loader

Kylpyhuoneen puhdistussuihke

4159

Valmistettu Suomessa

100 % biohajoava

Tehokas puhdistussuihke kylpyhuoneen pinnoille. Käyttövalmis suihke puhdistaa tehokkaasti ja vaivattomasti kalkki- ja saippuatahroja kaikilta kylpyhuoneen pinnoilta. Biohajoavalla suihkeella on raikas sitrustuoksu.

4,90 € / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Ei riittävästi bonuspisteitä, jotta voisit valita lisää tuotteita.

Ei riittävästi bonuspisteitä.

Lisää suosikkituotteeksi

4,0 / 5

Perustuu 5 tuotearvioon. Näytä tuotearviot

Odotukseni biohajoavan / ekologisen puhdistusaineen tehokkuudesta olivat matalat mutta tämä tuote yllätti tehokkuudellaan! Tuoksu omaan makuun erittäin hyvä ja kylppäri jäi ihanan tuoksuiseksi pitkäksi aikaa.

Anna A.

Kotimainen puhdistussuihke kylpyhuoneen kalkki- ja saippuatahroille

Tehokas puhdistussuihke kylpyhuoneen pinnoille. Käyttövalmis suihke puhdistaa tehokkaasti ja vaivattomasti kalkki- ja saippuatahroja kaikilta kylpyhuoneen pinnoilta. Biohajoavalla suihkeella on raikas sitrustuoksu. pH-arvo 2-3.

Käännä suutin joko spray- tai mousse-asentoon. Kuivaa puhtaalla liinalla. Älä suihkuta herkille pinnoille. Älä käytä puu-, polyamidi-, kupari- tai messinkipinnoille. Säilytettävä auringonvalolta suojattuna, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa paikassa.

Vegaaninen Kylpyhuoneen puhdistussuihke on valmistettu Korsnäsissä ja sille on myönnetty Avainlippu-merkin käyttöoikeus.

Dermosil-avainlippu-icon.png

 

VAROITUS

Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Tuotesarja: series logo

Kategoria: Pesu- ja puhdistusaineet

Tarkoitus: Kylpyhuoneen pintojen puhdistukseen.

Käyttöohje: Käännä suutin joko spray- tai mousse-asentoon. Kuivaa puhtaalla liinalla. Älä suihkuta herkille pinnoille. Älä käytä puu-, polyamidi-, kupari- tai messinkipinnoille. Säilytettävä auringonvalolta suojattuna, viileässä, kuivassa ja hyvin ilmastoidussa paikassa.

Hajusteet: Miedosti hajustettu

Valmistusmaa: Suomi

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Citric Acid, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Chloride, Parfum, Limonene, Citral, Benzyl Benzoate

Saatavilla tuotesetissä

product package image

Puhdas koti
9,80 € 8,50 €

8,50€
Säästösi 1,30€

Säästösi 1,30€

Osta

Suosittelemme sinulle

-24%
product image
9894

Keittiökäsisaippua retiisi

5,90 € 4,50 € / 290 ml

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 4,50 €

Osta
4146

Vitamin E Päivävoide SPF

8,90 € / 50 ml

Osta
4113

2-in-1 Sävyttävä päivävoide

10,50 € / 25 ml

Osta
Bestseller
product image
3026

Kasvopesu

5,80 € / 250 ml

Osta

Tuotearvostelut

4,0/5

reviewer avatar
Anni T. 19.03.2023

Oikein mahtava puhdistusaine kylppäriin! Puhdistaa hyvin ja tosi ihanan raikas sitrustuoksu, mikä ei omasta mielestä ole lainkaan liian voimakas. Kylppärin peiliinkään ei jäänyt yhtään rantuja tämän jäljiltä, vaikka yleensä niitä jää kaikista mahdollisista yleispuhdistusaineista sun muista. Tosi riittoisa myös, paljoa ei tarvitse suhutella. Jää vakkarikäyttöön! :)

reviewer avatar
Sari H. 18.03.2023

Tuote puhdistaa hyvin. Hajusta en tykkää yhtään. Liian voimakas. Kovin piti tuuleettaa pesuhuone vaikka huuhtelinkin vedellä jo hyvin.

reviewer avatar
Anne M. 10.03.2023

Kuten arvata saattaa, suihkutettava tuote ärsyttää hengitysteitä, vaikken astmaatikko olekaan. Jälki ihan ok, ja tuoksusta käyttäisin haju sanaa 🙈. Raikas on, koko kämppä haisee...

reviewer avatar
Anna A. 09.03.2023

Odotukseni biohajoavan / ekologisen puhdistusaineen tehokkuudesta olivat matalat mutta tämä tuote yllätti tehokkuudellaan! Tuoksu omaan makuun erittäin hyvä ja kylppäri jäi ihanan tuoksuiseksi pitkäksi aikaa.

reviewer avatar
Liisa V. 01.03.2023

Tyylikäs ulkoasu ja puhdas sitrustuoksu 🍋 tässä on myös tosi hyvä suutinosa, hienojakoinen suihke tulee vaivattomasti ja pehmeästi.