaksi kertakäyttöistä sukkaa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena lisätäksesi tuotteen suosikkituoteisiisi.

Tuotesarja
Spa & Sauna
Tuotteesta

Jalkojen kuorintasukat – tehokas jalkahoito kotona

Jalkojen kuorintasukat on helppo ja kivuton keino huolehtia jalkojen ihosta. Hengähdä ja suo itsellesi rauhoittava hemmotteluhetki jalkakuorinnalla kotona.

Jalkojen kuorintasukat ovat kertakäyttöinen jalkahoito, jonka lopputulos säilyy viikkoja. Sukkien sisällä oleva geeli kuorii jalkojen ihoa. Kuorintasukat sisältävät luonnollisia kuorivia ainesosia, kuten maitohappoa ja salisyylihappoa sekä kasviperäisten uutteiden yhdistelmää.

Kuorintasukat-pakkaus sisältää kaksi kuorintasukkaa, jotka laitetaan jalkoihin 90 minuutin ajaksi.

- Kiristä sukan suuaukko tiiviisti jalkaa vasten pakkauksessa olevalla teipillä.
- Kun olet laittanut kuorintasukat jalkoihisi, vältä kävelemistä, etteivät sukat rikkoudu. Istuma-asennossa vältät geelin valumisen ulos sukasta.
- Anna kuorintasukkien olla väljästi jaloissa, joten vältä istumista jalkaterät päällekkäin.
- Huuhtele lopuksi jalat huolellisesti lämpimällä vedellä.
- Ota kuorintasukat pois jaloista heti, jos huomaat ihosi ärsyyntyvän ja huuhtele jalat runsaalla lämpimällä vedellä.

Jalkojen kuorintasukkien vaikutus alkaa näkyä 3-5 päivän kuluessa hoidosta. Kun kuollut ihosolukko alkaa irrota, jalat saattavat näyttää epämiellyttävältä, mutta vaihe on kivuton. Voit hoitaa jalkojen ihoa jalkakylvyllä ja jalkavoiteella, kun kuollutta ihosolukkoa alkaa irrota. Kosteusvoiteen tai jalkaseerumin käyttö ei estä tai hidasta kuolleen ihosolukon irtoamista. 

Kuollut ihosolukko irtoaa pieninä palasina. Anna ihon kuoriutua rauhassa, äläkä revi ihoa, ettet aiheuta haavaumia jalkoihisi. Ihon uusiutuminen kestää noin kaksi viikkoa. Kuorintasukkien käyttö kannattaa siis ajoittaa siten, että iho ehtii kuoriutua ennen kuin lähdet esimerkiksi uimahalliin tai käytät sandaaleja. 

Hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi suosittelemme uutta käsittelyä kuorintasukilla 3-4 kuukauden välein. Viimeistele jalkahoito Dermosil Jalkaseerumilla (3714), joka auttaa myös ylläpitämään lopputulosta, jalkojen sileää ja pehmeää ihoa.

Kuorintasukat sopivat sekä naisten että miesten jalkojen hoitoon. Yksi koko, kuorintasukan pohjan mitta on n. 32 cm.

Tuotetta ei pidä käyttää, mikäli sinulla on jaloissa avohaavoja, kutinaa, kynsisieni tai muuta ihoärsytystä tai olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle. Ei sovi raskaana oleville, emmekä suosittele tuotteen käyttämistä imetyksen aikana. Diabeetikon on suositeltavaa keskustella tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Emme suosittele tuotetta herkkäihoisille. Emme suosittele kuorintasukkien käyttöä tatuoidulle iholle. Tuote on tarkoitettu aikuisten jalkojen hoitoon. Vältä tuotteen sisältämän geelin joutumista silmiin. Mikäli geeliä joutuu silmiin huuhtele välittömästi runsaalla vedellä. Vältä myös geelin joutumista vaatteille, huonekaluille tai lattialle, sillä se saattaa aiheuttaa värjäytymiä. Katso myös muut jalkojen kuorintatuotteet, jalkakylpytuotteet ja jalkavoiteet.

Käytä jalkojen kuorintasukat (engl. exfoliating socks) heti avattuasi pakkauksen, sillä tuote tulee säilyttää valolta suojattuna.
 

Tarkoitus
Kertakäyttöinen jalkahoito kovettumien ja kuolleen ihosolukon kuorimiseen jaloista.
Käyttöohje
Laita sukat puhtaisiin jalkoihin ja sulje suuaukko pakkauksessa olevalla teipillä. Anna vaikuttaa 90 minuuttia. Ota Kuorintasukat pois jaloista ja huuhdo jalat puhtaiksi vedellä. Kuollut ihosolukko alkaa irrota noin 3-5 päivän kuluttua hoidosta ja jatkuu noin kahden viikon ajan. Anna kuolleen, kuivan ihon irrota itsekseen. Älä revi irtoavaa ihoa, ettet aiheuta vaurioita terveelle ihosolukolle. Käytä kuorintasuokat heti avattuasi pakkauksen, sillä tuote tulee säilyttää valolta suojattuna.
Hajusteet
Hajustamaton
Ihotyyppi
Normaali

Aqua, Alcohol Denat., Lactic Acid, Isopropyl Alcohol, Butylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, PPG-12/SMDI Copolymer, Salicylic Acis, Nasturtium Officinale Extract, Arctium Lappa Root Extract, Saponaria Officinalis Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Citrus Medica Limonum Fruit Extract

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu sisään
user avatar

Hei Saana, Anne, Minna, Anna ja Hanna! Tuotteen koostumusta ei ole muutettu, mutta jos tuote valuu nestettä heti pakkauksen avatessa, on se rikkoutunut. Tällöin asiakaspalveluun yhteyttä ottamalla saatte korvaavan tuotteen tilalle. Ennenkuin tuote alkaa vaikuttamaan, saattaa tässä kestää pari-kolme viikkoa. Mikäli tuote ei vaikuttanut ollenkaan, asiakaspalvelumme auttaa myös tässä.

Onko näille tehty jotain entisiin verrattuna? 😭 Ennen sitä nestettä oli vain siellä sukkien sisällä,mutta nyt mitkä tilasin sitä valui pitkin poikin kun avasi pakkauksen.Hieman mennyt kyllä huonompaan suuntaan kehittely näissä :( silti ootan innolla milloin alkaa iho kuoriutua vaikka alku oli sottaista puuhaa..

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Kuuluuko tämän koko paketin uida nesteessä? Hankala käsitellä, koska kaikki on märkää. Toisessa pussissa nestettä, toinen lähes kuiva. Eivät kyllä pysy teipillä mitenkään kiinni, joten rentouttava hetki tvn äärellä jäi haaveeksi. Tyyris kokeilu.

Olen hämilläni. Jalat ovat entistä kuivemmat. Ei ollenkaan samanlainen kuoriva vaikutus kuin joskus aiemmin. Pettynyt.

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Siis mikä juttu tää on? Viikko sitten laitoin kuorintasukat jalkoihin, eikä mitään muuta ole viikkoon tapahtunut, kuin että kantapäät ovat entistä karheammat! Hukkaostos viimeisen päälle!

Lataa lisää