Lemon Licorice Keittiökäsisaippua

4,50 € 3,50 € / 250 ml

Keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun kehitetty saippua puhdistaa ihon ja auttaa neutraloimaan epämiellyttäviä hajuja. Tuoksussa sekoittuvat sitruunan raikkaus ja lakritsin pehmeys.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Katso myös:

Tuotesarja
Living
Tuotteesta

Dermosil Lemon Licorice Keittiökäsisaippua pitää huolta kotikokin käsihygieniasta keittiöpuuhien ja ruuanlaiton lomassa. Keittiökäsisaippua puhdistaa ihon ja auttaa neutraloimaan myös epämiellyttäviä hajuja, joita ruoka-aineista voi käsiin jäädä. Pilko siis huoletta sipulia tai fileoi kalaa, tuoksut lähtevät kyllä!

Keittiökäsisaippua on kehitetty erityisesti keittiössä tapahtuvaan käsien pesuun, silloin kun käsitellään samanaikaisesti useita eri ruoka-aineita. Saippua ei vaahtoa liikaa ja se on erittäin helppo huuhtoa pois.

Saippuan tuoksussa sekoittuvat sitruunan raikkaus ja lakritsin pehmeys. Ihan kuin nuuhkaisisi tuoretta sitruunalakritsia!

Tuote on vegaaninen.

Tarkoitus
Käsien pesuun keittiössä.
Käyttöohje
Pese kädet saippualla ja huuhtele.
Hajusteet
Miedosti hajustettu
Ihotyyppi
Kuiva; Normaali; Sekaiho; Rasvoittuva; Nuori; Ikääntyvä

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Alcohol Denat, PEG-4 Rapeseedamide, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Parfum, Citric Acid, Sodium Glycolate, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citral, Laurylamine Dipropylenediamine, Disodium EDTA, Limonene, Polyquaternium-10, Amyl Cinnamal, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

On hyvin mieto tuoksu, lakritsi ei tuoksu.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Vitamin E Puhdistusvaahto

7,20 € / 150 ml

Kasvopesu

5,20 € / 250 ml

Keittiökäsisaippua täyttöpussi

4,30 € / 500 ml

Maximizing Moist Proof ripsiväri

9,80 € / 10 ml