Uusi

Holly Jolly Tuoksukynttilä

9,90 € / 120 g

Pieni, kirkas tuoksukynttilän liekki tuikkii joulun lämpöä ja tunnelmaa. Joulukaupungin vilske hiljentyy, kun rauhoitut tämän tunnelmallisen valon ääreen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Tuotesarja
Limited Collection
Tuotteesta

Holly Jolly Tuoksukynttilä luo joulutunnelmaa joka kotiin. Istahda siis hetkeksi ja sytytä Tuoksukynttilä, joka houkuttelee esiin päivän askareiden alle hautautuneen joulutunnelman.

Tuoksukynttilän tuoksu on sama, kuin muilla joulukaupungin Holly Jolly -tuotteilla. Se on sekoitus makeaa kanelia, mausteneilikkaa ja appelsiinin raikkautta. Se on kuin vastaleivotut piparkakut, jouluinen ja lämpimän mausteinen tuoksu.

Kynttilän liekki palaa kirkkaana ja tuikkii lasisesta purkista kauniisti. Kynttilä on valmistettu täysin kasviperäisestä soijavahasta ja kynttilän sydän on puuvillaa. Koska kynttilä on valettu soijavahasta, voi sen pintaan tulla epätasaisuutta tai värjäytymiä, mikä on luonnolliselle materiaalille tyypillistä. Kun poltat kynttilää aina pidemmän ajan yhtäjaksoisesti, vaalea vaha sulaa tasaisesti, purkin keskelle ei ala muodostua kuilua ja myös tuoksu leviää vahasta tasaisemmin. Kynttilä on valmistettu käsityönä.

Tuoksukynttilä on ihana lahja sellaisenaan tai voit yhdistää sen muiden Holly Jolly -joulutuotteiden kanssa, joilla on sama tuoksu ja design.

Sisältää linaloolia, eugenolia, kumariinia, sinnamaalia, 3,7-dimetyylioktan-3-olia. 

Vaara: Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Valumat on kerättävä. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten ja kansallisten määräysten mukaisesti. Sijoita kynttilä aina palamattomalle ja lämpöä kestävälle alustalle. Sijoita kynttilä riittävän etäälle helposti syttyvistä materiaaleista, kuten verhoista. Muita esineitä, kuten esimerkiksi tulitikkuja, ei saa pudottaa kynttilään. Älä jätä koskaan palavaa kynttilää vartioimatta. Älä siirrä palavaa kynttilää. Sammuta kynttilän liekki tukahduttamalla. Jätä vähintään 3 cm. etäisyys muihin kynttilöihin.

Tarkoitus
Tuoksukynttilä luo tunnelmaa ja jouluista tuoksua kotiin.
Käyttöohje
Polta kynttilää palamattomalla alustalla, riittävän kaukana muista esineistä. sammuta tukahduttamalla ja anna jäähtyä kunnolla ennen kuin liikutat kynttilää.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Kuinka pitkä paloaika tässä on?

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Living Huonetuoksu

18,90 € / 200 ml

Löylytuoksu

3,90 € / 10 ml