loader

Jalkakylpysuola

3888

Jalkakylpy virkistää ja rentouttaa väsyneitä jalkoja. Jalkakylpysuolan sisältämät kamferi ja piparminttu vilkastuttavat jalkojen verenkiertoa.

5,90 € / 450 g

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

5,0 / 5

Perustuu 4 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Vakituinen saunatuotteeni.Jalat kylpyvatiin ja lauteille nauttimaan.Tuote pehmentää jalkateriä ja lisää verenkiertoa lämmittäen jalkoja mukavasti.Suosittelen lämpimästi.

Elina H.

Dermosil Jalkakylpysuola tekee jalkakylvystä virkistävän ja rentouttavan lepohetken. Jalkakylpysuola sisältää kamferia, joka vilkastuttaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta. Mentoli viilentää ja tuo helpotusta kipeille jaloille. Eukalyptus virkistää ja sillä on myös antiseptinen vaikutus. Manteliöljy pehmentää ihoa ja tekee jalkakylvystä entistä hemmottelevamman.

Jalkakylpy pehmentää jalkojen ihoa, joten kuollutta ihosolukkoa voi irrottaa varovasti Jalkaraspilla. Myös jalkavoide imeytyy ihoon tehokkaammin kylvyn jälkeen.

Hellittele jalkojasi hoitavalla kylvyllä kerran viikossa. Annostele yksi ruokalusikallinen jalkakylpysuolaa neljää vesilitraa kohti ja kylvetä jalkoja 5–10 minuuttia lämpimässä vedessä. Kylvyn jälkeen kuivaa jalat ja varpaiden välit huolellisesti. Viimeistele käsittely esimerkiksi Classic-sarjan hoitavalla Jalkavoiteella tai Spa & Sauna -sarjan Jalkavoide Shealla.

Tuote on vegaaninen.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Spa & Sauna

Tarkoitus: Jalkojen ihon hoitoon.

Käyttöohje: Annostele 1 rkl jalkakylpysuolaa 4 vesilitraa kohti. Kylvetä jalkoja 5–10 minuuttia lämpimässä vedessä. Kuivaa jalat huolellisesti ja hiero niihin hoitavaa jalkavoidetta.

Ihotyyppi: Normaali; Kuiva

Hajusteet: Luonnollisia hajusteita

Maris Sal, Isopropyl Myristate, Menthol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Camphor, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Phenoxyethanol, CI 47005, CI 42090

Arvosana ja kommentit

5,0/5

reviewer avatar
Rönkkö K. 03.05.2021

Mökkisaunan kruunaus.

reviewer avatar
Elina H. 22.08.2020

Vakituinen saunatuotteeni.Jalat kylpyvatiin ja lauteille nauttimaan.Tuote pehmentää jalkateriä ja lisää verenkiertoa lämmittäen jalkoja mukavasti.Suosittelen lämpimästi.

reviewer avatar
Hanna H. 05.08.2020

Viilensi mukavasti jalat hellepäivänä, aion käyttää jatkossakin

reviewer avatar
Johnette D. 17.02.2020