loader

Apple Huonetuoksu

7071

Ihanteellinen kodin kaikkiin tiloihin

Apple Huonetuoksu tuo kotiin puhtaan raikkaan tuoksun ja täydentää kodin jokaisen tilan tyylikkyydellään. Huonetuoksu sopii käytettäväksi kodin kaikissa tiloissa. Raikkaassa vihreän omenan tuoksussa on mukana päärynän ja persikan sävyjä.

18,90 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

3,3 / 5

Perustuu 13 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tätä ei saa ikinä lopettaa. Ihana ja luonnollinen omenan tuoksu. Kolme tikkua riittää tuomaan sopivasti tuoksua tilaan. Kääntelee tikkuja aina välillä niin tuoksu voimistuu. Omenasarja on paras Dermosilin sarjoista.

Sanna S.

Huonetuoksu raikastaa kodin ja täydentää sisustuksen

Apple Huonetuoksu tuo kotiin puhtaan raikkaan tuoksun ja täydentää kodin jokaisen tilan tyylikkyydellään. Huonetuoksu sopii käytettäväksi kodin kaikissa tiloissa. Apple Huonetuoksu on erinomainen vaihtoehto, kun tuoksukynttilöiden käyttö ei ole mahdollista. Huonetuoksussa luonnolliset kasvipohjaiset öljyt yhdistyvät korkealaatuisten synteettisten tuoksuöljyjen kanssa elävöittäen tilan tarkoin valituilla aromeilla. Raikkaassa vihreän omenan tuoksussa on mukana päärynän ja persikan sävyjä.

Kierrä hopeinen osa irti ja irrota pullon korkki. Kierrä hopeinen osa takaisin ja aseta pulloon haluamasi määrä tuoksutikkuja. Tuoksun voimakkuutta voi helposti säädellä tuoksutikkujen avulla. Käytä pienemmissä tiloissa vähemmän ja suuremmissa enemmän tikkuja. Käännä tikkuja 1–2 kertaa viikossa varmistaaksesi tuoksun tasaisen leviämisen. Tuoksu kestää noin 3–4 kuukautta avaamisen jälkeen. Mitä paremmin ilma virtaa huonetuoksun ympärillä sitä tasaisemmin tuoksu leviää tilaan.

 

danger.png

VAROITUS

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti.

Voi aiheuttaa allergisen reaktion. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla.

Haitallista vesiellöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

Vältettävä päästämistä ympäristöön.

Neste voi vahingoittaa tekstiilejä, puu- tai muovipintoja. Aseta huonetuoksu tukevalle alustalle. Säilytä lasten ulottumattomissa. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Huonetuoksut

Tarkoitus: Huonetuoksu tuo raikkautta kotiin ja sopii käytettäväksi kaikissa kodin tiloissa.

Käyttöohje: Kierrä hopeinen osa irti ja irrota pullon korkki. Kierrä hopeinen osa takaisin ja aseta pulloon haluamasi määrä tuoksutikkuja. Tuoksun voimakkuutta voi helposti säädellä tuoksutikkujen avulla. Käytä pienemmissä tiloissa vähemmän ja suuremmissa enemmän tikkuja. Käännä tikkuja 1–2 kertaa viikossa varmistaaksesi tuoksun tasaisen leviämisen. Tuoksu kestää noin 3–4 kuukautta avaamisen jälkeen. Mitä paremmin ilma virtaa huonetuoksun ympärillä sitä tasaisemmin tuoksu leviää tilaan.

Valmistusmaa: Viro

Suosittelemme sinulle

Bestseller
product image
3083

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,90 € / 150 ml

Osta
Bestseller
product image
3066

Vitamin E Kasvovoide

8,50 € / 50 ml

Osta
Bestseller
product image
4059

Suolashampoo

9,90 € / 200 ml

Osta
-39%
Last Chance
product image
product image
4031

Goodwill Marmalade Käsisaippua

8,00 € 4,90 € / 500 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,90 €

Osta

Tuotearvostelut

3,3/5

reviewer avatar
Sonja A. 13.09.2023

Tuoksuu hyvälle, mutta todella vaikea avata pullossa olevaa muovista suojakorkkia. Sen avaamiseen täytyi käyttää veistä ja saksia kunnes korkki vihdoin tippui pullon sisöän ja samalla sain itse pitkän haavan käteen. Toivoisin tuotteen kehitystä tämän suhteen.

reviewer avatar
Paula V. 15.07.2023

Tuoksu hyvä, mutta ehdottomasti liian laimea. Lisäksi neste haihtuu todella nopeasti. Tuotesuunnittelua sen verran, että olisiko mahdollista harkita täyttöpussia valikoimaan? Lasipurkkihan on todella hieno, mutta jää turhaksi aivan liian nopeasti.

reviewer avatar
Niina L. 13.06.2023

Kerrassaan ihana tuoksu ja nätti puteli. Mutta tuoksu eikä neste pullossa kestä todellakaan 3-4kk, pikemminkin ehkä kuukauden pari. Joten siihen nähden liian kallis tuote vaikka ihana onkin.

reviewer avatar
Pia L. 28.04.2023

Ihana raikas tuoksu.

reviewer avatar
Anna S. 28.04.2023

Jatkona edelliseen arvioon: viidellä tikulla tuoksu kestää käytössä max 4 viikkoa. Kaksi ensimmäistä viikkoa jaksoin käännellä tikkuja, mutta koska tuote ei tuoksunut miltään ja lötköjä, turvonneita tikkuja oli vaikea käsitellä, unohdin koko asian. Parin viikon jälkeen havahduin siihen, että aine oli täysin loppunut pullosta.

reviewer avatar
Sanna S. 22.04.2023

Tätä ei saa ikinä lopettaa. Ihana ja luonnollinen omenan tuoksu. Kolme tikkua riittää tuomaan sopivasti tuoksua tilaan. Kääntelee tikkuja aina välillä niin tuoksu voimistuu. Omenasarja on paras Dermosilin sarjoista.