loader

Apple Huonetuoksu

7071

Ihanteellinen kodin kaikkiin tiloihin

Apple Huonetuoksu tuo kotiin puhtaan raikkaan tuoksun ja täydentää kodin jokaisen tilan tyylikkyydellään. Huonetuoksu sopii käytettäväksi kodin kaikissa tiloissa. Raikkaassa vihreän omenan tuoksussa on mukana päärynän ja persikan sävyjä.

18,90 € / 100 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 4 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Tämä on ihanin huonetuoksu. Tilasin heti 2kpl. Kiitos paljon Dermosil kun kuulitte toiveita ja toitte tämän omenasarjaan!

Sanna S.

Huonetuoksu raikastaa kodin ja täydentää sisustuksen

Apple Huonetuoksu tuo kotiin puhtaan raikkaan tuoksun ja täydentää kodin jokaisen tilan tyylikkyydellään. Huonetuoksu sopii käytettäväksi kodin kaikissa tiloissa. Apple Huonetuoksu on erinomainen vaihtoehto, kun tuoksukynttilöiden käyttö ei ole mahdollista. Huonetuoksussa luonnolliset kasvipohjaiset öljyt yhdistyvät korkealaatuisten synteettisten tuoksuöljyjen kanssa elävöittäen tilan tarkoin valituilla aromeilla. Raikkaassa vihreän omenan tuoksussa on mukana päärynän ja persikan sävyjä.

Kierrä hopeinen osa irti ja irrota pullon korkki. Kierrä hopeinen osa takaisin ja aseta pulloon haluamasi määrä tuoksutikkuja. Tuoksun voimakkuutta voi helposti säädellä tuoksutikkujen avulla. Käytä pienemmissä tiloissa vähemmän ja suuremmissa enemmän tikkuja. Käännä tikkuja 1–2 kertaa viikossa varmistaaksesi tuoksun tasaisen leviämisen. Tuoksu kestää noin 3–4 kuukautta avaamisen jälkeen. Mitä paremmin ilma virtaa huonetuoksun ympärillä sitä tasaisemmin tuoksu leviää tilaan.

 

danger.png

VAROITUS

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos kemikaalia joutuu silmiin: Huuhdo huolellisesti.

Voi aiheuttaa allergisen reaktion. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla.

Haitallista vesiellöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

Vältettävä päästämistä ympäristöön.

Neste voi vahingoittaa tekstiilejä, puu- tai muovipintoja. Aseta huonetuoksu tukevalle alustalle. Säilytä lasten ulottumattomissa. Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten määräysten mukaisesti.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Huonetuoksut

Tarkoitus: Huonetuoksu tuo raikkautta kotiin ja sopii käytettäväksi kaikissa kodin tiloissa.

Käyttöohje: Kierrä hopeinen osa irti ja irrota pullon korkki. Kierrä hopeinen osa takaisin ja aseta pulloon haluamasi määrä tuoksutikkuja. Tuoksun voimakkuutta voi helposti säädellä tuoksutikkujen avulla. Käytä pienemmissä tiloissa vähemmän ja suuremmissa enemmän tikkuja. Käännä tikkuja 1–2 kertaa viikossa varmistaaksesi tuoksun tasaisen leviämisen. Tuoksu kestää noin 3–4 kuukautta avaamisen jälkeen. Mitä paremmin ilma virtaa huonetuoksun ympärillä sitä tasaisemmin tuoksu leviää tilaan.

Valmistusmaa: Viro

Suosittelemme sinulle

-24%
product image
9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € 4,50 € / 290 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,50 €

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,80 € / 250 ml

Osta

Tuotearvostelut

4,0/5

reviewer avatar
Eila L. 20.03.2023

Hyvä ja raikas tuoksu. Ainoa miinus muovi(suoja)korkista - pihdillä lähti irti, järkyttävän tiukassa.

reviewer avatar
Johanna H. 17.03.2023

Kuinka ihmeessä pullon suojana oleva muovinen korkki pitäisi saada irti?! Todella hankala...

reviewer avatar
Riikka K. 03.03.2023

Oikein raikas omenan tuoksu! Suosittelen! :)

reviewer avatar
Sanna S. 02.03.2023

Tämä on ihanin huonetuoksu. Tilasin heti 2kpl. Kiitos paljon Dermosil kun kuulitte toiveita ja toitte tämän omenasarjaan!