loader
Uusi
series logo

Dermosil Kangaskassi

2,90 € / 38 x 42 cm

Heitä hyvästit muovipusseille ja valitse kangaskassi! Tyylikäs Dermosil Kangaskassi kuljettaa Dermosil-tuotteesi ja tavarasi tyylikkäästi. Punainen kassi on valmistettu tukevasta puuvillasta.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Tuotesarja
Accessories
Tuotteesta

Punainen Dermosil Kangaskassi on valmistettu tukevasta puuvillasta. Kassin koko on 38 x 42 cm ja siinä on pitkät kantohihnat, joten sen saa mukavasti olalle keikkumaan. 

Kangaskassi on mainio keino vähentää muovijätteen määrää. Pidä kangaskassia aina mukana käsilaukussa ja heitä hyvästit turhille muovipusseille. Kangaskassi on vihreä valinta myös ryhmätilaajille: osta itsellesi kangaskassi, jota yhteyshenkilösi voi käyttää yhä uudestaan tilausta jakaessaan.

Tarkoitus
Kangaskassi Dermosil-tuotteiden ja muiden tavaroiden kuljettamiseen.

Tuotearviot

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Arvioi tämä tuote

Sinun tulee olla sisäänkirjautuneena arvioidaksesi tuotteen.

Kirjaudu

Petyin kassin "punaiseen" väriin. Väri oli pikemminkin ruosteenvärinen. Olisi mukavaa jos musta väri tulisi takaisin ja Dermo-teksti olisi hieman pienempi.

Hyvä,kestävä materiaali jasopiva koko.Arjen pelastaja kauppamatkoilla.Autossa aina muutama mukana. Erilaiset kasviaiheet olisivat kivoja kassin kyljessä koristeena.

Kivan näköinen ja modernin vähäeleinen ulkoasu ja hyvä väri. Plussaa pitkistä kantohihnoista :)

Voi kun tässä kassissa olisi ollut myös tyylikäs teksti. ;)